FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Trafficmonsoon- hogyan kezdj

BEZÁRT!

A Trafficmonsoon egy bevételmegosztó PTC oldal ahol viszonylag rövid időn belül el lehet érni az első 2$-os kifizetést

Regisztráció az oldal jobb felső sarkában található REGISTER feliratra kattintva kezdődik, ahol az alapadatok mellett (Név, Felhasználó név, E-mail cím) meg kell adni a PayPal e-mail címet is, amire majd a kifizetést lehet kérni (vagy ha mondjuk a Payza-t szeretnéd kifizetésre használni az ott használatos e-mail címed) ,és itt meg kell adnod egy külön kódot is előre, ami majd a kifizetés kérésekor fogsz használni- tehát ez nem azonos a belépő jelszóval!

Regisztráció TrafficmonsoonA jelszónál használj betűket, és számokat vegyesen, és próbálj meg G-mailes mail címet megadni, mert az oldal elsősorban ezt preferálja ( nem biztosan kapod meg más levelezők használatával az aktivációs linket)

A regisztráció befejezése a lap alján található felhasználási feltételek (Terms & Conditions ) megismerésével, és elfogadásával valamint a Captha kód beírásával fejeződik be. Ezt követően kapunk egy aktivációs linket, e-mailben amire kattintva aktiváljuk a fiókunkat, és már használatba is vehetjük!

A csatlakozás  ingyenes, és nem kell semmit sem befizetni!

Az oldal alapvetően úgy működik, hogy minden nap meg kell nézni legalább 10 oldalt, ahhoz, hogy a következő napon elérhetőek legyenek az un fizetős oldalak, melyekkel jellemzően 0,01$ és 0,05$-okat lehet gyűjtögetni, és viszonylag hamar el lehet érni az első kifizetési limitet, ami 2$

A bejelentkezéskor minden esetben először egy 10 mp-ig tartó reklám oldal jön be, ami ha lemegy kell tovább lépnünk a főoldalra a BACK TO DASHBOARD gombra kattintva. Ahol már el is kezdhetjük a dolgot…

traffic moonson oldal surfA felső sorban található Start Surfing ( Piros  ) gombra kattintva kezdhetjük el az oldalak nézegetését, ami oldalanként 20mp-ig tart, és amikor az idő lejárt akkor ki kell választanunk egy ábrát, amiből kettő van, erre kell kattintani, majd rövid idő múlva a Next Site gombra  a következő oldalra lépéshez. A surf ablakban nyomon követheted az aktuálisan lekattintott oldalakat számát.

A 10 oldal az kőtelező, de ha te is szeretnéd reklámozni az oldaladat, akkor természetesen van lehetőség további pontokat is gyűjtögetni(minden második oldal után kapunk 1 creditet – azaz 2:1 arányban tudjuk tovább használni oldalunk reklámjára az így gyűjtött pontokat ) illetve 50 oldal után pl egy un jelvényt is kapunk, amit meg ezen az oldalon hasznosíthatunk>>>clicktrackprofit

trafficmonsoon belépés után

Ha mindent jól csináltunk a következő napon a belépéskor ezt láthatjuk, ami azt jelenti, hogy a  Click here to Go to Cash Links gombra kattintva elérhetővé váltak a fizetős oldalak.

A Timer out azt jelzi, hogy az un. minősülési idő letelt
trafficmmonsoon 1Na, és akkor lehet kezdeni lekattintgatnii az un. fizetős oldalakat, amivel már a centeket kezded gyűjtögetni a $-okhoz.

Minden oldal megnézését követően itt Captha kódot fogsz kapni, amit a mellette lévő üres mezőbe be kell írni (tehát itt nem ábrát kell kiválasztani), és ugyanúgy a Next Site gombot kell nyomni, amivel vissza kerülsz a főoldalra, mivel itt nem automatikusan lépsz a következő oldalra, hanem egyesével kell megnyitnod azokat.

Ahhoz, hogy ezt a következő napon is megtehesd, ne felejtsd el a 10 oldalt megnézni (lásd post eleje)! Minden nap előre dolgozol a következő napra azaz 24 órára (ha több oldalt megnézel sem lehet több napra előre minősülni)! -Ha nem nézed meg őket a 24 órás minősülési időkeretben, akkor elveszted a lehetőséget, hogy ezekkel  ebben az etapban centeket keres.-

Amikor ezzel végeztél a Timer out felirat helyén egy visszaszámláló jelenik meg ami, azt az időt mutatja, hogy mikor lehet újra lehetőséged az un. fizetős oldalakat megnyitni (és ne feledd a legalább 10 oldalt lekattintani!). A napi 10 oldal akkor is fontos lehet, ha már vannak referáltjaid, mert az utánuk kapott jutalékra is csak akkor tarthatsz igényt, ha a 10 oldalt te magad is  lekattintottad (egyébként napi 10-15 percnél többet ezek nem vesznek igénybe)

A mások által le nem kattintott reklámokat az oldal napközben is bedobhatja, ezért érdemes naponta többször is belépni, ilyenkor találkozhatunk 0,02$-os hirdetésekkel is, de ezek ritkábban fordulnak elő.

trafficmonsoon csomag vásárlásVan lehetőség csomagok megvásárlására is (bal oldali menüben) , amivel nyilván gyorsíthatjuk a folyamatot pl :50$-ért, amivel 50 nap múlva 55$-t kaphatunk vissza az mellet, hogy nagyobb értékű hirdetések érkezhetnek a fiókba , a kőtelező kattintások után 1:1 arányban kapjuk a crediteket, 20db Pay per Click banner megjelenés, 1000 Traffic Exchange megjelenés, 1db profitmegosztási pozíció, 10% jutalék a referáltak vásárlásai után….). A 10 oldal viszont itt is kötelező ha a napi osztalékhoz hozzá szeretnénk jutni!

Az oldalak, bannerek hozzáadása hasonló képen történik, mint általában a forgalomcsere oldalakon, és ugyanez vonatkozik a referáltak gyűjtésére is, ami itt még érdekes lehet, hogy a referáltak után 1 szint mélységig 100% jutalékra lehet szert tenni.

Ha gondolod kattints ide , és REGISZTRÁLJ most >>>

Itt vannak a kifizetési bizonylatok is, szóval valóban működik, ráadásul az igénylés után szinte azonnal jóváírásra kerül a PayPalon  🙂 Egyébként 2$ az első kifizetési limit, és ez 1$-ként emelkedik tehát 3$, 4$ …..stb amíg el nem éri a 10$-os határt utána már ez a mérvadó.kifizetsé 2016.01 Tarfficmonsoon

kifizetés 2

Megjegyzés: Az oldal használata során alkalmanként előfordul, hogy “ledob” minket az oldal, ilyenkor egyszerűen csak annyit kell tenni, hogy újra be kell lépni, és folytatni az oldalak lekattintását. Ritkábban, de az is előfordul, hogy ezt a műveletet 3-4 alkalommal is meg kell ismételni, ilyenkor meg érdemes kicsit később megpróbálkozni az újra belépéssel. Ezen a fejlesztők folyamatosan dolgoznak, és mivel komoly háttérrel rendelkeznek –az oldalt Offline is népszerűsítik a tulajdonosok, vélhetőleg hosszútávon számolhatunk ezzel a remek oldalal, így az ebből származó bevételekkel is  😀

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial