FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Tsu – Anti FB? Az új közösségi oldal!

TSU logo

BEZÁRT!

Keress pénzt úgy, ahogyan a FB-on  még soha!
Like-olj, posztolj kommentelj, és vedd ki a részed a profitból…mivel, hogy a TSU (azaz TSŰ) a bevételek 90%-át osztja vissza tagjainak!

 

A TSU 2014ben indult Amerikában, és dinamikusan fejlődik, tagjainak száma napról napra nő. Az még erős lenne, hogy lekörözi a FB-ot (ezt sokan próbálják már a netes világban 😉 ) , de hogy a FB potenciális versenytársat lát benne az abból látszik, hogy próbálja különböző eszközökkel a terjedését (piacnyerését) megakadályozni – pl: letiltotta a TSU-linkek megosztását, és már nem lehet TSU alkalmazást  sem összekötni a Facebokkal  🙄  ha megpróbáljuk akkor kapunk egy hiba üzenetet, hogy veszélyes vagy nem támogatott oldal vagy valami ilyesmi ijesztő dolgok  😆

A közösségi oldal alapvetően úgy működik, mint a Facebook. Tehát van barátkozás, like-olás, posztolás, megosztás, és mindezt zöldben  😀 , és ezekért az un. aktivitásokért helyezz el a fiókodba  a TSU először kevés centeket aztán később dollárokat. Az oldal sajnos csak angol nyelven használható, de annyira egyszerű a kezelése, hogy még a Google fordítóra sem lesz szükséged, és miután bent vagy megfogod tapasztalni, hogy számos Magyar felhasználója van – akik nagyrészt magyarul is posztolnak.

TSU belépésAz oldalra történő regisztráció a főoldalon a jobb felső sarokban található Join gombra való kattintással kezdődik, és a megjelenő űrlapon meg kell adni az adatainkat (név, felhasználónév, e-mail cím stb) majd ha elfogadjuk a felhasználási feltételeket akkor a Join&Complete Profile gomrba kattintva juthatunk a következő felületre, ahol lehetőség van profil képet, borítóképet beállítani, és egyéb adatokat pontosítani ( erre persze később is lesz lehetőség ,és érdemes minél több adatot elérhetőséget megadni pl:youtube csatorna ha van, vagy leírás magadról, mert ezzel könnyebbé válik az ismerkedés is). A következő felületen a rendszer felajánl felhasználókat akiket szerinte érdemes lenne követned, de ez sem kőtelező egyszerűen a Next gombbal tovább lépkedsz  a saját profilodhoz. A regisztráció természetesen INGYENES!

regisztráció

Az elvi részről, hogy milyen üzletpolitikai koncepció áll a TSU megalkotása mögött, és ezzel hogyan kíván a FB-al versenyre kelni elég annyi, hogy a TSU alapítói szeretnék az oldal felhasználóival osztozni a bevételeken ami ebben az esetben a nagyon barátságos 90%-os bevétel vissza osztásában nyilvánul meg -szemben a FB-al ahol , ugyebár nem részesülsz ezekből a bevételekből – ez nyilván arra is sarkal, hogy minél több, és érdekesebb tartalmat ossz meg az oldalon -mivelhogy a látogatottságért, és a minél több like- ért vagy megosztásért kaphatsz több centecskéket  🙂 , és értelemszerűen  itt több esetben tűnhetnek fel azok a célzott reklámok , amelyekért fizetnek az oldalnak kvázi így  benne lehetünk az üzleti folyamatokban. Az oldallal egyébiránt számos nagy nemzetközi médium is foglakozott (a hazaiak mellett), ami mutatja, hogy ez a dolog felfutóban van, és most már érdemes róla írni- de azért azt nem árt tudni, hogy nem ebből lesz az egy perc alatt legyél te is milliomos dolog  😎

Amit a közösségi oldalakon lehet az is itt is okés, azaz tölthetsz fel képeket, videókat, vicces sztorikat, üzleti ajánlatokat-pl online üzletépítés vagy szolgáltatás promotálása. A tiltott tartalmak itt sem engedélyezettek (pl: pornográf posztok)! Minnél érdekesebb posztokat osztasz meg annál többen fogják like-olni megosztani…

tsu bejelentkezés

Miután már beléptél a profilodba érdemes minden menüpontot végig nézni, mi mit csinál illetve mindenkinek ajánlom legalább egyszer elolvasni a FAQ-t azaz a Gyakran ismételt kérdéseket, mert számos jól használható információt kaphatsz az oldal használatával kapcsolatban. Ha már bent vagy érdemes megkeresni, és bekövetni a ” “howtotsu” nevű belső csoportot is, ahol megint csak több hasznos infóval támogatják a TSU felhasználókat!

Kezdj el ismerkedni, és barátokat gyűjteni! Ezt viszonylag gyorsan megteheted, elég ha csak rákeresel az ismerőseidre, és a profiljában az ő ismerőseire ( profil kép alatt található Add Friend gombra kattintva teheted ezt meg) illetve ha like-olod mások posztjait, vagy bekövetsz másokat vagy csak kommentelsz neked is szimpatikus bejegyzéseket ezzel is új ismeretségekre tehetsz szert! Amit jó ha tudsz, hogy 7 napon belül csak 50 barátnak való meghívásod lehet egyszerre, tehát ha visszaigazol 2-3 felhasználó, akkor csak ennyi újabb ismerőst tudsz bejelölni ebben az időszakban. Nyilván nem kötelező elfogadni a meghívást ( ha meg sokan elutasítanak akár még kéretlen is lehetsz 😆 ), de inkább az a jellemző, hogy vannak akik ritkábban jelentkeznek be az oldalra ezért nem is látják a meghívást 😐  ,és főleg a Magyar felhasználók nyitottak az új ismeretségekre. Kövess mindenkit aki téged is követ, mert a megosztásokból lesz bevételed(már ha ez a fő cél)

Itt az első 2 napos aktivitást láthatod
Itt az első 2 napos aktivitást láthatod

Érdemes naponta bejelentkezned pár percre, és következetesen épitgetni az ismerőseid vagy követőid számát illetve kipróbálni mely posztokkal lehet nagyobb látogatottságot elérni. A posztjaiddal elért látogatottságot azaz a statisztikát az Analatycs gombra kattintva tudod megnézni. Itt láthatód  a grafikonon, és összesítve is, hogy mennyi like-t kaptál, vagy kommentet összesen. Az ábrán 2 poszt esetében látható, hogy ezekre összesen 14 like, és egy komment érkezett (43 látogatóból) .

TSU bevétel

Ezzel a 2 poszttal már a mellékelt “bevétel” könyvelődött el, amit a Bank menüpontra kattintva tudsz megnézni. Ugyan nem sok, de miután ez több mint a FB által fizetett 0 ez arányosan emelkedik majd a posztok, barátok, jelölések, követések számával.

Jelenleg naponta 8 megosztásod, és 32 posztod lehet. Másoknak hasznos tartalmakkal nagyobb eséllyel kapsz lájkokat, megosztásokat, követőket, mint ha csak minden alkalommal egy egy jól sikerült fotót teszel fel. Ez lehet egy jó ajánlat is, egy tipp valaminek a használatéról stb, és persze a cicás képek, amelyek mindig borítanak (na jó ez kicsit fanyar humor akart lenni  😈  )

család fa

A másik bevételi forrás lehet, ha meghívsz másokat is a rendszerbe, amit vagy az ajánlói linked használatával tehetsz meg, vagy ismerőseid barátaidnak irt levélben ehhez az Invitation gombra kell kattintanod a Settings menüponton belül. Az általad meghívottak bekerülnek a te “családfádba” , és részesülsz az általad generált bevételekből is a mellékelt ábra alapján. A hozzánk közvetlenül csatlakozók lesznek a “gyerekek” a hozzájuk az az “unokák” ez is mint a Network marketingben általában nagy létszámnál jelenthet jelentős előnyt. Mivel az oldal még alig 2 éves még ez is magában hordozza azt a lehetőséget, hogy néhány éven belül ha nem is milliárdos, de több millió felhasználós oldal legyen, amiből nem kellene kimaradni. Ahozz, hogy ez is haladjon naponta kell vele foglalkozni.

Néhány tipp a végére!

  • Minden nap használd a TSU-t, és légy aktív! Az oldal mobilról (le kell tölteni a TSU alkalmazást az App Store-ból ) is elérhető ezért nem kell géphez ragadnod ha szeretnél pár postot feltenni- és pont ez fontos is lenne, hogy ne egyszerre “kínáld” meg az ismerőseidet 10 poszttal, hanem akár különböző időpontokban( ez akkor lehet érdekes ha pl vannak külföldi ismerőseid is-időeltolódás stb)
  • Hasznos tartalmakat ossz meg! Lájkolj jelölj bátran, és ha tetszik egy tartalom te is oszd meg. Szólj hozzá bejegyzésekhez, akár egy egyezményesen érthető emóciós jelel (smile). Reagálj a kommentekre legalább egy tetszikkel.
  • Jelölj ismerkedj, barátkozz- Hívd meg minél több ismerősödet más közös sági oldalakról. Jelöl vagy kövess véleményformálókat nagy kapcsolati tőkével rendelkezőket. Meghívó linkedet tedd be az email aláírásaidba, használd blogokon, fórumokon weboldaladon…

regisztráció

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial