INTERNETES PÉNZKERESÉS –

MINI MUNKA OLDALAKKAL

Ezeken az oldalakon különböző mini munkákkal tudsz pénzt, és egyéb jutalmakat szerezni. Ez lehet kérdőív kitöltés, videó nézés, ajánlatok kitöltése, játék, regisztráció, letöltés és sok más dolog.

Az oldalakra belépve szabadon választhatsz a számtalan lehetőségből, és akár több pénzkeresési módot is csinálhatsz egyszerre.

AZ ITT AJÁNLOTT MINI MUNKA OLDALAK KÖZÖS JELLEMZŐI:

 • Ezek az oldalak a GPT vagyis Get to Paid oldalak kategóriába tartoznak, és külföldön nagyon népszerű ez a fajta internetes pénzkeresés.
 • A mini munkák között olyan máshol nem látott feladatok elvégzéséért is kereshetsz pénzt, mint pl e-mailek olvasása, oldalakra való beregisztrálás, rádió hallgatása vagy cashback vagyis pénz visszatérítés a vásárlásból lehetősége. 
 • Több éves megbízható oldalak nagy felhasználó számmal.
 • Az új belépők belépő bonuszt kapnak.
 • Viszonylag alacsony kifizetési limitek (pl 1$-tól).
 • Remek ajánlási rendszer, mert ez lehet akár %-alapú is, ami azt jelenti, hogy örökösen részesülsz a meghívottjaid által keresett jutalmakból.

online munka hatás többszörözés

HATÁSTÖBBSZÖRÖZŐ TIPP!

Hozz ki többet az internetes pénzkeresésből!

 • A GPT oldalak közösségi oldalait (facebook) is kövesd be, mert többször előfordul, hogy ingyenes pontokat vagy speciális kódokat adnak meg, amit mondjuk 24 órán belül be lehet váltani!
 • Ha van az oldalon rádió hallgatásért pont lehetőség azt kapcsolt be, mert amig “dolgozol” a háttérben gyűjtse ez is a pontokat.
 • Állítsd be a leveleződbe, hogy ha értesítést küldenek az ne kerüljön a spam mappába.
 • Ha keresni akarsz valamit a neten akkor ezt az adott oldal kereső motorjával tedd, mert igen ezért is fizethetnek.
 • 2-5 nyelven elérhetőek az oldalak magyar kezelőfelület nincs ezért, és hogy a feladatokat el tud olvasni használd a google forditót.

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a pénzkeresést most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

Point2shop. Ptc, kérdőív kitöltés, video nézés, fórum nézés, játékok, versenyek, mobil alkalmazások letöltése…1$-kapsz ha az USA-ból vagy UK-ből hozol referáltakat (használd promohoz a FB csoport marketinget). Kérdőíveknél jelöld be, hogy kérsz értesítést. Az oldalt 2007-ben alapították.

Swagbucks. Használd az oldal keresőjét, és ezekért kapsz majd Swag Buckokat, amit vagy pénzre váltasz, vagy beváltod az oldal saját boltjában. Itt is vannak kérdőívek meg videók, és versenyeken is van lehetőség részt venni. 5$ csatlakozási bonusz. Az egyik leglátogatottabb oldal a GTP oldalak között.

Cointply. 20 féle pénzkereseti lehetőség (Bitcoinban vagy más kripto valutában kapod). A szokásos GTP feladatok mellet itt tudsz bányászni, faucet csapokat használni, valamint a megszerzett coinjaidat megtöbbszörözni játékkal. Twitteren ha követed az oldalt ott láthatsz beváltható kupon kódokat.

Keeprewarding. Offerwall típusú mini munkák egész tárháza vár ezen internetes pénzkeresés oldalon. PTC, video nézés… Pontokban fizet, amit aztán az oldalon különféle jutalmakra lehet beváltani. 

Timebucks. Femérések, alkalmazások letöltése, instagram poszt, játékok, captha beütés… 5 szintű ajánlói rendszere van. Napi bonuszok, és heti kifizetések. 1$ regisztrációs bonusz.

Megjegyzés: Sajna hiába vannak nagyon szép, és hatalmas elérésű mini munka oldalak a neten, azok a lokális beállítások miatt Magyarországon szinte teljesen használhatatlanok. A korrektebbek már a regisztrációt sem engedik, igy nem kell feleslegesen regisztrálgatni. Ezekkel max a nemzetközi referált gyűjtéssel lehet némi jutalékra szert tenni. Ezért nem látod az egyébként nagynevű oldalakat itt.

Share This