BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Pénzkeresés videó nézéssel

Szerző: | márc 7, 2020 | Kérdőíves pénzkeresés

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Pénzkeresés videó nézéssel

Nézz meg youtube videókat keress pénzt vagy vidd el a napi $ jackpotot!

Az itt ajánlott oldalak érdekes, és szórakoztató kombinációi az online pénzkeresésnek. Közös jellemzői, hogy youtube videókat kell megnézni, amiért pontokat , érméket kapsz. Ezeket a pontokat, érméket pénzre vagy tikettekre tudod váltani, amivel részt vehetsz olyan nyeremény sorsolásokon, ahol már komolyabb $-okat is meg nyerhetsz.

Az oldalak közös jellemzői:

  • Facebook profillal (vagy twitter fiókkal) tudsz bejelentkezni
  • Youtube videókat kell megnézni (nem fókuszos vagyis a háttérben is mehet nem kötelező nézni)
  • A megnézendő videók 30-90 mp hosszúak
  • Minden videó végén vagy egy  un. kategória választó, ahol meg kell adnod szerinted milyen témájú volt a videó (pl zene, komédia, emberek, és blog, utazás esetleg NONE vagyis egyik sem stb). Néha feldob egy google recaptha-t is, hogy nem e vagy robot
  • A videó alatti sávban látszódik egy vissza számláló ami mutatja mennyi idő van még hátra a videó lejátszásából
  • A megnézett videók, és helyes kategória kiválasztás után pontokat, érméket kapsz. Ezeket vagy pénzre váltod vagy részt veszel vele nyeremény sorsoláson ahol sokkal nagyobb $-ok üthetik a markodat – lásd a leírásokat
  • A kezelő felület ettől már nem is lehet egyszerűbb 😛  még minimális angol tudás sem kell – egyébként meg használd a google fordítót ha mégis kellene 😉
  • Csak egy fiókod lehet!
  • 0,01 $-tól már ki lehet kérni a megkeresett pénzt skrill-re  (1-2 nap is meg is jelenik a kikért a pénz a számládon)

  • A meghívottjaid által begyűjtött nyereményekből is részesedsz
  • Az oldalak szinte mindegyikén van valamilyen challenge (kihívás) feladat, amiért külön jutalomban részesülsz. Ez lehet bizonyos számú videó megnézése vagy hogy tedd ezt pl x napon keresztül. A bejegyzés írásakor aktuális challengeket a leírásban láthatód.
  • A winners részen mindig látod a nyerteseket persze köztük magadat is ha nyertél 😛
Mint látod a működési elvük azonos, de nézzük pontosan, hogy az egyes oldalakon milyen lehetőségeid vannak:

1.Flamville. Ezen az oldalon 1 videó megnézése 1 pörgetést jelent a félkarú rablón, ahol a kisebb nyeremények mellet elvihetsz egész komoly $-okat is. Van challenge is vagyis ha egy napon belül megnézel pl 75 videót akkor garantáltan kapsz mondjuk 0,14$-t (persze ez nem sok 😉 , de ugye így meg 75 alkalommal fogod megpörgetni a félkarú rablót -érted?! 🙄 )

Flamville regisztráció >>>

pénzkeresés videó nézéssel

2. Sharkday 3 videót nézel meg, amiért 1 tikett jár, és ezzel veszel részt a 10 percenként induló nyeremény sorsoláson. A nyeremények minden esetben változóak, de van néhány fő díj, és több kisebb díj, persze $-ban. A főoldalon alul megy a vissza számláló ez mutatja, hogy mennyi időd van még tikettet gyűjteni. Itt látod azt is mennyi tikett van játékban a nyereményért. A nyertesek résznél rögtön látod az aktuális 10 perces játék nyerteseit, és ha nyertél azonnal megy a fiókodba a pénz!

Sharkday regisztráció  >>>

pénzkeresés videó nézéssel

Pénzkeresés videó nézéssel Nézz meg youtube videókat keress pénzt vagy vidd el a napi $ jackpotot!

3. Outmack. 1 videó megnézés 1 érme (coin). Ezekkel a gyűjtött coinjaiddal un. lottó sorsoláson vehetsz részt. Ezek a sorsolások folyamatosan mennek, és változó időkeretben, változó részvételi feltétellel. Pl van, hogy elindul, és ahhoz, hogy részt vegyél rajta 5 coin kell, de lehet a következő részvétel már 10 coint igényel.

Amikor beváltod a coinjaidat, és részt veszel az aktuális sorsoláson az üres mezőkbe meg kell add a saját számaidat amivel rész veszel (0-9ig). A kisorsolt számok függvényében kapod meg a nyereményedet. A főoldalon látod mennyi időd van még részt venni az aktuálisan futó játékban, és hogy mennyi az össz díjazása a sorsolásnak, és persze a kisorsolt számok is itt lesznek. Challenge: ha 50 videót megnézel 100 coins-t kapsz jutalmul.

Outmack regisztráció >>>

Ezen a képen egy 2 találatos kisebb nyereményt látsz

pénzkeresés videó nézéssel

4. Ogila. Ezen az oldalon nincs nyeremény játék ez szó szerint a pénzkeresés videó nézéssel kategória 😆 .Itt a videók megnézése pontokat/érméket ér, amiket be tudsz váltani pénzre. 25 videónként kapsz 0, 02$-os ajándék kártyát a skrill pénztárcádra. Challenge: 50 videó megnézése 7 napon keresztül további 100 pontot vagy érmét jelent.

Ogila regisztráció >>>

pénzkeresés videó nézéssel

5. Vindoola . Ide Twitter fiókkal jelentkezhetsz be. Napi sorsolás van, így a megnyerhető összegek is viszonylag magasak, és nagyobb a nyeremény szám is. 1 tiketthez 6 youtube videó megnézése kell. Van challenge ami 7 tikett 3 napon keresztüli eléréséért ad 0,25$-t.

Vindoola regisztráció >>>

TIPP

Érdemes mindenképpen beregisztrálni, és hirdetni ezeket az oldalakat hiszen Magyarországon még nem annyira ismert vagy elterjedt lehetőségekről van szó, kvázi a referáltak gyűjtése is könnyebb lehet, és miért ne részesednél te is mondjuk egy nagyobb nyereményből 😛 . 
Használd a FB csoport marketinget , és szerezz referáltakat!

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam