FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Snuckls – magyar leírás

Snuckls egy érdekes, és szórakoztató kombináció, amely a videó megtekintéseket köti össze egy nyereményjátékkal.

A működési elve roppant egyszerű: Nézz meg 5 videót, amiért kapsz egy ticketet, amivel részt veszel az aznapi Jackpot ($) nyeremény sorsoláson. Naponta maximum 10 ticketet szerezhetsz, és az 5. ticket után már csak 2-2 videókat kell megnézned egy egy megjátszható szelvényért, ami mivel jellemzően zenei videókról van szó, és nem is szükséges fókuszban tartanod eléggé szórakoztató, és laza módja a ticket gyűjtögetésnek  😛

A regisztráció, és a használat is ingyenes, nem kell semmilyen fokozatot vagy tagságot megvásárolnod, elég csak a videók nézéséért kapott ticketekkel játszanod a nyereményért!

A regisztrációs panelen azt az email címed ad meg, amelyet a Facebook-hoz is használsz, ugyanis ezzel tudsz majd minden alkalommal belépni az oldalra. A Request an Invite gombra kattintva egy másik oldalra leszel majd átirányítva (amolyan köszönő oldal) itt nyomj egy Back gombot, és visszatérve az induló panelre a Log in with Facebook-ra kattintva lépj be az irodádba (ha regit követően azonnal nem tudsz belépni, akkor se ess kétségbe, mert alkalmanként előfordul, hogy el kell teljen egy kis idő, hogy használatba vehesd az oldalt – max kb fél óra).

Belépést követően ez a képernyő fogad

A Jackpot összege naponta változó, és ahogy az a lottó típusú játékokban szokás a nyeremény összege függ a játékban részt vevő nyertesek számától is, azaz az egyes találatokhoz köthető nyereményalapot osztják szét az azokat eltalálók között. Nézd meg a How to Win -menüpontban %-osan milyen találatok (milyen összeállások), hogyan részesülnek a Jackpot-ból. Ha mind az öt számot egyedül találod el, akkor a Jackpot nyeremény 71% -át zsebelheted be!

De, elöször gyűjtsük a ticketeket 🙂 . Kattints a Get a Ticket gombra. Megjelenik 6 videó képe, amelyekből tetszőlegesen bármelyikre kattinthatsz, és ezzel indítod is a dolgot. Hagyd, hogy lefusson a kiválasztott videó (az alatta lévő szürke sávban mutatja egy állapotjelző hol tart), és amikor a megadott idő letelik (ez is videónként változó időtartamú lehet) a videó alatt megjelenő 4 kategóriából válaszd ki, hogy a videó szerinted melyikbe sorolható pl: Hip -Hop zene, Autók, Utazás, Egészséges életmód vagy NONE azaz egyik sem…

Ha jó a válasz akkor a videó allat megjelenik a “Great! You Guessed it Correctly!” felirat, és egy pipa, hogy léphetsz a következő videóra (illetve itt látod mennyi videó megnézés szükséges még a ticketedhez) , ami a Next video gombra kattintva történik (a videók teljesen random módban következnek egymás után). Egyébként ha rossz a válasz akkor is tovább lépsz csak ugye ezt nem számolja be a tickettekhez szükséges videomegtekintésekbe  🙄 .

Egyébként rövid idő alatt ki lehet tapasztalni, és következtetni akár már a bejelentkező képből vagy címből is, hogy milyen kategóriába lesz majd sorolható a lejátszott videó (pl a szépségápolás videók, vagy rap zenék) illetve. hogy a szerkesztők hogyan definiálják azokat.

Amint megvan az 5. videó megtekintésed, és vele párhuzamosan a helyes kategória kiválasztásod kapod meg az ezért járó tickettedet (automatikusan feldobja az oldal az 5. videó, és helyes kategória választ követően a kitöltendő szelvényt), ahová 5 számot kell beírnod 0-9 ig, és már kész is van a játékszelvényed mehetsz is tovább egészen a 10 ticket megszerzéséig a snuckls fantasztikusan egyszerű, és kreatív oldalán (az 5. ticket után már csak 2 videókat kell megnézned!). A szelvény igénylését követően kattints a Get another ticket gombra, és  a folyamat a fent leírtak szerint fog ismétlődni egészen a 10. ticket megszerzéséig.

A sorsolás eredményét másnap reggel már láthatód, és amennyiben vannak nyereményeid azokat már 0,02 $-tól ki is kérheted Paypal -re! A jellemzően kisebb néhány centes nyeremények mellet bármikor be jöhet ugye a nagy $ 😛 , hiszen ezért lottó típusú nyereményjáték, de szórakoztató jellege, és ingyenessége okán abszolút elfér az online pénzkereseti tevékenységeink mellet.

A jobb felső sarokban látható dolláros zsák ikon ra kattintva is megtudod nézni milyen szelvényekkel mit értél el ezidáig.

Ez pedig egy 5$-os nyeremény! (az első kettő, és hátsó kettő szám eltalálásával 3% ban részesültünk a jackpotból 😆  🙂 )

A Snuckls oldal népszerűségét a 7 szintű ajánlói program is támogatja, pl az 1. szinten a referáltad nyereményének 50%-át kaphatod meg! Ha megtetszett ez a lehetőség ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI>>>

TIPP! Ajánld fel a hozzád regisztrálóknak, hogy regit követően küldesz nekik egy magyar leírást, hogy ezzel is segíts nekik az indulásban. Ha meg van a regi abban ez esetben küld át neki ennek a posztnak a linkjét (azért utána, mert itt a mi ref linkünk szerepel ugyebár, és hogy te meg ne dolgozz feleslegesen  😎 ), és majd ő is ugyanígy tud segíteni a hozzá regisztrálóknak és így tovább, és így tovább…  🙂

A főmenüben találod a saját meghívó linkedet Invite and Earn, amelyet meg is oszthatsz azonnal a közösségi oldalaidon illetve itt láthatód a csapatodat, és az általuk begyűjtött nyeremények után járó jutalékokat is mind a 7 mélységben! A kikérés a Prize menüpontban indítható, ahol pl: Paypal kifizetésnél nem kell országot választanod az alap beállítás azaz a World Wide alatt kell indítanod a kikérést. Sok sikert  🙂

 A kifizetés a kikéréstől számítottan 1 nap múlva már teljesítve is !

Frissítés! 

A Snuckl oldal 2017.06.01-től már sokkal jobban hasonlít a lottó játékokhoz hiszen most már az 5 videó megnézéséért kapott Ingyen ticketekkel olyan játékban veszel részt ahol 42 számból kell 5-öt eltalálni a Jackpot nyereményért ( 2 találattól már fizet 🙂 ). Az esélyek ugyan így némileg csökkentek, de kárpótlásul a várható nyeremény is a többszöröse az eddigieknek! Egyébiránt a játék minden más eleme, és lefolyása is változatlan maradt!

A Quick Pick gomb megnyomásával a rendszer legenerálja neked a véletlenszerűen kiválasztott számokból álló játékszelvényedet – persze ezt nem kötelező igénybe venni azaz nyugodtan megjátszhatód továbbra is a TUTI   😆 számaidat.

Jó dolog még, hogy ennek az oldalnak a mintájára megjelent a Baymack lehetőség is, ahol ugyanezen alapelvek mentén vagyis videók megnézéséért kapott ticketekkel vehetsz részt a napi sorsoláson, azzal a különbséggel, hogy itt nem kell számokat megtippelned. Naponta kijelölik, hogy milyen konkrét nyeremények kerülnek kiosztásra, és azt hanyan vihetik el pl: 1 nyertes 50$, 50 nyertes 1$, 3000 nyertes 0,02$ “tehet zsebre”  😛 .-  ez naponta változik.

Az entires so far résznél láthatód, hogy éppen akkor mennyi szelvénnyel vesznek részt a játékban. Ha szereted az ilyen típusú játékos lehetőségeket – és még némi zsebpénz is jöhet 🙂 – akkor ide regisztrálnod kell >>> 

Ne felejtsd, hogy regisztrálni a FB-hoz használt e-mail címeddel kell!

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial