INTERNETES PÉNZKERESÉS – 

ONLINE MLM

Az Online MLM lehetőségekben közös pont – a többszintű ajánlói rendszer mellet párhuzamosan -, hogy otthonról a számítógéped segítségével is építheted üzletedet, amelyhez az ilyen típusú oldalak a megfelelő háttér támogatást biztosítják (honlap-partner link, weben keresztül elérhető képzések, webkonferenciák).

Közös jellemzőjük még, hogy nem lokálisak, azaz nem feltétlenül fontos, hogy a szomszéd néninek naponta ajánlgasd a csodatermékedet  🙂 , hanem nemzetközi hálózatot is építhetsz, melyből idővel passzív jövedelmed származhat.

AZ ONLINE MLM ELŐNYEI:

  • Névlista! Ismerősök zaklatása! Tukmálás! Plázázos kávézások..Eredménytelen megbeszélések! 😉 ?Ezek nincsenek

3 dolog, ami az Online Üzletépítés mellet szól a Hagyományos MLM- el szemben. Elolvasom >>>

  • Saját időbeosztás. Nincs főnök. Passzív jövedelem lehetősége. Automatizált rendszerek használata. Nem kell bemutatókra járni – elmarad a vonatozás, a székre fel le ugrálás, és visítás szóval a hagyományos MLM kellékei laughing. Nagyobb a merítési lehetőség … bővebben ITT olvahatsz róla >>>

Milyen eszközökre van szükséged?

  • Internetre, asztali számítógépre vagy mobilra, tabletre
  • A cég által biztosított admin felültre, és marketing eszközökre ( jó ha van saját honlapod, és egy felépített automatizált rendszered: érkező oldalak, hírével küldő etc)

Mi alapján válasz Online MLM lehetőséget?

  • Tőkeerős stabil cég, ha lehet nemzetközi üzlet építésének lehetőségével – mielőtt csatlakozol járd körbe olvass utána, különösen jó ha a tulajdonosok nem fantom vállalkozások :-). Nem vonultak ki, nem kezdtek újra más néven, és hasonló érdekes körülmény.
  • Valós kereslet legyen rá, hogy összetalálkozhasson a kínálattal – ez  a siker legegyszerűbb receptje. Kifejezetten Online terjeszkedésre épült vállalkozás, de persze ha remek a lehetőség lehet egy hibrid megoldás is.
  • Valós termék vagy szolgáltatás, és nem a tagok befizetései után vannak jutalékok -na ez az ami törvénytelen, úgyhogy azt kerüld is el villámgyorsan!
  • Könnyen másolható legyen, és rendelkezzen az Online jelenléthez szükséges ütős marketing eszközökkel, megfelelő támogatással. Támogató anyagok, amiket nem neked kell még elkészítened.
  • Megfelelő, és teljesíthető marketingterv. Ígéretek helyett valós jutalékok.
  • Az indulás nem több százezer forintba kerül – még ha a világ legjobb ötletéről van szó,  és persze most robban be Európába, na meg lehetsz az elsők között, és természetesen alád épül Magyarország lehetőséggel is találkozol  😉 tehát erre figyelj!

KATTINTS a Regisztráció gombra ha szeretnél megismerni online MLM lehetőségeket!

A regisztráció ingyenes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel (arra mindenképpen alkalmas, hogy megnézd, és miután több infót megtudtál el tudd dönteni akarsz -e tovább lépni).

Sunmoney. Közösségi napelem program. A nap kifogyhatatlan energiáinak köszönhetően állandó jövedelmet jelenthet (hálózat építés nélkül is) a napelemekbe való befektetés. A napelem által termelt áram értékesítéséből – amit teljes körűen a cég végez- származó bevételből részesülhetsz. 

online mlm

Dressplanner. Magyar nyelven is elérhető divat termékek értékesítésével foglakozó oldal, ahol több mélységben kaphatsz jutalékot az általad meghívottak vásárlásaiból. Nagy lehetőség, hogy nem kizárólag Magyarországon hanem Európában is gyűjthetsz partnereket illetve vásárlókat!

online mlm

Wooww. Legyél online autókereskedő! 5 perces regisztráció, és már kész is a webirodád. A cégnek jól kidolgozott ajánlói programja van, és rendszeresen küld megosztható linkeket, infókat. Itt a nagy bevételt az autók eladásában való aktivitás után kapod vagyis, ha reklámozod, és megveszik jutalékot kapsz belőle.

online mlm kutyakajával

TBF. Kutyakaja MLM – egyedi prémium táplálékok a négylábú kedvenceknek. Érdekes kezdeményezés, és úgy tűnik kifejezetten a kelet európai piacra készült (a cég is szlovák)  ez a hálózati értékesítő lehetőség. A honlap, és az admin teljesen is teljesen magyarítva érhető el, ahogy a promóciós eszközök is.

MennyOrszág MLM ÚJ! Teljesen magyar Online képzési MLM lehetőség!

Oktató videók (vállalkozás indítás, weboldal készítés, online marketing, video sorozat készítés, értékesítési tölcsérek …), infó termékek, amelyekre szükséged lehet az online MLM üzleted építéshez vagy a már meglévő felturbózásához valamint cikkek, és további hasznos infók az egyes online pénzkeresési lehetőségekkel kapcsolatban.

A regisztráció teljesen ingyenes, és ha szeretnél hozzájutni az igazán ütős komolyabb anyagokhoz is akkor pedig választhatsz 2 különböző havidíjas fizetési konstrukciókból is.

Akár 10 mélységben is kaphatsz jutalékot azok után, akik az ajánlói linkeden keresztül regisztrálnak! Ajánlani akkor is tudod az oldalt, ha csak az ingyenes tagsági csomagban vagy – nincs kötelező havi vásárlás, és kezdő csomag megvásárlására sincs szükség -.

 

Új magyar MLM: Oktatási Menny MLM
Cég Jövő Jóslás

MLM GATEWAY

Ennek az oldalnak a segítségével akár nemzetközileg is tudsz terjeszkedni, mivel koncentráltan olyan tagja vannak, akik online mlm lehetőségeket keresnek vagy kínálnak. Jelenleg több mint 250.000 regisztrált tagja van. Elég sok magyar felhasználó is be van regisztrálva, és ha releváns témában gondolod fel is veheted velük a kapcsolatot.

Az oldalon belüli aktivitások igy pl a kapcsolatfelvétel más tagokkal is pontokért megy, amit vagy megveszel, vagy csak a toborzásért kapott jutalom pontokból finanszírozod. Egy példa honnan lesz pontod: meghívsz 3 embert, és csatlakoznak ez rögtön 30 pontot jelent neked, amiből már 30 taggal fel isveheted a kapcsolatot. Belepéskor is 5 ingyen pontot máris kapsz a fiókodba laughing

MLM Gateway - Helping network marketers build their business
Share This