BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

OpinionHero – Mobrog?

Szerző: | jan 4, 2020 | Kérdőíves pénzkeresés

OpinionHero vagy MOBROG?

opinionhero vagy mobrog

Felbukkant most már több helyen (FB csoportokban, fórumokban) egy új online kérdőíves lehetőség az OpinionHero. Az oldal nagyon trendi első ránézésre is, szóval hozza a ma elvárt desgint, rajta vannak a kérdőíves oldalaktól megszokott beharangozók, és minden egyéb. DE… az az igazság, hogy nem egy újabb kérdőíves pénzkeresési lehetőség jelent ám meg a Magyarországon?!  Ez bizony a már korábbról jól ismert Mobrog kérdőíves oldal copyja csak más néven!

 🙂 Persze, amikor megjelent rögtön be is regisztráltunk! Ugyan már az első felületek is ismerősök voltak, de kicsit tovább elidőzve az oldalon jöttek szembe igazán a Mobrog-nál már megismert/megszokott megoldások, klisék. Szóval oldalsáv, elrendezés, eredmények stb teljesen azonosak az említett oldallal, csak itt minden piros, és nem kék 😐

Mivel nem igazán jött erről e-mail vagy tájékoztató utána jártunk mi ez a dolog. Ebben az is szerepet játszott, hogy ne kerüljön fel az oldalra egy duplikált ajánlat. Felvettük a kapcsolatot az OpinionHero supportal, aki hamar meg is válaszolta a felvetést íme:

opinionhero

A lényeg röviden tehát:

Az OpinionHero és a MOBROG azonos adatbázissal rendelkezik. Ezért csak az egyik oldalon lehet fiókkal rendelkezni, különben többször is részt vehetsz a felmérésekben, és ez csökkenti az adatok minőségét.”

Vagyis ugyanaz a cég áll mögötte, és nagy valószínűséggel ugyanazokat a kérdőíveket kapod kitöltésre: – Ugye mondanunk sem kell mennyire frusztráló lesz, amikor az egyik helyen kitöltötted aztán a másik oldalon megkapod a “Ez a felmérés bezárt szöveget” ?! –  Persze az opinionhero regisztrációt így töröltettük, mert úgy tűnik egyelőre nincs rá szükség. Slussz poén, hogy a Mobroghoz használt e-mail, belépő kód kombóval be is tudsz lépni az opinionhero fiókba. 😆

Egyelőre nem világos mi a célja az opnionhero oldallal a mobrog -ot is üzemeltető társaságnak, mert hivatalos kommüniké ezzel kapcsolatban nincs, de ha esetleg te találtál vmit erről kérünk linkeld be a bejegyzés alatt kommentben.

Ha további működőképes online kérdőíves oldalakat -MAGYAR nyelven – keresel akkor kattints a bannere:

Legutóbbi bejegyzések

 • EasyHits4U - Splash BuilderEasyHits4U – Splash Builder
  EasyHits4U – Splash Builder. Már elérhető az EasyHits4U oldalon a Wizard at Easy Splash Builder, ami
 • web kvízWeb kvíz az ySense oldalon
  Web kvíz az ySense oldalon Nos ezekkel az un. Offers mini munkákkal, amelyek többek között az ySense
 • bitcoinos pénzkeresésBitcoin pénzkeresés – CoinPayU
  Bitcoin pénzkeresés a CoinPayU oldalon Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban jelentősen megrotálódott a
 • adathalászat elleni védelemAdathalászat elleni védelem
  Adathalászat elleni védelem 5 fontos szabály, hogy a személyes adataid, belépő kódjaid, bankkártya adataid
 • easyhits4u tippEasyHits4U tipp
  EasyHits4U tipp Nos a legutóbbi bejegyzés óta már átlépte az 1.600.000 felhasználót is a világ

BITCOIN Árfolyam