INTERNETES MUNKA –

PÉNZKERESÉS KÉRDŐÍVEKKEL

Internetes munkában ha gondolkozol akkor nézd meg ennek a  legelterjedtebb, és legnépszerűbb fajtáját a fizetett felmérésekkel való pénzkeresést!

Mára már az egyik leghatékonyabb eszköze lett a fogyasztói szokásoknak, kialakult véleményeknek a mérésére az úgynevezett online kérdőíves felmérés.

Regisztrálj ingyenesen, és tegyél szert egy kis plusz jövedelemre online felmérésekben, kutatásokban való részvétellel!

AZ ITT AJÁNLOTT FIZETETT FELMÉRÉSEK KÖZÖS JELLEMZŐI:

 • Ingyenesen végezhető Internetes munka
 • Azonnal elkezdhető. 18 éves kortól bárki végezheti
 • Magyar nyelvű kérdőíveket kell kitölteni
 • Megbízható vagyis stabilan működő oldalak
 • Jellemzően 5-15 perc egy kérdőív kitöltése
 • Válaszaidat anonim dolgozzák fel, és bizalmasan kezelik
 • Egyedül is végezhető nem kötelező tovább ajánlani

EZEKRE LESZ MAJD SZÜKSÉGED, HA SZERETNÉL KÉRDŐIVEZNI:

Számítógép

Internet

}

Némi szabadidő

AZ ITT AJÁNLOTT FIZETETT FELMÉRÉSEK KÖZÖS JELLEMZŐI:

 • Ingyenesen végezhető Online munka
 • Azonnal elkezdhető. 18 éves kortól bárki végezheti
 • Magyar nyelvű kérdőíveket kell kitölteni
 • Megbízható vagyis stabilan működő oldalak
 • Jellemzően 5-15 perc egy kérdőív kitöltése
 • Válaszaidat anonim dolgozzák fel, és bizalmasan kezelik
 • Egyedül is végezhető nem kötelező tovább ajánlani

EZEKRE LESZ MAJD SZÜKSÉGED, HA SZERETNÉL KÉRDŐIVEZNI:

Számítógép

Internet

}

Némi szabadidő

Magyarország legnagyobb fizetett felmérés oldal gyűjteménye ITT

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a pénzkeresést most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

internetes munka kérdőívekkel

Marketagent. A legjobb, és legmegbízhatóbb online kérdőíves lehetőség. Ingyen pontok az egyébként ingyenes regisztrációért. Véleményeddel meghatározhatod a jövő trendjeit, és termékeit. Nagyon hasznos, hogy több mint 20 nyelven elérhető, és ajánlható.

internetes munka

ySense. Korábban PTC oldalként is működött, de most már egyértelműen csak kérdőíves lehetőségeket, és minimunkákat kínál. Az átalakítás óta nem minden esetben küld e-mailt ha van kitöltendő kérdőív ezért érdemes naponta belépni.

internetes munka kérdőívekkel

MagyarPanel. A kérdőívek kitöltéséért un. ösztönző pontokat kapsz, amelyeket pénzre, vagy vásárlási utalványra tudsz beváltani. Az eddigi statisztikák azt mutatják, hogy amely felmérésre meghivót küldenek, azt végig ki is tudod tölteni!

internetes munka

Toluna. Az oldalon belül lehetőség van a kérdőívekkel összegyűjtött pontjaiddal nyeremény játékokon részt venni, illetve a pontjaidat gyarapítani pl szavazásokon való részvétellel. A gyűjtött pontjaidat ajándék kártyákra válthatód be.

internetes munka kérdőivezés

i-Say. A felmérések 5-250 pontot érhetnek. Nyeremény játékokkal extra pontokhoz lehet jutni, ha kisorsolnak akár 5000 pontot is jóváírnak a fiókodban. Az összegyűjtött pontokért nem pénzt hanem vásárlási utalványt küldenek postán.

Mobrog. Kifizetés 1500ft-tól Paypal-re (regisztrációkor ezt kell megadni). Az oldal letölthető mobil alkalmazásán keresztül bárhol, bármikor van lehetőséged a kérdőívek kitöltésére- csak rákattintasz, és már indul is a felmérés. Számos országban jelen van!

internetes munka

Populáció. Az Ipsos kutatási panelje.  A kérdőívek kitöltéséért kapott jutalmat bankszámlára utalják, és AZONNAL! A regisztrációval, és meghívásokkal nyeremény sorsolásokon vehetsz részt. A regisztráció során ki kell tölteni 1 kőtelező kérdőívet.

TGM panel. Nem annyira ismert kérdőíves oldal, de a lényeg, hogy magyar nyelvű a kezelőfelülete, és a kérdőívek is magyarul jönnek.   Egyébként számtalan országban jelen van. Nem mindig küld e-mailt ha van kitöltendő kérdőív ezért érdemes belépni alkalmanként.

Keress pénzt internetes munkával – Online kérdőívek kitöltésével!

internetes munka kérdőívekkel

UNIVOX. Egy amerikai fizetett felmérés oldal, ami nem csak hogy rendelkezik magyar felülettel, de magyar kérdőíveket is küld rendszeresen kitöltésre. Díjazzák pontokkal azt is, ha nem sikerül kitöltened a kérdőívet. Versenyekben való részvétellel újabb pontokat vagy $-kat kaphatsz. Regisztráció során az irányitószámod elé írj egy 0-t!

internetes munka kérdőívekkel

Surveyrewards. Néha kicsit tört magyarsággal, de azért küld kitölthető kérdőívet (az oldal angol nyelven érhető el). Ha nem is sikerül kitölteni azokat abban az esetben is elszámol néhány centet igy mindenképpen érdemes az értesítőre rá kattintani. Ezen az oldalon már megjelenik a külföldön már már majdnem alap “megbízható kérdőívező” értékelő rendszer.

Ha itt 2019.12.15-ig csatlakozol 100 eurót nyerhetsz  a sorsoláson.

Egyébként minden hónapban lehetőséged van megnyerni az öt kisorsolt 30 € értékű díj egyikét is, ha legalább egy tanulmányra válaszolsz.

Keress pénzt

online munka hatás többszörözésHATÁSTÖBBSZÖRÖZŐ TIPPEK!

Ha tényleg haladni akarsz, és valóban szeretnél ebben az internetes munkalehetőségben siker élményeket, akkor ezekre jó ha figyelsz!

 • Lehetőleg minél részletesebben töltsd ki a profilodat, mert ezzel is növelheted az esélyed, hogy további kérdőíveket kapj. Ezt érdemes rögtön a regisztráció után elvégezni, és akkor nem felejtődik el!
 • Gyorsan töltsd ki a kérdőíveket, mert hamar elfogyhat a tervezett részt vevők száma, és akkor bizony bezár a bazár  wink
 • Próbálj meg ne csak úgy válaszolgatni (hogy minél hamarabb szabadulj smile), mert ha az szűrődik le, hogy össze vissza jelölgettél elképzelhető, hogy nem kapsz máskor felkérést!
 • Elviekben szinte minden kérdőíves oldal a megadott e-mail címre értesítőt küld ha van kitöltendő kérdőív mégis a gyakorlat, azt mutatja, hogy érdemes ezekre az oldalakra csak úgy is benézegetni, mert igy is találhatsz kitöltendő kérdőívet.
 • Azokon az oldalakon, ahol már rendelkezésre áll mobil applikáció ott töltsd is le azt a telefonodra, mert éppen, ha van pár perced (pl: utazol) miért ne kereshetnél vele egy kis pénzt ott is?
 • Szerezz extra jutalékokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Ja és ezeket ne csináld!

 • Soha ne regisztrálj olyan felmérő céghez, ami pénzt kér a csatlakozásért!
 • Minden esetben csak egy fiókot regisztrálj!  Ha lehet használj g-mailes vagy yahoo-s mail címet az internetes munkáidhoz!

Az online végzett munkádért cserébe jutalom jár!

A kifizetési limitek elérésekor kikérheted a jutalmadat online pénztárcádra pénzben (Ft, € vagy $) vagy vásárlási utalványban, esetleg ajándék kártyában. Vannak olyan oldalak, ahol meg a gyűjtött pontjaidat különböző termékekre tudod beváltani – meg pl: újság előfizetésre – , mint egy webáruházban, csak itt a szerzett pontjaidat vásárlód le.

 

Erre érdemes figyelned az internetes munka során!

 • Amikor eléred a kifizetési limitet indítsd el a kikérést, vagy beváltást ne tartogasd, ne gyűjtögesd, mert tudhatod, hogy az internetes munkák világában gyakran nagyon gyorsan változhatnak a dolgok smile
 • Minden esetben nézd meg a kikérés kezelési költségeit is, mert ezeken is tudsz értékes centeket spórolni vagyis nem mindegy, melyik online pénztárcára kérsz ki adott oldalon.

További magyar nyelven elérhető kérdőíves oldalak! Kérj Meghívót e-mailben, és csatlakozz mihamarabb!

JTN Panel. 1000 JNT pontot ha összegyűjtesz 7600ft-ra tudod beváltani (Paypal-re is fizet).  A megszerezhető pontok nagysága függ a kérdőív bonyolultságától, hosszúságától. Meghívás kizárólag e-mailben lehetséges (havonta sajna csak 2 meghívó kiküldésére van lehetőség frown ezért fordul elő, hogy már nem tudunk esetleg küldeni) .

Deadalusonline. Nemzetközi kérdőíves lehetőség szintén magyar nyelvű elérhetőséggel. Havonta 2-3 kérdőívet kaphatsz átlagban, és itt is 1000 pont összegyűjtését követően tudod azt pénzre váltani (10 euro). A témák jellemzően tv reklámok előzetes tesztelése, új termékek forgalomba hozatala vagy ügyfél elégedettség mérése. Partner programja jelenleg nem elérhető.

távmunka

Talkonlinepanel. Több mint 24 országban elérhető nagyon modern kérdőíves oldal. Belépéskor rögtön 220 pont gyűjthető az alapadatok illetve profil kitöltésével, valamint az oldal lájkolásával. A gyűjtött pontokat ft-ra vagy amazon vásárlási utalványra lehet váltani. Meghívás e-mailben. MOBIL alkalmazáson keresztül is elérhető!

fizetett felmérés

MyVoice korábban DataDiggers néven futott, és ha nem is sűrűn, de küldözgetett kitöltendő felméréseket. 2019-re jelent meg egy teljesen új design-al, ami a mai kor követelményeinek már sokkal jobban megfelel. Természetesen ez az oldal is teljesen magyarul elérhető, és egész jól érthető, egyszerű.  10 €-tól egyébként IGEN kifizet.

Jelöld be, melyik oldalra vagy oldalakra szeretnél meghívást kapni!

! A meghívók manuálisan kerülnek kiküldésre – vagyis nem automatikusan mennek –  ezért nem látod azonnal a postafiókodban a regisztrációhoz szükséges e-mailt, de max 2 nap és ott lesz nyugi – laughing -)

Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez. Mi sem szeretjük a SPAM-et!

Kérdőív meghívó

Válaszd ki a meghívót

Adatvédelem

14 + 5 =

Online munka – Internetes munka mobilon?!

Legyél modern, meg trendi … na jó a mobil telefon mindig nálad van ugye? Naponta többször megnézed (a szokásos végig görgeted a hírfolyamokat, céltalanul böngészgetsz stb) ? Akkor használd ki annak a lehetőségét is, hogy az itt ajánlott kérdőíves oldalakhoz letöltöd az ingyenes alkalmazásaikat a google play- ről vagy az app store- ból, és kitöltesz kérdőíveket mobilon is! Vannak oldalak például, ahol kifejezetten erre a platformra küldenek kérdőíveket.

Keresd a kérdőíves oldalakon ezeket a gombokat, és növeld ezzel is a hatékonyságodat:

 

  

és akkor hol tudsz még regisztrálni, ahol magyar nyelvű fizetett felméréseket kaphatsz?

INTERNETES MUNKA – PÉNZKERESÉS ONLINE KÉRDŐÍVEKKEL

GY.I.K

Más itt fel nem sorolt külföldi kérdőíves oldalakon érdemes regisztrálni?

