Online MLM

InfórmációAz Online MLM lehetőségekben közös pont, hogy otthonról a számítógéped segítségével is építheted üzletedet, amelyhez az ilyen típusú oldalak a megfelelő háttér támogatást biztosítják (honlap-partner link, weben keresztül elérhető képzések, webkonferenciák). Közös jellemzőjük, hogy nem lokálisak, azaz nem feltétlenül fontos, hogy a szomszéd néninek naponta ajánlgasd a csodatermékedet  🙂 , hanem nemzetközi hálózatot is építhetsz, melyből idővel passzív jövedelmed származhat.

Napjaink trendjei (kérdőíves lehetőségek, digitális termékek forgalmazása, és egyebek) mellé felzárkóztak az un. megújuló energia forrásokra vagy a környezetvédelemre összpontosító “üzleti lehetőségek”, amelyek megfelelő marketinggel párosítva valóban  óriási potenciált jelenthetnek az ilyen típusú üzletben gondolkodók számára.

Közösségi napelem program. A nap kifogyhatatlan energiáinak köszönhetően állandó jövedelmet jelenthet (hálózat építés nélkül is) a napelemekbe való befektetés. A napelem által termelt áram értékesítéséből -amit teljes körűen a cég végez- származó bevételből részesülhetsz.  Nincs zaj, és környezet terhelés. Magyar nyelven is elérhető honlap, és képzési központ. Több infó itt >>>
Húrvasút, mint befektetési lehetőség. Már magyar nyelven is elérhető az oldal! Társberuházóként a jövő -szabadalommal védett technológia- közlekedési eszközében lehet befektetni. A lehetőséget konkrétan a tőzsdére való bevezetés előtti részvényvásárlás jelentheti. Többszintű (akár 24 mélység) ajánlói rendszer.
7 mélységben tudsz építkezni. Online feladatokat kell naponta megcsinálni. Naponta 10 oldalt kell megnézni. Angol nyelven elérhető. Profitmegosztóként is lehet használni.
MLM Gateway - Helping network marketers build their business Közösségi oldal hálózatépítőknek!Kereshetsz munkatársakat ország, város megye szerint, és természetesen pontokat is a tovább ajánlásával! A regisztráció ingyenes.

Csatlakozz hozzánk a Sunmoney közösségi napelem programba (a regisztráció Ingyenes) ezen a linken keresztül, és megkapod ezt az e-book-ot >>> ELKÉPESZTŐ MLM TÉVHITEK!

  • Bárki megtudja csinálni…?
  • Mindenki a vevő- / munkatárs jelöltünk…?
  • A mi termékünk a legjobb…?
  • Nincs elég erős hited…?
  • Mi majd felépítjük helyetted az üzletedet…?

Küld el a neved ha regisztráltál >>>

tippTIPP!

További infók az online üzletépítésről ITT>>>

 

MLM Gateway - Helping network marketers build their business

Itt semmi nem kötelező, de ha nem szeretnél lemaradni rólunk, és egyéb infókról érdemes lehet a  Facebook oldalunkat is bekövetni egy tetszik -el  :-)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial