Mini munkák

Infórmáció

Ebbe a kategóriába tartoznak azok az oldalak , ahol un. mini munkákat kell elvégezni, ami lehet egy regisztráció egy megadott oldalra -és ezekért centeket kapunk-vagy például egy regisztrációt követő feladathoz kötődő feladattal való pénzkereset pl: regiz, és nézz meg 10 oldalt vagy kattints le 3 fizetős hirdetést. Összetett oldalak ahol különböző mini munkákkal együttesen is gyűjtögethetsz $-okat pl: nézz meg egy videót, tesztelj egy online játékot, vagy alkalmazást, tölts ki kérdőíveket, vegyél részt versenyeken… Egyes oldalak alkalmasak a gyűjtött pontok vagy centek visszaforgatásával referált szerzésre is, ami így gyakorlatilag ingyen referáltak szerzéséhez segíthet.

 

Felmérések, versenyek, reklámok pontokért, amelyeket ajándék termékekre lehet beváltani vagy $-ra váltani. Az egyik jópofa feladat, hogy rádiót kell hallgatni 30 percig, és ezért kapsz pontokat a fiókodba.
Mini munkák. PTC. Kérdőív, és hasonlók egy helyen. Az összegyűjtött centeket itt is fordíthatód referáltak szerzésére, de természetesen ha eléred a kifizetési limitet ki is kérheted.
Ptc, kérdőív kitöltés, videonézés, fórum nézés, játékok, versenyek, mobil alkalmazások letöltése…. 3 mélységből kapsz jutalékot a referáltjaid után. Az oldalt 2007-ben alapították.
Mini munkák mint kérdőív kitöltés, online játékosokra vagy  oldalakra való regisztrálás, versenyek, és itt is vannak fizettet hirdetések, de az oldalra nem ez a jellemző. Alacsony kifizetési limit. Sok nemzetközi lehetőség több mint 250.000 tagja van.
 5$ -t kapsz a csatlakozásért! Kérdőiv kitöltés, tesztelés, feliratkozások…. A pénz $-okban, és un. chips pontok formájában gyűjtögetheted (ugyanannyit ér, és kikérni is ugyanúgy kell mint a $-t). 5 szintű referál programja van. 2007 óta neten van! Radio Loyalty – 10 percig hallgatod a háttérben amíg mondjuk szörfölgetsz, vagy dolgozol, és 0,15 centet írnak jóvá a Chips -ben. 🙂

TIPP!

tippA mini munkák ilyen módon való összeszedettsége egyelőre inkább nemzetközi, nagy eléréssel, és sok felhasználóval rendelkező oldalakra jellemző, és mint ilyenek általában 2-5 nyelven elérhetőek. Sajna magyar kezelő felület jellemzően nincs, ezért minden esetben mielőtt belekezdesz valamilyen tevékenységbe olvasd el a a feladatokat részletesen (google fordító  🙂 ), amíg a kellő rutinod ki nem alakul…