Nos kb 10-20 ilyen oldal tesztelési tapasztalata után (ahol mondjuk nincs tiltva a magyarországi regisztráció) kimondhatjuk, hogy ahol sem magyar nyelvű honlap, sem magyar nyelven elérhető admin felület nincs ott nem is nagyon küldenek majd magyar nyelven kitölthető kérdőíveket (ez alól az ajánlatunkban is megtalálható ySense valamint a SurveyRewardz a kivétel).

Beregisztráltam, és nem kapok kérdőívet?

Regisztráció után minden esetben töltsd ki 100%-ban  a profilodat ezzel növeled az esélyét a meghívók kiküldésének. 

Miért ilyen ritkán jönnek a kérdőívek?

Ez a tapasztalat eltérő lehet, mert ugyanazon az oldalon, amig te ritkán kapsz kérdőívet mások más személyes preferenciákkal viszont meg többet. Ezért érdemes több kérdőíves oldalra is együttesen regisztrálni, igy mindig lesz hol munkálkodni.

Megbízhatóak ezek az oldalak?

Az internetes munka világában elég gyorsan változnak az események, de azért igyekszünk lépést tartani, és ha szükséges frissitjük is az ajánlott oldalakat.

Mikor kapok kérdőívet a Netpolip-tól?

Semmikor, mert mi nem kérdőves oldal vagyunk smile, hanem csak az internetes munka ajánlói oldal.

Megjön a kérdőív meghívó e-mailben rákattintok, és nem felelek meg ...

Ennek több oka is lehet, de jellemzően ezekről van szó: már megvan a tervezett létszám; nem vagy releváns a célcsoporttal; már kitöltötted ezt a kérdőívet vagy itt vagy máshol (igen itt lehetnek átfedések) …

Mennyi idő kell egy online kérdőív kitöltéséhez?

5-15 perc a tapasztalati átlag, de ha kapsz bankkal, biztositással kapcsolatos kérdőívet ott aztán bele szaladhatsz a 20 percbe is innocent

PayPal-ra kértem ki a pénzem, de nem fogadja el ...

Vannak oldalak, ahol azt kérik ugyanaz legyen a regisztrációs e-mail cím , mint a PayPal cím, de ha ezt még induláskor nem is tudtad itt egy megoldás a problémára >>>

Nézd meg a fizetett felmérésekkel kapcsolatos vagy azokhoz hasznosnak gondolt bejegyzéseinket is

PayPal másik e-mail cím…

Erre a posztra akkor lesz szükséged ha azzal találkozol, hogy szeretnéd kikérni a megkeresett pénzedet PayPal-ra, de az adott oldal azt mondja, hogy ez csak akkor lehetséges ha...

Marketagent pénzkeresés a neten

Marketagent - részletes bemutató Marketagent az egyik legrégebbi, és legmegbízhatóbb online kérdőíves oldal (vagyis ez valóban kifizet 🙂 ) A Marketagentről irtunk már korábban,...

Ysense a Clixsense új neve. Nézd meg mi változott a kérdőíves oldalon

A Clixsense oldal új neve: Ysense! Ysense. Mostantól ha keresed ezt a népszerű, és megbízható kérdőíves oldalt már ezen a néven találod meg, de nézzük mi változott még:   Az...

EasyHits4U- Forgalomcsere oldal 3.

Továbbra is a világ egyik legnagyobb forgalom csere oldala (jelenleg 1,555,424 tagja van), ahol Ingyen tudod az oldalaid látogatottságát növelni. Igaz mintha kicsit megkopott...

Pénzkeresés kérdőívekkel – 3+1 Tuti tipp, hogy sikeres légy!

Pénzkeresés kérdőívekkel Pénzkeresés kérdőívekkel? Te is elgondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy egyesek elég szépen gyűjtögetik a $-okat az online kérdőíves...

Clixsense-Kérdőiv

Clixsense pénzkereset kérdőívekkel       Ha már túl vagy az 1000.-ik  0,001 centes hirdetés lekattintáson akkor biztosan értékeled majd, hogy ha 5-15 percnyi...

Marketagent-Pénz kérdőív kitöltésért

A Marketagent egy online piac, és közvélemény kutatással foglakozó oldal, amely 2001 óta van a piacon, és jelenleg 20 nyelven -köztük természetesen a Magyar nyelven is- elérhető...