Kérdőív

További információk

Mára már az egyik leghatékonyabb eszköze lett a fogyasztói szokásoknak, kialakult véleményeknek a mérésére az  un.online kérdőíves felmérés.

Regisztrálj ingyenesen, és tegyél szert egy kis plusz jövedelemre online felmérésekben, kutatásokban való részvétellel. Az e-mailben érkező kérdőíveket töltsd ki online kényelmesen, amikor úgy gondolod, hogy tudsz időt szánni rá ( a tapasztalati átlag szerint egy egy ilyen felmérés 5-15 percet vesz igénybe). A válaszokat minden esetben anonim dolgozzák fel, és bizalmasan kezelik!

Regisztrációhoz  kattints a banner képre >>>

 

ClixSense. Korábban PTC oldalként is működött, de most már egyértelműen csak kérdőíves lehetőségeket, és minimunkákat kínál. Magyar nyelven viszonylag kevesebb kérdőívet – amit ki is lehet tölteni –  ad, te ezek jellemzően vagy nagyobb értékűek pl :1$ vagy kisebb értékűek, de azokon gyorsan végig lehet szaladni (szemben más kérdőíves lehetőségekkel, ahol 20-30 percig is eltart a kérdőív kitöltése 0,1 centért) megnézésével.  Több info ITT >>>      Regisztráció
markezagent Marketagent. A legjobb, és legmegbízhatóbb magyar nyelven is elérhető online kérdőíves lehetőség. Ingyen pontok az egyébként ingyenes regisztrációért. Euróban fizet. Véleményeddel meghatározhatod a jövő trendjeit, és termékeit. Nagyon hasznos, hogy több mint 20 nyelven elérhető, és ajánlható.  Több info itt ITT >>>        Regisztráció
ÚJ! MagyarPanel. Magyar nyelven elérhető kérdőíves lehetőség. A kérdőívek kitöltéséért un. ösztönző pontokat kapsz, amelyeket pénzre, vagy vásárlási utalványra tudsz beváltani. Meghívás kizárólag e-mailben lehetséges. Regisztráció
Toluna. Magyar kezelő felület. Az oldalon belül lehetőség van a kérdőívekkel összegyűjtött pontjaiddal nyeremény játékokon részt venni, illetve a pontjaidat gyarapítani pl szavazásokon való részvétellel. A gyűjtött pontjaidat ajándék kártyákra válthatód be. MOBIL alkalmazáson keresztül is elérhető! Regisztráció
ipsos i-Say. Magyar kezelő felület. Havonta átlag 4 felmérést kaphatsz, és 5-250 pontot érhetnek. Nyeremény játékokkal extra pontokhoz lehet jutni, ha kisorsolnak akár 5000 pontot is jóváírnak a fiókodban. Az összegyűjtött pontokért nem pénzt hanem vásárlási utalványt küldenek postán.
JNT JTN Panel. Magyar kezelőfelület. 1000 JNT pontot ha összegyűjtesz 7600ft-ra tudod beváltani (Paypal-re is fizet).  A megszerezhető pontok nagysága függ a kérdőív bonyolultságától, hosszúságától. Itt is érdemes minél részletesebben megadnod a profilodat, mert azon túl, hogy 10-20 jutalom pontot kapsz nagyobb lesz az esélyed arra, hogy egy egy felmérésben kiválasszanak. Meghívás kizárólag e-mailben lehetséges (havonta sajna csak 2 meghívó kiküldésére van lehetőség 🙁 ezért fordul elő, hogy kérsz ugyan meghívást, de nem tudunk küldeni) .
Deathus online Deadalusonline. Nemzetközi kérdőíves lehetőség szintén magyar nyelvű elérhetőséggel. Havonta 2-3 kérdőívet kaphatsz átlagban, és itt is 1000 pont összegyűjtését követően tudod azt pénzre váltani (10 euro) . A témák jellemzően tv reklámok előzetes tesztelése, új termékek forgalomba hozatala vagy ügyfél elégedettség mérése. Partner programja jelenleg nem elérhető.
moborg Mobrog. Kifizetés 1500ft-tól Paypal-re (regisztrációkor ezt kell megadni). Az oldal letölthető mobil alkalmazásán keresztül bárhol, bármikor van lehetőséged a kérdőívek kitöltésére- csak rákattintasz, és már indul is a felmérés. Mint általában ez az oldal is számos országban jelen van, és természetesen rendelkezik magyar nyelvű kezelő felülettel. MOBIL alkalmazáson keresztül is elérhető!
populacio1 Populáció. Az Ipsos kutatási panelje. Teljes magyar nyelvű kezelő felület. A kérdőívek kitöltéséért kapott jutalmat bankszámlára utalják, ehhez nem kell elérni semmiféle limitet. A regisztrációval, és meghívásokkal nyeremény sorsolásokon vehetsz részt. A regisztráció során ki kell tölteni 1 kőtelező kérdőívet.
TGM panel. Nem annyira ismert kérdőíves oldal, de a lényeg, hogy magyar nyelvű a kezelőfelülete, és a kérdőívek is magyarul jönnek. 
Talkonlinepanel. Több mint 24 országban elérhető nagyon modern kérdőíves oldal. Belépéskor rögtön 220 pont gyűjthető az alapadatok illetve profil kitöltésével, valamint az oldal lájkolásával. A gyűjtött pontokat ft-ra vagy amazon vásárlási utalványra lehet váltani. Meghívás e-mailben. MOBIL alkalmazáson keresztül is elérhető!

Ha szeretnéd szívesen küldünk a regisztrációdhoz meghivót, amit itt is igényelhetsz (a meghívók nem automatikusan mennek  ezért nem látod azonnal a postafiókodban, de max 2 nap és ott lesz nyugi 🙂 )

TIPP!

tipp

  • Lehetőleg minél részletesebben töltsd ki a profilodat, mert ezzel is növelheted az esélyed, hogy további kérdőíveket kapj.
  • Minden esetben csak egy fiókot regisztrálj!  Ha lehet használj g-mailes vagy yahoo-s mail címet!
  • Hamar töltsd ki a kérdőíveket, mert hamar elfogyhat a tervezett részt vevők száma, és akkor bezár a bazár  😉
  • Próbálj meg ne csak úgy válaszolgatni (hogy minél hamarabb szabadulj :)), mert ha az szűrődik le, hogy össze vissza jelölgettél elképzelhető, hogy nem kapsz máskor felkérést!
  • Soha ne regisztrálj olyan felmérő céghez, ami pénzt kér a csatlakozásért!

Szerezz extra jutalékokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial