Felhasználási feltételek

Az oldal használatával elfogadod, és egyetértesz az alábbi feltételekkel:

Az oldal használatával elismered, hogy azt kizárólag saját felelősségedre használod.

Működési elv

A www.netpolip.com egy átfogó az online marketing-közösségi marketing valamint a netes eszközök, és un. mini munkák gyűjtőhelyeként került létrehozásra. Ötletekkel, tippekkel, eszközökkel próbálunk segíteni az ebben a témában kutakodók, az ebbe az  irányba orientálódó érdeklődőknek ,és igyekszünk a csak úgy általában nettezők igényeire is reagálni. Megoldások, és friss információk melyek hasznosak lehetnek az üzleted építésében vagy az online felületen való “erősítéshez”. Egyes cikkek más aspektusból is megközelíthetik az adott, és általad keresett témakört így megkönyitve döntésedet egy-egy választott lehetőségben. A PTC, Kérdőíves, és Mini munkák részben ajánlott oldalak alkalmasak lehetnek némi zsebpénz begyűjtésére, de házat autót nem ebből fogsz venni…  🙂 Minden ajánlott lehetőség rendelkezik felhasználási feltétellel- ezeket érdemes minden estben elolvasni-

Az www.netpolip.com weboldal alapvetően a magyar nyelv területről próbál meríteni ennek ellenére több más országból származó eszközt, és lehetőséget is bemutat. Az oldal folyamatosan frissül, és a Barter csere programnak köszönhetően gazdagodik is. Pénz forgalom nincs ahogyan vásárlási lehetőség sem ezért az oldal nem webáruház hanem egyszerűen Ajánlói oldal, és az is marad! Nem célunk eladni sem vagy bárkire bármit rábeszélni!

Blog

A blog bejegyzései a szerző(k) szubjektív  véleményét tartalmazzák te ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz. A blog bejegyzések a közzétételkor tekinthetőek naprakésznek, ezek idővel viszont elavulhatnak. Ha nagyon elüt a post az eredeti elképzeléstől csak jelezd nekünk a Kapcsolat menüpontban.

Blog hozzászólás

A blog bejegyzésekben megjelenő posztokhoz bárki hozzászólhat a Disqus komment rendszeren keresztül (használható a közösségi profil is mint Facebook, Twitter..). A hozzászólásokat moderáljuk, és azonnal törlésre kerülnek a rasszista, gyűlöletkeltő, jogsértő, pornó vagy sex, a jó ízlést sértő, másokra nézve sértő, személyeskedő, rosszindulatú vagy spam (bujtatott reklámok) jellegű tartalmakat. Nem ezen az oldalon kell a politikai nézeteket sem megvitatni.

Az egyedi bejegyzések, és az oldalak felhasználására a Creativ Commons licenc feltételei az irányadók.

Barter

Az oldal lehetőséget kínál meghatározott eszközök, információk cseréjére – megfelelő feltételek fennállása esetén- a kölcsönösen előnyös megállapodások megkötésére, ahol az arányokat figyelembe véve van lehetőség egymás előrehaladását akár jelentősen is segíteni.

Felelősség kizárás

A www.netpolip.com üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen kárért, elmaradt profitért, veszteségért, amik a weboldal, és a hozzá kapcsolt oldalak használatából eredhetnek. Az információk a jóhiszemű tájékoztatást valamint a különböző lehetőségek bemutatását szolgálják. Az oldalon megjelenő információk nem jelentenek garanciát arra sem, hogy azok használatával mindenki (bárki, akárki stb) sikeres lehet.

Nem vállalunk felelősséget az ajánlott oldalak megnyitása esetében esetlegesen felkerülő internetes vírusokért-viszont igyekszünk mindent megtenni, hogy ezt elkerüljük. Minden megteszünk az oldal biztonságos használatáért, az esetleges hibákért viszont felelősséget nem vállalunk.

Az oldal nem működtet semmilyen szerencsejátékot vagy más jogaszályokhoz, engedélyekhez kötött tevékenységet. A nyeremény játékokkal kapcsolatosan is a működtető oldal üzemeltetője a felelős ahogyan a megfelelő tájékoztatás, és háttér biztosításáért is. Ugyanígy minden itt ajánlott oldal esetében is az üzemeltető felelőssége az adott ország jogszabályainak, törvényeinek betartása. A saját használat során az esetleges hibás fordításból – vagy értelmezésből- eredő félreértésekért sem tudunk felelősséget vállalni.

Az oldal nem foglakozik befektetési tanácsadással, pénzügyi ajánlatokkal, az oldalon esetleg megjelenő ilyen irányultságú  külső weboldalak tartalmáért, pontosságáért az adott tartalom szolgáltatói a felelősek, amennyiben úgy döntesz, hogy rákattintasz ezekre a külső weboldalakra azt saját felelősségedre teszed- Természetesen itt is, mint általában több forrásból is ellenőrizzük az oldalakat.

Az oldalon felbukkanhatnak bejegyzett márkanevek, védjegyek ahelyett, hogy ezt minden külön helyen jeleznénk kijelentjük, hogy az így előforduló valamennyi védett nevet jóhiszeműen a név tulajdonosának érdekeit szem előtt tartva használjuk, és nem áll szándékunkban az azzal kapcsolatos jogokat megszegni vagy kétségbe vonni.

Adatvédelem

A www.netpolip.com üzemeltetője kijelenti, hogy tiszteletben tartja, és bizalmasan kezeli az oldal látogatóinak a kapcsolatfelvétel/ kapcsolatépítés vagy információkérés/ kérdés (az adat kezelés ebben az esetben az érintett hozzájárulásán alapul!) során tudomására jutott egyedi azonosításra is alkalmas adatait- jellemzően: E-mail cím- , valamint  az így  tudomására jutott egyéb adatokat,és tényeket . Ezen információkat harmadik fél részére nem adja ki csak az érintett kifejezett hozzájárulásával (a törvényben előírt kivételektől eltekintve).

Részletes Adatkezelési tájékoztató >>>

Cookik-kezelése:  Az érintettnek lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt. Az érintettől hozzájárulás nem szükséges, amennyiben a cookie-k használatának kizárólagos célja az elektronikus hírközlő hálózaton keresztül történő közléstovábbítás vagy arra az előfizető vagy felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához a szolgáltatónak feltétlenül szüksége van.

A személyes adatok törlését, vagy módosítását az érintett -e-mail útján az info@netpolip.com címen tudja kezdeményezni

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a)

Záró rendelkezés

Fenntartjuk a jogot, hogy a Felhasználási feltételeket bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassuk. A módosítás hatályba lépését követő használattal elfogadod az új felhasználási feltételeket.

Utolsó frissítés: 2018.05.22