AI – TARTALOMGYÁRTÓK – SZÖVEG SZERKESZTŐK

Az online pénzkereséshez és online marketinghez elengedhetetlen a minőségi tartalmak létrehozása, amelyek a látogatókat vonzzák és megtartják az oldalon. Az AI szövegszerkesztők segítségével ez az egész folyamat sokkal hatékonyabbá és kevésbé időigényessé válik, így jelentősen hatékonyabbá válhatsz.

Használj AI szövegszerkesztőket a tartalmaid elkészítéséhez, és tapasztald meg az időmegtakarítást és a minőségi tartalmak előnyeit az online pénzkeresésben és online marketingben!

Blogolás? E-mail marketing? Közösségi média posztok? Hírdetések szövegezése? YT videók szöveges tartalmai? Tanulás? E kereskedelem, termék leírások? 

Az AI tartalomgyártók számos előnnyel járnak az online pénzkeresés és onine marketing terén dolgozók számára. Ezek a szoftverek képesek automatikusan létrehozni kiváló minőségű tartalmakat rövid idő alatt, ami rengeteg időt takaríthat meg az írás és szerkesztés folyamatában. 

Az AI szövegszerkesztők használata nem csak időt takarít meg, de hatékonyabbá és hatásosabbá is teszi a tartalomgyártást, ami fontos az online marketingben és az online pénzkeresésben.

KATTINTS a Regisztráció gombra ha szeretnél egyszerűen és hatékonyan szöveges tartalmakat létrehozni!

Molin. Magyarul készít el közösségi média posztokat, e-mail üzeneteket, blog posztokat. 50 profi sablon, amiből már az ingyenes verzióban is többet használhatsz korlátozások nélkül. Az oldalon belüli chaten interaktívan megadhatod, hogy milyen tartalmakat gyártson le, de tud segíteni hibás kódok javításában is.

Easy-peasy. Havi 1000 szóig ingyenes. Közösségi média. Blog. Üzleti. HR. Marketing. Önéletrajz. Remekül használhatod a tartalom újra író funkciót és már elérhető az oldalon egy ai képgenerátor is. Itt az ingyenes változatban csak angol nyelven használható (a pro előfizetésben elérhető a magyar nyelv) de Google fordítóval is jól használható. 

Rytr. Havi 10.000 kredit ingyen, amit bármelyik opcióban felhasználhatsz. A felület angol, de a tartalmakat magyar nyelven készíti el, ha ezt állítod be. A blog cikkeknél, ha a PAS keretrendszert használod akkor a leírásodból a problémát és annak a megoldását is összerakja belőle. Kulcsszó kereső és kulcsszó generátor is a választható opciók között van.

Copy.ai . 2000 szó havonta ingyen felhasználható ezen a magyar nyelven is elérhető oldalon. Blog, közösségi média tartalom, email. szórakozás, általános üzlet, esettanulmány, és videó csatorna leírás és videó szkript szövegezése. Dalszövegek és motivációs szövegek is létrehozhatóak vele.

Közös jellemzői az itt bemutatott AI tartalomgyártó oldalaknak.

  • Magyar nyelven is elérhetőek vagy akár Google fordítóval is könnyedén használhatok.
  • Ingyenes fiókkal is lehet használni, de az ingyenes használatnak lehetnek korlátai pl havi kredit keret, tartalmak létrehozásánál megadott szavak száma vagy egyes funkciók csak előfizetéssel érhetőek el az oldalon belül. 
  • Könnyen használható jól érthető felhasználói felület. 
  • Kiterjedt dokumentáció és támogatás, amely segít, ha elakadnál.

Azért ezekre nem árt figyelned!

  • Mielőtt egy hosszabb blogbejegyzést (azzal a nagy örömmel, hogy most már nem kellett órákig ülni felette) átmásolnál az oldaladra, ellenőrizd a mondatszerkezetet, mert előfordulhat, hogy ugyan a bejegyzés közvetlen hangnemben íródott, de néhol elkalandozhat az AI és átvált mondjuk magázó hangnembe 🙂 .
  • Minél pontosabban írsz meg minden egyes utasítást: cím, mit és miről írjon, milyen hangnemben, annál pontosabb lesz az eredmény!
  • A tartalmi részt is ellenőrizni kell, hogy csakis a lényeges, és releváns dolgok kerüljenek bele, mert  oda nem való vagy nem helyesen megfogalmazott részek is lehetnek. Ezeket csak írd át vagy a hibás részeket fogalmazd újra, amihez pár perc is elegendő.
  • A hirdetésekben és a közösségi média posztokban lehetnek felesleges ismétlődések, amiket ki kell szedni belőle, és már is úgy néz ki, mintha egy valódi ember írta volna.
Share This