Csere-bere

Neked mid van?   😀 , és miben tudunk neked mi segíteni?

Nos íme néhány ajánlat gondolatébresztőnek, és természetesen ha van más ötleted azt is szívesen vesszük  🙂

 

Mivel az oldal nem webáruház, és még csak nem is szeretnénk semmit sem értékesíteni egyszerűen csak  csere – bere alapon működünk együtt, ami azt jelenti, hogy  segítesz nekünk, és remélhetőleg mi is tudunk segíteni neked. Nem vagyunk szigorúak, de azért a jogot fenntartjuk, hogy az ajánlatokat mérlegeljük  😀

Ami jól jöhet:

ebook

Leírások, letölthető e-bookok, amelyek az oldal témáival vagy tartalmaival kapcsolatban további hasznos információk lehetnek -ha ezek már korábban elkészültek, kvázi az engedélyed, hogy ezt itt felhasználhassuk-.

A kérésünk, hogy ne tartalmazzon egyedi hivatkozásokat, vagy ref linkeket, és nyilván te legyél a szerző azaz ne más “tollával” ékeskedj  😉  –EZ MINDEN AJÁNLOTT DOLOGRA VONATKOZIK!

video

Bemutató videók, amelyek alkalmasak lehetnek arra, hogy lépésről lépésre bemutassanak egy egy lehetőséget, jellemzően nem magyar nyelvterületek alkalmazásait illetően.

 

bövitményApróhirdető gyűjteményünk bővítése Országos Ingyenes oldalak, amelyek nem témaspecifikusak (általánosak), és nem szerepelnek az oldalon megtalálható ajánlási listában. Itt pakkokban érdemes gondolkodni azaz legalább 5 ilyen oldalt kell ajánlanod, hogy ne Aprózzuk el a dolgot  😉

 

FB csoport gyűjteményünk bővítése, olyan legalább 15.000 taggal rendelkező Magyar Hirdető csoportokkal, amelyek nem szerepelnek gyűjteményünkben. Ajánlj 5 ilyen oldalt!

 

leirásLeírás az oldalról egy legalább 300 szóból álló cikk vagy post- hivatkozó linkkel-, amit elhelyezel a blogodban, honlapodon, vagy olyan releváns fórumokon ahol ezt nem tiltják, és persze ez egy darabig ott is marad .  😀

 

promo

Az oldal promotálása .Bannerjeink vagy promo videóink elhelyezése weboldaladon, blogodon. Link partnerként való ajánlás. Youtube csatornádon promo videóink felvétele a kedvencek közé. G+ bejegyzés az oldalunkról.

 

Jelezd, ha oldalainkon, bejegyzéseinkben hibás -már sehová nem mutató- linket, vagy bannert találsz, vagy ha ráakadtál mondjuk egy menet közben SCAM- re változott -megszűnt, eltűnt- oldalra…Írd meg észrevételeid a kapcsolat részben, és hogy mit kérsz cserébe innen a BARTER oldalról.

Töltsd le a megfelelő Bannert, és helyezd ki az oldaladra, blogodra – Ne felejtsd el az oldalra Hivatkozó Linket sem hozzácsatolni!  😉 https://netpolip.com/

netpolip 468x60

Banner 468x60  Banner 125×125

Banner 728x90  Banner 200×200

ÚJ BANNEREK!

netpolip-468x60 Banner 468x60.gif   Banner 125x125.gif

Banner 120x240.gif

 

Mit tudunk neked felajánlani?

ingatlan

autóállásHozzáférést témaspecifikusan összeállított apró gyűjteményünkhöz (amely szintén folyamatos bővítés alatt áll) vagy letölthetővé válik pdf. formátumban az eddig összegyújtott apróhirdetési oldalak listája.

kuponkod-proadsRegisztrálj partner (magyar forgalomcsere) oldalunkon, és megkapod az extra 1000 pontot tartalmazó kuponkódot, amit azonnal be is tudsz váltani!

 

100 Külföldi FB hirdető csoport lista (jellemzően nagy taglétszámú csoportok benne pl: 50-60.000-es csoportok is), hogy ha szeretnéd üzletedet ajánlataidat nemzetközi szinten is megmutatni.

 

ELKÉPESZTŐ MLM TÉVHITEK E-book. – elküldjük neked, amennyiben csatlakozol hozzánk a Sunmoney közösségi programba. Az üzlet építésre leginkább káros hatásokról rántja le a leplet a könyv, kendőzetlenül, és már már fájóan őszinte stílusban!

 

 

100 Magyar FB csoport listáját kaphatod meg (kisebbek, és nagyobbak), ahol elviekben nem tiltják az un. hálózat építős ajánlatokat sem – minden esetben nézd meg csoport szabályzatban is-, ha segítesz nekünk gyűjteményünket (magyar) gyarapítani 5 olyan FB hirdető csoport címmel ami legalább  15.000 taglétszámú, vagy 5 olyan apróhirdető portál címével, ami még nem szerepel a listánkban.

Hamarosan folytatjuk…

 

Segíthetünk?

kapcsolat 2

Share This