FÓRUM MARKETING – 

HIRDESD A LEHETŐSÉGED

Az online marketingben érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy ingyen forgalmat terelj az oldaladra, amiből persze később akár értékes látogató is lehet. A közösségi média, és SEO mellet a fórum marketing is segítségedre lehet ebben. 

A fórumok olyan helyek, ahol azonos érdeklődési körű emberek vitatnak meg a témájukhoz szorosan kapcsolódó infókat, cserélnek tapasztalatokat. Nagyon sok fórum van a neten ahová be tudsz csatlakozni, de érdemes kifejezetten azokra rá keresni ami jelen esetben az online munkákkal, online pénzkereset lehetőségekkel foglalkozik. 

A FÓRUM MARKETING ELSŐ LÉPÉSEI:

 • Keresd meg az un. réspiacodat (csak üsd be a keresőbe a megfelelő kulcsszavakat: online pénz keresés fórum, online munka fórum etc…)
 • Mielőtt beregisztrálsz azért járd körbe a fórumot, hogy elég aktív -e ahhoz, hogy érdemes legye beépíteni a fórum marketingedbe (pl egy évvel ezelőtti az utolsó hozzászólás akkor nem ezt kerested  )
 • Nézd meg van -e moderálva, nincsenek-e elfajulva a viták gazdátlanná válva a fórum, mert ezek csak szét lesznek spammelve.
 • Ha becsatlakoztál az első, és legfontosabb lépés, hogy olvasd el a fórum szabályzatát mit lehet, és mit nem! Sok fórum szabályozza, hogy milyen típusú hozzászólásokat engedélyezz, lehet -e pl linket beilleszteni, ref linket megosztani.
 • Töltsd ki a profil adataidat! Ide is illeszd be a honlapod elérhetőségét, és ha gondolod a közösségi média elérhetőségeidet is. A bemutakozó részt is töltsd ki.
 • Ha van lehetőséged azonnal tedd az aláírás részhez is be az oldaladra mutató linket (persze ha a szabályzat ezt engedi, és nincs egyéb feltételhez kötve (pl legyél tagja x ideje vagy legyen x hozzászólásod). Ha van lehetőséged ezt a részt jelöld színnel is.

Fórum marketing stratégia alapok

ITT a forgalmat első sorban nem direkte kell értened! Azaz nem a tolom az ajánlásaim megállás nélkül (ez a spam), ahová csak érem módszert használod, hanem:

 • Próbálj hasznos tagja lenni a fórumnak. Az látszódjon egyértelműen, hogy nem csak hirdetni jöttél (el kell jól találni az arányokat). Szólj hozzá számodra releváns beszélgetésekhez, és ha nem csak eladni akarsz igen lesznek, akik kíváncsiak arra, hogy ki is vagy – átkattintanak majd a profilod adataidra, rá kattolnak az aláírásban lévő linkedre, és innen lehet ingyen igazán releváns forgalmad!
 • Legyen akár saját topikod, ami egy egy téma köré gyűjti az embereket, és néha ide is be tudod szúrni az ajánlatodat. Sokkal szívesebben veszik majd az ajánlásaidat miután látják, hogy te ezzel foglalkozol kvázi értesz hozzá, és érdemes “utánad menni”.
 • Azzal, hogy itt is elhelyezed (aláírásban) a hivatkozásod tovább erősítheted a helyezésed a keresőkben.
  Értékes vissza jelzéseket, ha gyűjtesz, ez is emelheti a “szakértői” státuszodat.
  A sikeres fórum marketinghez folyamatos részvétel kell!

A fórumok természetesen hasznosak abból a szempontból is, hogy utána nézz online munka oldalaknak, milyen tapasztalatokat szereztek mások.

DE ha egy oldal nem fizetőssé válik az is elég hamar végig megy ezeken a helyeken tehát innen értékes információkat szerezhetsz!

Néhány Magyar online munkával, távmunkával, MLM -el, Kripto dolgokkal foglalkozó fórum:

Ugyan a linkek már eleve ilyen helyekre mutatnak, de azért keress rá az oldal keresőjében a neked megfelelő topikra, mert hogy minden oldalon több ilyen topik is van.

index ł sg ł kriptopénz ł  ł 

Nagy külföldi fórumok, ahol érdemes megjelenni:

Bitcoin talk (magyar rész) ł Beermoney ł eMoneypace ł

Segítsd az oldalt, és gyűjtsük össze együtt Magyarország online munkával foglalkozó fórumait!

Küldj be olyan releváns aktív (havi 1 hozzászólás nem az!) fórumokat, amelyek nem szerepelnek a gyűjteményünkben.

Küld be saját fórumodat, és az hamarosan megjelenik itt!

Minden esetben ellenőrizzük a beküldött oldalakat, és csak azt követően hagyjuk jóvá, ha azok a felsorolt feltételeknek megfelelnek.

Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez. Mi sem szeretjük a SPAM-et!

Fórum oldal beküldés

Adatvédelem

6 + 4 =

Share This