KRIPTOPÉNZ KERESÉS –

MINI MUNKA OLDALAKKAL

Ezeken az oldalakon különböző mini munkákkal tudsz bitcoint, és egyéb altcoinokat keresni. Ez lehet kérdőív kitöltés, videó nézés, , hirdetésre kattintás, játék, regisztráció, letöltés és sok más dolog.

Az online játékok esetében bizonyos szinteket kell elérni a jutalmakért. Összetettebb oldalaknál játszhatsz lottót, szerencsekereket, vagy meg is duplázhatod a megszerzett bitcoinjaidat.

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a kriptopénz keresést most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

ingyen bitcoin

Freebitco.in. Óránként ingyen kipörgetsz valamennyi satoshit, és ezzel vagy nyereményjátékokon veszel részt, vagy pl megtippeled egy következő bajnokok ligája mérkőzés kimenetelét (akárcsak a tippmixpro csak ez ingyenes nem kell érte befizetni semmit.) Persze a hagyományos fej vagy írás sem maradhat ki. Ez jelenleg a legnépszerűbb oldal ebben a kategóriában.

Cointply. A faucet csap mellet 20 féle pénzkereseti lehetőség (Bitcoinban vagy más kripto valutában kapod) ezen az oldalon. A szokásos GTP feladatok mellet itt tudsz bányászni is, valamint a megszerzett coinjaidat megtöbbszörözni különböző játékokkal. Twitteren ha követed az oldalt ott láthatsz – van amikor szinte naponta – beváltható kupon kódokat. Jelenleg több mint 600e regisztrált tagja van.

kriptopénz

Coinpayu. Az egyik legjobb kattintásért bitcoint fizető oldal. Regisztrációkor add meg a bitcoin címed is. Csak rá kell kattintani a hirdetésekre Suf Ads, és amint lement a számláló meg kapod a jutalmadat érte satoshiban. Borzasztó 1xű a kezelőfelület! Versenyekben való részvétel, és offerwall is van az oldalon. Kövesd a FB vagy Twitter fiókjukat, mert ott osztanak meg ingyen kuponokat. A kifizetési bizonylataik hitelesek!

kriptopénz

CryptoGame. Bitcoin, és altcoin (8 altcoin) kasszinó! 3 percenként igényelhetsz ingyen satoshit, amivel már játszhatsz is vagy gyűjthetted, hogy részt vegyél nagyobb “beszállót ” igénylő játékokban is. Félkarú rabló, póker, kockajáték, rulett, tombola játékokkal tudsz játszani az ingyen kriptopénzárt. A valutákat tudod átváltani is, ehhez a funkcióhoz csak akkor férsz hozzá, ha aktiváltad a fiókodat a mailben kapott linken.

Share This