FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Profitmegosztó oldalak

Profit megosztó avagy bevétel megosztó oldalak

A bevétel megosztó oldalak alapvetően úgy működnek, hogy különböző csomagokat (hirdetési csomagokat) vásárolsz az ilyen típusú oldalakon, és ezekből különböző mértékű, de napi szintű részesedést kapsz vissza a meghatározott összeghatár (%) eléréséig. A napi részesedés igénybe vételéhez, jellemzően valamilyen egyszerű feladat kapcsolódik (lépj be az oldalra vagy nézz meg naponta 10 oldalt vagy kattints le 10 bannert…). A kifizetések mértékéről, és feltételeiről minden oldalon találhatsz részletes táblázatot, leírásokat. Általában ezek az oldalak rendelkeznek PTC lehetőségekkel is, de a bevételek jelentős része a profit megosztáson alapszik!

Mielőtt belevágsz bármilyen Internetes lehetőségbe, amelybe már pénzt is kell befektetned, vedd figyelembe, hogy itt nincs “örökös garancia”  🙄 , ezért csak annyit tegyél bele, amennyit nem fáj ha esetleg elveszítesz. Minden esetben járj utána fórumokon, blogokon, közösségi oldalakon milyen véleménnyel vannak róla a tagok, érkeznek-e időben a kifizetések stb.

Hasznos Tippek ITT is  >>>

Az alábbi oldalak jelenleg megbízható, stabil oldalaknak számítanak, de itt is érdemesebb  kisebb csomagokat venni első körben, és akár az ezekből érkező profitokat visszaforgatni –  így a bevétel is kisebb ugyan, de ha nagyot akarsz nyerni úgy nagyobb kockázatot is vállalsz  😎 ugyebár.

Ugyan még csak 2016. októberében indult, de a felhasználók körében nagyon népszerű profitmegosztó oldal. Egy új kontextusba helyezve a működést a cég az aktív tagok között jutalékot oszt szét az oldalon keresztül megvásárolt termékek, vagy szolgáltatások után (partnerei között megtalálhatóak olyan nagy cégek is mint az Alybaba, Adidas, Amazon…). Ref jutalék 5 mélységben, de csak akkor ha már legalább egy csomagot megvásároltál!

3 féle csomag közül választhatsz.10$, 25$, 50$ -napi 2%-2,5% nyereség. Naponta 10 hirdetést le kell kattintani (20 másodpercesek, és fókuszosak tehát nézni kell).

A kevés oldalak egyike aki túlélte a PayPal korlátozást azaz nem ment tönkre míg pénzét a nagy PayPal befagyasztotta. Ez is mutatja az oldal üzemeltetőjének hosszú távon való gondolkodását, és tőkeerősségét. Több 2 mint éve müködik, ami szép kornak 🙂 számít ezen a piacon. Itt is érdemes csomagot vásárolni, mert ez nélkül nagy türelemmel, és kitartással lehet csak haladni. A legkisebb csomag 5$, amire 120% -ot kapunk vissza. (4 féle csomag közül tudsz választani a napi részesedés általában 1,5-2%)

Napi 10 bannert le kell kattintani. Ha lekkatoltad a napi 10 oldalt, utána rá tudsz menni a Cash link-ekre is, amiből elég sokat kaphatsz (akár több mint százat is IGEN!), és gyűjtögethetsz vele további centeket.

Szükséged lehet az oldalak használatához a PayPal -en kivül más fizetési processzorokra is, amelyekről ITT találsz több infót >>>

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial