FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

TSU vége. Közösségi oldalak

TSU Vége – Bezárt  😕

tsu-vege-kepHa valaki a napokban próbált belépni TSU profiljába a megszokott közösségi oldal felülete helyett a képen látható vezérigazgatói levéllel találkozhatott (illetve az oldal alján statisztikai adatokkal, és a TSU sikertörténetét megalapozó cikkekkel, az alapítóval készült riportokkal ).  A levélben korrekt módon megköszönik az eddigi aktivitásokat, és sajnálattal de közlik, hogy a TSU “nemzedék” vagy “közösség” ebben a formában nem működik tovább! Akik a kifizetési határt elérték azok még azt megkapják, aki meg előtte járt hát annak sorry 🙂 (így ugrott a befektetett munka, idő, és energia)…

DE lépjünk tovább, és nézzük meg milyen hasonló lehetőségeink vannak, már ha szeretnénk a közösségi oldalakon való tevékenységeinkkel akár keresni is, vagy mely oldalak épülnek hasonló működési elv köré.

Nem elvéve a nagyok által nyújtott előnyöket (látogatottság, hirdetések hatékonysága…) van, hogy érdemes szélesebb spektrumon is mozgatni ajánlatainkat, ref linkjeinket, lehetőségeinket, és ha még ezeken a közösségi  oldalakon való aktivitásokért (érdekes cikkek témák megosztása, like-olása… némi cent vagy credit (ami beváltható vagy másra is használható) is begyűjthető, akkor miért ne.

Fizetős Közösségi oldalak ( amik neked fizetnek  🙂 a teljesség igénye nélkül :

1.
banner7e_468_60

Fantasztikus oldal számos lehetőséggel erről bővebben itt olvashatsz >>> 

Illetve érdemes megnézned az új fejlesztéseik keretében megjelent oldalt is (amit ezzel a profiloddal is össze tudsz kötni) ami egyébiránt egy bevétel megosztó oldal. Letölthető mobil applikációjának segítségével bárhol kényelmesen elérhető, és használható. A felület magyar nyelvű érthető, és könnyen kezelhető…future-adpro-kep

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=DWbPIx-vQnM&feature=youtu.be’]

2.
Hasonló elven működik, mint a TSU a reklám bevételek nagy részét a tagok között osztják vissza. MLM rendszerű a tovább ajánlása a csatlakozás Ingyenes, de van lehetőség VIP csomagokat is vásárolni. Készíthetsz vele saját oldalakat, magazinokat, amiket tudsz promotálni is, és gyűjthetsz a világ számos pontjáról ismerősöket, vagy ajánlhatód másoknak is a lehetőségeidet. Már magyar nyelven is elérhető illetve rendszeresen tartanak webkonfikat is könnyebb megértés végett.

3.

MLM Gateway - Helping network marketers build their business

MLM rendszerekben való üzletépítéshez pedig ez az oldal lehet alkalmas.

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial