FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Trafficmonsoon-Újratöltve?

BEZÁRT!

125x125 trafficmonsoon
Változások a Trafficmonsoon-nál, és az alternatívák!

 

 

Ha aktívan használód a még mindig a legnépszerűbb forgalomcsere avagy PTC oldalt azaz a Trafficmonsoont észrevehettél számos markáns változást, melyek a kővetkezők (próbáltuk időrendi sorrendben összeszedni) :

  • A hirdetések fókuszosak lettek azaz nézni kell őket ( ha elhagyod az ablakot megáll a számláló)!
  • Megszűnik a PayPal-el való együttműködés ( ez mostanában egyre több nagyobb vállalkozást is érint  😕 ). A kikérés Payza-ra történhet, illetve a hírlevelekben olvashattunk arról, hogy saját bank létrehozásán (ehhez saját bankkártyát rendelve) fáradoznak-ez lesz majd a TM World Bank. Sajnos a hír bejelentésével párhuzamosan az addig összegyűjtögetett $-kat un. Pending Balance-be rakták át, és az admin ígérete alapján, amint rendezödik a PayPal-el való viszony, és lezajlik az átköltöztetés ezt visszakapjuk fiókunkba az Active Balancba. Egyébiránt ezután a gyűjtögetés már újra a fiókunkban kezdődött el. Az átállás alatt jelentősen visszaesett az un.fizetett hirdetések száma, ami mostanában kezdi a régi formáját hozni.(a bosszantó hirdetések megnézése utáni Sorry …”a hirdetés lejárt” felirat reméljük elmarad  😯 ). A TM jelentős pénzügyi tartalékokkal rendelkezik, amiről a néhány hete megjelent hírlevélben olvashattunk (több millió $), ami a folytatásra nézve abszolút biztató lehet.
  • A fiókunkban jelentős változás az eddigiekhez képest, hogy addig nem tudjuk használni a fizetett hirdetések részt, amíg fel nem töltjük pontos adatainkkal azt (név mellet, lakcím, telefonszám) , és most már csatolni kell egy olyan fényképes igazolványt is, amelyen ezen adatok természetesen passzolnak a korábban meg adottakkal. A TM World Bank kártyát ezek alapján fogják majd kiállítani, és a későbbiekben ezt lehet majd használni a kifizetésekkor valamint a csomagok vásárlása során, ezt elviekben kiküldik majd a megadott elérhetőségre?! A TM nem fogja eltárolni a kártya adatokat a későbbi vásárlásokhoz.
  • Változott a front (első) oldal.

Néhány gyakorlati tanács az előzőleg megjelent posztokkal párhuzamosan:

  • Érdemes naponta többször is belépni, és lakatolni a 10 oldalt, és ha kevés is van a fizetett hirdetéseket is
  • Használj más böngészőt, ha túl sok hibával találkozol (pl: Opera)
  • Ne ijedj meg ha minden egész óra előtt pár perccel eltűnnék a fizetett hirdetések, mert ilyenkor osztja ki az oldal a részesedést akiknek ilyen csomagja van, tehát ha pár perc múlva visszamész újra kattolhatóak.

Alternatívák:

Ez az oldal még ebben a hónapban indul! Futureadpro>>> 10 oldalt kell naponta lekattintani, és MLM rendszerben több mélységből is kaphatunk jutalékot a referáltak után! Profitmegosztó rész is lesz! Az oldal egyébiránt a népszerű Futurenet közösségi oldalból indult, amiről itt olvashatsz. Futurenet>>>

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial