Bitcoin forgalomcsere oldalak

InfórmációA látogatottság növelő oldalakon pontokat/krediteket vagy satoshikat gyűjtesz azzal, hogy megnézed mások oldalait, és ezt használód fel saját tartalmaid vagy oldalaid népszerűsítésére.

 

 

Manual surf oldal ( 1-4 arányú azaz 4 oldalt után kapsz 1 pontot), ahol naponta 10 leszörfölt oldal után kapunk 1 részvényt – egy nap maximum 10 ilyen részvény gyűjthető. Nap végén az oldal bevételeinek egy részét osztják szét a részvények arányában.
Manual, és autosurf oldal. 15.000 satoshitól fizet ha nem reklámra szeretnéd visszafordítani az összegyűjtött btc-ket. Van lehetőség referált vételére is (minél aktívabb annál több satoshiba kerül). Naponta többször is érdemes lehet benézni.
A szörfölés mellet lehetőség van videók megtekintésével is satoshikat gyűjteni. Vannak fizetős hirdetések is (ptc), és profitmegosztó oldalként is müködik. A belépéskor kapott 500 synergy pontot hirdetés megjelenítésre tudod váltani.

MAGYAR FORGALOM CSERE OLDALAK. Kattints ide >>> 

NEMZETKÖZI FORGALOM CSERE OLDALAK! Kattints ide >>>

AJÁNLOTT AUTOSURF OLDALAK ! Kattints ide >>> 

VIDEO SURF OLDALAK! Kattints ide >>>

TIPP!

tipp

Szerezz extra pontokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Hogyan működnek a forgalomcserélő oldalak? Az alapinfókat itt elolvashatod >>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Itt semmi nem kötelező, de ha nem szeretnél lemaradni rólunk, és egyéb infókról érdemes lehet a  Facebook oldalunkat is bekövetni egy tetszik -el  :-)