Nemzetközi forgalomcsere oldalak

InfórmációItt aztán van merítési lehetőség. A megszámlálhatatlan nemzetközi ( köztük kelet – nyugat európai , ázsiai, amerikai ) forgalom cserélő oldalból találhatsz itt ajánlásokat persze a teljesség igénye nélkül. A nemzetközi oldalak hasznosak lehetnek abban az esetben is, ha oldalaidat vagy üzleti lehetőségeidet/ajánlataidat szeretnéd más országokban is bemutatni. Az alábbi tematikus összeállításba jellemzően kipróbált, és megbízhatónak számító oldalak kerültek be, ahol mint a nemzetközi VIZEKEN egyébiránt nem ritka jelenségekkel – vírusos, hiányos, pornós, reklámmal teletömött, idegesítő felugró ablakok….- elviekben nem találkozhatunk.

A legnépszerűbb avagy legjobb ajánlott oldalak.
Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>
The Most Popular Traffic Exchange 1.000.000! felhasználó! 1:1 arányú surf ami azt jelenti, hogy minden megtekintett oldal után 1 creditet kapsz, amit így tudsz felhasználni oldalad reklámjára is. Mondjuk nem kifejezetten pénzkeresésre szánt oldal, de 1000 creditenként kapsz 0,3 $ -t ami ha összegyülik 3$ PayPal-ra ki is kérhetsz. 5 szintű ajánlói rendszer. Széles eszköztár, amivel könnyedén, és professzionális módon reklámozhatód vagy ajánlhatód az oldalt. Bővebb leírás itt >>>
FollowLike Remek forgalomcsere oldal, ahol lehetőséged van backlinkeket szerezni oldalaidra, a minimunkák keretében pedig feliratkozókat/referáltakat is gyűjtögethetsz! Több mint 100.000 regisztrált tagja van, és ez a szám folyamatosan bővül. A referáltjaid által gyűjtött pontokból részesülsz. Versenyek (napi, havi referált…), és napi bónusz.
Népszerű látogatottságnövelő oldal. A surfozés közben random szerűen kapsz pontokat az oldalak megtekintéséért, ami 1, és akár 1000 pont is lehet ! Beépített Google fordító segiti az eligazodást. Arra figyelned kell surfözés közben, hogy ne kattints a +++DON’T CLICK–CHEATER TEST+++ vagy +++FRAUD TEST–DON’T CLICK +++ feliratra, mert ezek csalás szűrő linkek, és letiltáshoz vezethet.
Like4Like.org - How it works Számos közösségi oldalon -még a flickr-en is- van lehetőséged követőket szerezni. Heti kattintás bónusz, és heti referált bónusz. A blog részben érdekes cikkek olvashatóak a közösségi hálózatokkal kapcsolatban.
Több mint 500.000 felhasználó! 5 mélységben 10% jutalmat kapsz a referáltak után. Geotargeting van, ami azt jelenti, hogy az oldaladat be tudod állítani, hogy csak magyar felhasználók láthassák (és vannak is fent magyar oldalak folyamatosan  🙂  ).
Hit4Hit.org - Website Traffic Exchange Manuál, és automata surf lehetőség. Oldalak, és Bannerek promójára használható. Vigyázz, mert nagyon gyorsan fogynak a pontjaid  😛 , ezért érdemes gyűjtögetned ( mondjuk ez nem nehéz, mert az automata surf ezt a hátérben futtatva is elvégzi helyetted ).
Napi bónusz. Heti bónusz abban az esetben ha minden nap a meghatározott kattintást elvégzed. Van lehetőség pontjaid számának gyarapítására nyeremény játékkal, külön díjakkal is. 200 oldalanként ticketet kapsz, melyekből minden héten 25 nyertes kerül kisorsolásra. Nagyon élvezetes a surfozés, hiszen 25 oldalaként állatfigurákat lehet gyűjtögetni, amelyek ha egy sorba rendeződnek újabb pontokra válthatóak. Ez az oldal is össze van kötve a CLICKTRACKPROFIT oldallal, ahol további bónusz kuponokat van lehetőséged gyűjtögetni.
LinkCollider - Free SEO Tools Plus Social Media Sharing Az oldal számos érdekes megoldással párosítja a látogatottságnövelést, mint témakört. Lehetőség van pl: wordpress, és más blogok (blogger) hozzászólásokkal pontokat gyűjteni. SEO eszközök teljes tárháza érhető el ingyenesen az oldalon keresztül!
Egyszerű letisztult felület. Weboldal, banner, és szöveges hirdetés megjelenítésére van lehetőség. Bónuszok pénzben, kreditben, megjelenésekben. Havi verseny ( jackpot) $-ért. Ha napi 25 oldalt megnézel akkor igénybe vehetsz 100 ingyen percet, és 1000 promóciós pontot ezen az autosurf oldalon
Forgalom csere Válogatás I. (jellemzően: Európa)

Forgalom csere Válogatás II. (jellemzően: Ázsia)

 autosurf AJÁNLOTT AUTOSURF OLDALAK ! Kattints ide >>>

VIDEO SURF OLDALAK! Kattints ide >>>

TIPP!

tippSzerezz extra pontokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Hogyan működnek a forgalomcserélő oldalak? Az alapinfókat itt elolvashatod >>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Itt semmi nem kötelező, de ha nem szeretnél lemaradni rólunk, és egyéb infókról érdemes lehet a  Facebook oldalunkat is bekövetni egy tetszik -el  :-)