Kérdőív

Infórmáció

Mára már az egyik leghatékonyabb eszköze lett a fogyasztói szokásoknak, kialakult véleményeknek a mérésére az  un.online kérdőíves felmérés.

Regisztrálj ingyenesen, és tegyél szert egy kis plusz jövedelemre online felmérésekben, kutatásokban való részvétellel. Az e-mailben érkező kérdőíveket töltsd ki online kényelmesen, amikor úgy gondolod, hogy tudsz időt szánni rá ( a tapasztalati átlag szerint egy egy ilyen felmérés 5-15 percet vesz igénybe). A válaszokat minden esetben anonim dolgozzák fel, és bizalmasan kezelik!

Regisztrációhoz  kattints a banner képre>>>
ClixSense. Korábban PTC oldalként is működött, de most már egyértelműen csak kérdőíves lehetőségeket, és minimunkákat kínál. Magyar nyelven viszonylag kevesebb kérdőívet – amit ki is lehet tölteni –  ad, te ezek jellemzően vagy nagyobb értékűek pl :1$ vagy kisebb értékűek, de azokon gyorsan végig lehet szaladni (szemben más kérdőíves lehetőségekkel, ahol 20-30 percig is eltart a kérdőív kitöltése 0,1 centért) megnézésével. Több info itt >>>
markezagent Marketagent. A legjobb, és legmegbízhatóbb magyar nyelven is elérhető online kérdőíves lehetőség. Ingyen pontok az egyébként ingyenes regisztrációért. Euróban fizet. Véleményeddel meghatározhatod a jövő trendjeit, és termékeit. Nagyon hasznos, hogy több mint 20 nyelven elérhető, és ajánlható.  Több info itt >>>
ipsos Ipsos. Magyar kezelő felület. Havonta átlag 4 felmérést kaphatsz, és 5-250 pontot érhetnek. Nyeremény játékokkal extra pontokhoz lehet jutni, ha kisorsolnak akár 5000 pontot is jóváírnak a fiókodban. Az összegyűjtött pontokért nem pénzt hanem vásárlási utalványt küldenek postán. Meghívás kizárólag e-mailben lehetséges.
jnt JTN Panel. Magyar kezelőfelület. 1000 JNT pontot ha összegyűjtesz 7600ft-ra tudod beváltani (Paypal-re is fizet).  A megszerezhető pontok nagysága függ a kérdőív bonyolultságától, hosszúságától. Itt is érdemes minél részletesebben megadnod a profilodat, mert azon túl, hogy 10-20 jutalom pontot kapsz nagyobb lesz az esélyed arra, hogy egy egy felmérésben kiválasszanak. Meghívás kizárólag e-mailben lehetséges.
deadus-online Deadalusonline. Nemzetközi kérdőíves lehetőség szintén magyar nyelvű elérhetőséggel. Havonta 2-3 kérdőívet kaphatsz átlagban, és itt is 1000 pont összegyűjtését követően tudod azt pénzre váltani (10 euro) . A témák jellemzően tv reklámok előzetes tesztelése, új termékek forgalomba hozatala vagy ügyfél elégedettség mérése. Meghívás e-mailben.
moborg Mobrog. Kifizetés 1500ft-tól Paypal-re(regisztrációkor ezt kell megadni). Az oldal letölthető mobil alkalmazásán keresztül bárhol, bármikor van lehetőséged a kérdőívek kitöltésére- csak rákattintasz, és már indul is a felmérés. Mint általában ez az oldal is számos országban jelen van, és természetesen rendelkezik magyar nyelvű kezelő felülettel. Meghívás e-mailben.
populacio1 Populáció. Az Ipsos kutatási panelje. Teljes magyar nyelvű kezelő felület. A kérdőívek kitöltéséért kapott jutalmat bankszámlára utalják, ehhez nem kell elérni semmiféle limitet. A regisztrációval, és meghívásokkal nyeremény sorsolásokon vehetsz részt. A regisztráció során ki kell tölteni 1 kőtelező kérdőívet, aminek az utolsó kérdésénél a  “Hogyan értesült Ön erről az online panelről?” jelöld be az “Egy másik Populáció paneltag által” válaszlehetőséget, és add meg ezt a kódot: 89762 (Köszönjük  🙂 Sok sikert)
Talkonlinepanel. Több mint 24 országban elérhető nagyon modern kérdőíves oldal. Belépéskor rögtön 220 pont gyűjthető az alapadatok illetve profil kitöltésével, valamint az oldal lájkolásával. A gyűjtött pontokat ft-ra vagy amazon vásárlási utalványra lehet váltani. Meghívás e-mailben.
isay
Vásárlási utalvány I-Say
JTN panel kifizetés
JTN panel kifizetés

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnéd szívesen küldünk a regisztrációdhoz meghivót, amit itt is igényelhetsz

Keresztnév *

Email cím *

Válaszd ki a meghívót:
MoborgDeadalusJTNI-SayTalk

Add meg a CAPTHA kódot * :
captcha


Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez, adataidat nem adjuk ki harmadik félnek, azokra a meghívók kiküldése miatt van szükség.
Mi sem szeretjük a SPAM-et!

TIPP!

tipp

  • Lehetőleg minél részletesebben töltsd ki a profilodat, mert ezzel is növelheted az esélyed, hogy további kérdőíveket kapj.
  • Minden esetben csak egy fiókot regisztrálj!  Ha lehet használj g-mailes vagy yahoo-s mail címet!
  • Hamar töltsd ki a kérdőíveket, mert hamar elfogyhat a tervezett részt vevők száma, és akkor bezár a bazár  😉
  • Próbálj meg ne csak úgy válaszolgatni (hogy minél hamarabb szabadulj :)), mert ha az szűrődik le, hogy össze vissza jelölgettél elképzelhető, hogy nem kapsz máskor felkérést!
  • Soha ne regisztrálj olyan felmérő céghez, ami pénzt kér a csatlakozásért!

Szerezz extra jutalékokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Itt semmi nem kötelező, de ha nem szeretnél lemaradni rólunk, és egyéb infókról érdemes lehet a  Facebook oldalunkat is bekövetni egy tetszik -el  :-)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial