Online MLM

InfórmációAz Online MLM lehetőségekben közös pont – a többszintű ajánlói rendszer mellet párhuzamosan 😆 -, hogy otthonról a számítógéped segítségével is építheted üzletedet, amelyhez az ilyen típusú oldalak a megfelelő háttér támogatást biztosítják (honlap-partner link, weben keresztül elérhető képzések, webkonferenciák). Közös jellemzőjük, hogy nem lokálisak, azaz nem feltétlenül fontos, hogy a szomszéd néninek naponta ajánlgasd a csodatermékedet  🙂 , hanem nemzetközi hálózatot is építhetsz, melyből idővel passzív jövedelmed származhat.

Magyar nyelven is elérhető divat termékek értékesítésével foglakozó oldal, ahol több mélységben kaphatsz jutalékot az általad meghívottak vásárlásaiból.
  Közösségi vásárlás vagy közösségi kereskedelem. Használd a közösség erejét! Szerezz plusz jövedelmet, vásárolj megosztással vagy töltsd fel egyenlegedet meghívások küldésével! A közösségi aktivitásnak köszönhetően jelentősen csökkentheted- akár 99%-al-  a megvásárolni kívánt termékek árát. Az oldal magyar nyelven elérhető.
Közösségi napelem program. A nap kifogyhatatlan energiáinak köszönhetően állandó jövedelmet jelenthet (hálózat építés nélkül is) a napelemekbe való befektetés. A napelem által termelt áram értékesítéséből -amit teljes körűen a cég végez- származó bevételből részesülhetsz.  Nincs zaj, és környezet terhelés. Magyar nyelven is elérhető honlap, és képzési központ. Több infó itt >>>
Legyél online autókereskedő! 5 perces regisztráció, és már kész is a webirodád. A cégnek jól kidolgozott ajánlói programja van, és rendszeresen küld megosztható linkeket, infókat.
MLM Gateway - Helping network marketers build their business Közösségi oldal hálózatépítőknek! Ez ugyan nem magyar nyelvű, de egyszerű a használata. Kereshetsz munkatársakat ország, város megye szerint, és természetesen pontokat is a tovább ajánlásával! A regisztráció ingyenes.

Csatlakozz hozzánk a Sunmoney közösségi napelem programba (a regisztráció Ingyenes) ezen a linken keresztül, és megkapod ezt az e-book-ot >>> ELKÉPESZTŐ MLM TÉVHITEK!

  • Bárki megtudja csinálni…?
  • Mindenki a vevő- / munkatárs jelöltünk…?
  • A mi termékünk a legjobb…?
  • Nincs elég erős hited…?
  • Mi majd felépítjük helyetted az üzletedet…?

Küld el a neved ha regisztráltál >>>

tippTIPP!

További infók az online üzletépítésről ITT>>>

 

MLM Gateway - Helping network marketers build their business