Ysense a Clixsense új neve. Nézd meg mi változott a kérdőíves oldalon

A Clixsense oldal új neve: Ysense!

Ysense. Mostantól ha keresed ezt a népszerű, és megbízható kérdőíves oldalt már ezen a néven találod meg, de nézzük mi változott még:

 

Az alapstruktúra, és elrendezés hasonló maradt vagyis mindent ott találsz meg nagyjából ahol eddig is   :-). Az oldal a névváltoztatással párhuzamosan bejelentette, hogy új kereseti lehetőségek, és módszerek fognak még érkezni, de ezek még folyamatban vannak. Az UBER-t is megemlítik bár ezt passz hogy milyen megoldásban akarják majd integrálni.

Visszatért a PayPal 🎈🎉🎈! És most már az összegyűjtött $-okat Amazon vásárlási utalványra is beválthatód. Jelenleg nem elérhetőek egyébként a korábbi kifizetési helyek a  Skrill és a Payoneer, de igérik hogy visszakerül majd.

A partnerprogramban a szokásos ajánlói bónusz (a kedvenc részünk a megkeres a referáltad 5$-t te kapsz 2$-t  😉 rész) ami a kitöltött kérdőívek után járó 20% jutalék megmaradt. Ez mellé bejött egy ha jó sok reffed van, és aktívak további bónuszokat kapsz dolog, de mivel ez 100 referáltnál érdekes ezt most nem bontanánk ki jobban.

Ysense lett a Clixsense

JA ,és majd lassan kezd el ennek az oldalnak az ajánlói linkjét használni, mert működnek a régi hivatkozási linkek, vagyis még át vannak irányítva, de az a biztos ha már az új oldal ref linkjét használód

Ami szembetűnő, hogy több korábbi partner cég logója eltűnt az oldalról, ezt azzal magyarázzák, hogy voltak köztük olyan “klónok”, amelyek kevesebbet fizettek mint, amit máshol találhatnánk.

Továbbra is megvan az ADDON lehetőség. Ez egy böngészőbe telepíthető alkalmazás, ami azért hasznos, mert automatikusan frissül, és meg mutatja neked milyen elérhető ajánlatok vannak aktuálisan. Ezzel is értékes időt takarítasz meg, mert nem kell belépned naponta akár többször is, hogy megnézd van -e pl kérdőív.

Lehet korábban nem tünet fel, de most a GY.I.K is mintha sokkal részletesebb lenne, nagyon praktikus, és tényleg szinte mindenre megtalálható a válasz.

Ha szeretnél többet megtudni az alapokról akkor olvasd el ezt >>>

Regisztrálni ezen a linken keresztül tudsz >>>

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial