Trafficmonsoon alternativák

trafficmonsoon végeA TrafficMonsoon megszűnt, de sokan megkedvelték, és keresnek hasonló oldalakat.

Ebben próbálunk neked segiteni, és a teljesség igénye nélkül megmutatni néhány a szisztémáját tekintve hasonló oldalt, amit kipróbálhatsz vagy ha gondolod “tartósan” 😎  ) – ugye a neten mi számít tartósnak  😈  – használhatód, és gyűjthetsz vele $-okat.

A regisztráció INGYENES minden oldalon, amit  a Bannerre kattintva tudsz elkezdeni >>>

1.

Gyakorlatilag a  Trafficmonsoon-ra legjobban hasonlító klón – értendő ez alatt a felület, és a működés (hirdetési csomagok, 10 napi kattintás után a következő napon a fizettet hirdetések….) A hirdetések fókuszosak 5 mp-ig kell őket nézni.

2.

Ugyanazok a megoldások, és kinézet mint a Trafficmonsoon- nál. Napi 10 oldalt kell megnézni (20 másodpercesek), hogy elérhetővé váljanak a fizetős linkek.

3.

Hasonló elven működő oldalak, ahol szintén a napi 10 hirdetést kell naponta lekattintani, de itt 20mp-es, és fókuszos hirdetések vannak (tehát nézni kell őket). Általában elég sok “fizetős” hirdetést adnak, ennek is köszönhetik népszerűségüket.

4.

Belépést követően egy 15 mp-es bejelentkező oldalt meg kell nézni. Ahhoz, hogy hozzáférj a fizetős linkekhez előtte le kell 10 bannert kattintani. Elég kevés fizetős linket ad (még), de hasznos lehet arra is, hogy az összegyűjtött centeket “lehirdesd”, és persze ennek az oldalnak is van profit megosztó része.

5.future-ad-pro

A népszerű közösségi oldal (Futurenet>>> ) profitmegosztó “leágazása”. A megvásárolt hirdetési csomagok profitjából, hogy naponta részesedj meg kell 10 oldalt nézned (a hirdetések fókuszosak tehát nézni kell!). Ahogy azt már a közösségi oldal esetében megszokhattuk itt is van lehetőség több mélységben (5) építkezni. Az oldal kezelőfelülete magyar, a letölthető leírások még nem, de könnyen meg lehet érteni.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is >>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial