INTERNETES PÉNZKERESÉS –

FIZETETT KÉRDŐÍVEK KITÖLTÉSÉVEL

Fizetett kérdőív kitöltés! Ha már internetes munkában ha gondolkozol akkor nézd meg ennek a  legelterjedtebb, és legnépszerűbb fajtáját a fizetett felmérésekkel való pénzkeresést!

Mára már az egyik leghatékonyabb eszköze lett a fogyasztói szokásoknak, kialakult véleményeknek a mérésére az úgynevezett online kérdőíves felmérés.

Regisztrálj ingyenesen, és tegyél szert egy kis plusz jövedelemre online felmérésekben, kutatásokban való részvétellel!

AZ ITT AJÁNLOTT ONLINE FIZETETT KÉRDŐÍVEK KÖZÖS JELLEMZŐI:

 • Ingyenesen végezhető Internetes munka
 • Azonnal elkezdhető. 18 éves kortól bárki végezheti
 • Magyar nyelvű fizetett kérdőíveket kell kitölteni online
 • Megbízható vagyis stabilan működő oldalak
 • Jellemzően 5-15 perc egy kérdőív kitöltése
 • Válaszaidat anonim dolgozzák fel, és bizalmasan kezelik
 • Egyedül is végezhető nem kötelező tovább ajánlani

EZEKRE LESZ MAJD SZÜKSÉGED, HA SZERETNÉL KÉRDŐIVEZNI:

Számítógép

Internet

}

Némi szabadidő

AZ ITT AJÁNLOTT FIZETETT FELMÉRÉSEK KÖZÖS JELLEMZŐI:

 • Ingyenesen végezhető Online munka
 • Azonnal elkezdhető. 18 éves kortól bárki végezheti
 • Magyar nyelvű fizetett kérdőíveket kell kitölteni online
 • Megbízható vagyis stabilan működő oldalak
 • Jellemzően 5-15 perc egy kérdőív kitöltése
 • Válaszaidat anonim dolgozzák fel, és bizalmasan kezelik
 • Egyedül is végezhető nem kötelező tovább ajánlani

EZEKRE LESZ MAJD SZÜKSÉGED, HA SZERETNÉL KÉRDŐIVEZNI:

Számítógép

Internet

}

Némi szabadidő

Magyarország legnagyobb fizetett kérdőív (online kérdőív) oldal gyűjteménye ITT

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a pénzkeresést most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

online kérdőív

Marketagent. A legjobb, és legmegbízhatóbb fizetett kérdőív -es lehetőség. Ingyen pontok az egyébként ingyenes regisztrációért. Véleményeddel meghatározhatod a jövő trendjeit, és termékeit. Nagyon hasznos, hogy több mint 20 nyelven elérhető, és ajánlható.

fizetett kérdőív

i-Say. A felmérések 5-250 pontot érhetnek. Nyeremény játékokkal extra pontokhoz lehet jutni, ha kisorsolnak akár 5000 pontot is jóváírnak a fiókodban. Az összegyűjtött pontokért nem pénzt hanem vásárlási utalványt küldenek postán.

internetes munka kérdőívekkel

MagyarPanel. A kérdőívek kitöltéséért un. ösztönző pontokat kapsz, amelyeket pénzre, vagy vásárlási utalványra tudsz beváltani. Az eddigi statisztikák azt mutatják, hogy amely felmérésre meghivót küldenek, azt végig ki is tudod tölteni!

online kérdőív pénz a neten

Toluna. Az oldalon belül lehetőség van a kérdőívekkel összegyűjtött pontjaiddal nyeremény játékokon részt venni, illetve a pontjaidat gyarapítani pl szavazásokon való részvétellel. A gyűjtött pontjaidat ajándék kártyákra válthatód be.

Mobrog. Kifizetés 1500ft-tól Paypal-re, Skrillre (regisztrációkor ezt kell megadni). Az oldal letölthető mobil alkalmazásán keresztül bárhol, bármikor van lehetőséged a kérdőívek kitöltésére- csak rákattintasz, és már indul is a felmérés. Számos országban jelen van! Ez az oldal új megjelenése, mert lehet, hogy már ezzel is találkoztál ⇒

online kérdőív

UNIVOX. Egy amerikai fizetett felmérés oldal, ami nem csak hogy rendelkezik magyar felülettel, de magyar kérdőíveket is küld rendszeresen kitöltésre. Versenyekben való részvétellel újabb pontokat vagy $-kat kaphatsz. Regisztráció során lehet gond az irányitószámmal (írj egy 0-t elé ha nem fogadná el)!

online kérdőív pénz a neten

Populáció. Az Ipsos kutatási panelje.  A kérdőívek kitöltéséért kapott jutalmat bankszámlára utalják, és AZONNAL! A regisztrációval, és meghívásokkal nyeremény sorsolásokon vehetsz részt. A regisztráció során ki kell tölteni 1 kőtelező kérdőívet.

TGM panel. Nem annyira ismert online kérdőív -es oldal, de a lényeg, hogy magyar nyelvű a kezelőfelülete, és a kérdőívek is magyarul jönnek.   Egyébként számtalan országban jelen van. Nem mindig küld e-mailt ha van kitöltendő kérdőív ezért érdemes belépni alkalmanként.

Keress pénzt online kérdőív kitöltésekkel!

online kérdőív pénz a neten

Testbirds. Nem klasszikusan online kérdőív -es lehetőség, de kaphatsz innen is kérdőíveket. Itt elsősorban a felhasználói élményt érintő véleményedre lehetnek kíváncsiak, mivel hogy ez az oldal, amolyan tesztelőo munkákról szól. Pl hibákat kell keresni egy oldalon. A munka hosszabb, viszont az elérhető jutalmak is sokkal magasabbak! Ha elkezdesz egy tesztet azt csináld is végig.

Surveoo (ÚJ). Magyar nyelven elérhető nagyon jól kezelhető oldal és magyar nyelvű felméréseket ad. Naponta érdemes belépni az új felmérésekért. A felmérések mellet a dijak és a kitöltési idők is fel vannak tüntetve. A kérdőivek jellemzően a piackutatás témaköréből vannak. Bónusz jutalmak is elérhetőek az egyes feladatok elvégzése után.

Kiemelt ajánlat!

Surveoo. Új magyar nyelven elérhető oldal, magyar nyelven kitölthető kérdő ivekkel.  (kattints a képre)

Ezek az oldalak is magyar fizetett kérdőíveket adnak vagy küldenek kitöltésre, de a felhasználói felület angol

internetes munka online kérdőív

ySense. Korábban PTC oldalként is működött, de most már egyértelműen csak kérdőíves lehetőségeket, és minimunkákat kínál. Az átalakítás óta nem minden esetben küld e-mailt ha van kitöltendő online kérdőív ezért érdemes naponta belépni. Az egyik legrégebbi, legmegbízhatóbb online pénzkereső oldal.

internetes munka online kérdőív

Surveyrewards. Néha kicsit tört magyarsággal, de azért küld kitölthető kérdőívet. Ha nem is sikerül kitölteni azokat abban az esetben is elszámol néhány centet igy mindenképpen érdemes az értesítőre rá kattintani. Ezen az oldalon már megjelenik a külföldön már már majdnem alap “megbízható kérdőívező” értékelő rendszer.

online kérdőív pénz a neten

Ebuno. Kérdőíves oldal érdekes megoldásokkal pl a kérdőívekkel szerzett pontjaidat megtöbbszörözheted játékokkal. A regisztráció után töltsd ki a profil adataidat, és az első kérdőívet (50pontért), mert csak ezután látod majd az admin felületet teljesen. Vannak nem magyar nyelvű kérdőívek is itt, de google fordítóval könnyen kitölthetőek.

Paidera. Kérdőíves oldal több féle lehetőséggel úgymint mini feladatok elvégzése, regisztrációk, kvíz kitöltés. Ha követed a telegram fiókjukat ott alkalmanként ingyen pénzre váltható kuponokat dobnak fel – persze sietned kell mert csak bizonyos számú felhasználó fér hozzá! Az oldal egyébként teljesen angol nyelvű, és a kérdőívek is, de nincs lokális tiltás, és a google forditóval is jól lehet haladni.

molladays kerdoives

MoolaDays. A regisztrációért rögtön 3$-t kapsz a fiókodba. A kérdőíveket magyarul küldi. Kikérés 15 $-tól. A leggyakoribb lehetőség a fizetett e-mailek megnyitása, amiért néhány centet kaphatsz. Az oldalon belül vannak még egyéb kérdőíves lehetőségek, amihez be kell lépni.

greenpanthera

Greenpanthera. 5$-os regisztrációs bonuszt kapsz az induláskor egy rövid adatlap kitöltését követően. Elég sok kérdőívet ad, amiből persze lesz, amiből kiesel, mert nem tartozol a célcsoportba, de azért még igy is maradnak olyanok, amivel tudsz majd gyűjtögetni.

online munka hatás többszörözésHATÁSTÖBBSZÖRÖZŐ TIPPEK!

Ha tényleg haladni akarsz, és valóban szeretnél ebben az internetes munka lehetőségben – vagyis a fizetett kérdőív -es pénzkeresésben- siker élményeket, akkor ezekre jó ha figyelsz!

 • Lehetőleg minél részletesebben töltsd ki a profilodat, mert ezzel is növelheted az esélyed, hogy további kérdőíveket kapj. Ezt érdemes rögtön a regisztráció után elvégezni, és akkor nem felejtődik el!
 • Gyorsan töltsd ki a kérdőíveket, mert hamar elfogyhat a tervezett részt vevők száma, és akkor bizony bezár a bazár  wink
 • Próbálj meg ne csak úgy válaszolgatni (hogy minél hamarabb szabadulj smile), mert ha az szűrődik le, hogy össze vissza jelölgettél elképzelhető, hogy nem kapsz máskor felkérést!
 • Elviekben szinte minden kérdőíves oldal a megadott e-mail címre értesítőt küld ha van kitöltendő kérdőív mégis a gyakorlat, azt mutatja, hogy érdemes ezekre az oldalakra csak úgy is benézegetni, mert igy is találhatsz kitöltendő kérdőívet.
 • Azokon az oldalakon, ahol már rendelkezésre áll mobil applikáció ott töltsd is le azt a telefonodra, mert éppen, ha van pár perced (pl: utazol) miért ne kereshetnél vele egy kis pénzt ott is?
 • Szerezz extra jutalékokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Ja és ezeket ne csináld!

 • Soha ne regisztrálj olyan felmérő céghez, ami pénzt kér a csatlakozásért!
 • Minden esetben csak egy fiókot regisztrálj!  Ha lehet használj g-mailes vagy yahoo-s mail címet az internetes munkáidhoz!

Az online végzett munkádért cserébe jutalom jár!

A kifizetési limitek elérésekor kikérheted a jutalmadat online pénztárcádra pénzben (Ft, € vagy $) vagy vásárlási utalványban, esetleg ajándék kártyában. Vannak olyan oldalak, ahol meg a gyűjtött pontjaidat különböző termékekre tudod beváltani – meg pl: újság előfizetésre – , mint egy webáruházban, csak itt a szerzett pontjaidat vásárlód le.

 

Erre érdemes figyelned az online fizetett kérdőív -es munka során!

 • Amikor eléred a kifizetési limitet indítsd el a kikérést, vagy beváltást ne tartogasd, ne gyűjtögesd, mert tudhatod, hogy az internetes munkák világában gyakran nagyon gyorsan változhatnak a dolgok smile
 • Minden esetben nézd meg a kikérés kezelési költségeit is, mert ezeken is tudsz értékes centeket spórolni vagyis nem mindegy, melyik online pénztárcára kérsz ki adott oldalon.

További magyar nyelven elérhető fizetett kérdőív -es oldalak! Kérj Meghívót e-mailben, és csatlakozz mihamarabb!

JTN Panel. 1000 JNT pontot ha összegyűjtesz 7600ft-ra tudod beváltani (Paypal-re is fizet).  A megszerezhető pontok nagysága függ a kérdőív bonyolultságától, hosszúságától. Meghívás kizárólag e-mailben lehetséges (sajna csak havi 2, illetve évi 10 meghívásra van lehetőség ezért fordul elő, hogy már nem tudunk esetleg küldeni). 

internetes munka

Nézők klubja. Egy érdekes internetes munka lehetőség, ahol a kérdőívezést film támakkal kötik össze. Ez egy lengyel, de magyar nyelven használható kutatási közösség. Filmekről, sorozatokról kapsz kérdőíveket kitöltésre, és további pontokat lehet szerezi az oldal fórumain való aktivitással is. PayPal -re fizet.

Deadalusonline. Nemzetközi kérdőíves lehetőség szintén magyar nyelvű elérhetőséggel. Havonta 2-3 kérdőívet kaphatsz átlagban, és itt is 1000 pont összegyűjtését követően tudod azt pénzre váltani (10 euro). A témák jellemzően tv reklámok előzetes tesztelése, új termékek forgalomba hozatala vagy ügyfél elégedettség mérése. Partner programja jelenleg nem elérhető.

távmunka online kérdőív

Talkonlinepanel. Több mint 24 országban elérhető nagyon modern kérdőíves oldal. Belépéskor rögtön 220 pont gyűjthető az alapadatok illetve profil kitöltésével, valamint az oldal lájkolásával. A gyűjtött pontokat ft-ra vagy amazon vásárlási utalványra lehet váltani. Meghívás e-mailben. MOBIL alkalmazáson keresztül is elérhető!

fizetett felmérés online kérdőív -es munka

MyVoice korábban DataDiggers néven futott, és ha nem is sűrűn, de küldözgetett kitöltendő felméréseket. 2019-re jelent meg egy teljesen új design-al, ami a mai kor követelményeinek már sokkal jobban megfelel. Természetesen ez az oldal is teljesen magyarul elérhető, és egész jól érthető, egyszerű.  10 €-tól egyébként IGEN kifizet.

Jelöld be, melyik oldalra vagy oldalakra szeretnél meghívást kapni!

! A meghívók manuálisan kerülnek kiküldésre – vagyis nem automatikusan mennek –  ezért nem látod azonnal a postafiókodban a regisztrációhoz szükséges e-mailt, de max 2 nap és ott lesz nyugi – laughing -)

Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez. Mi sem szeretjük a SPAM-et!

Kérdőív meghívó

Válaszd ki a meghívót

Adatvédelem

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, amire a Google adatvédelmi irányelvei és Szolgáltatási feltételei érvényesek.

Online munka fizetett kérdőívezéssel – Internetes munka mobilon?!

Legyél modern, meg trendi … na jó a mobil telefon mindig nálad van ugye? Naponta többször megnézed (a szokásos végig görgeted a hírfolyamokat, céltalanul böngészgetsz stb) ? Akkor használd ki annak a lehetőségét is, hogy az itt ajánlott fizetett kérdőív -es oldalakhoz letöltöd az ingyenes alkalmazásaikat a google play- ről vagy az app store- ból, és kitöltesz kérdőíveket mobilon is! Vannak oldalak például, ahol kifejezetten erre a platformra küldenek kérdőíveket.

Keresd a kérdőíves oldalakon ezeket a gombokat, és növeld ezzel is a hatékonyságodat:

 

  

Kifejezetten csak mobil alkalmazáson keresztül elérhető fizetős kérdőíves lehetőségek

AttaPoll. Angol felület fogad miután letöltötted az alkalmazást a mobilodra, de pl már a profilod részt is teljesen magyarul tudod kitölteni – ami persze itt is ajánlott, hogy regi után megtedd-. A kérdőívek magyarul jönnek, amiért pontokat gyűjtesz, és ezeket lehet pénzben vagy kripto valutában kikérni. A kezelő felület nagyon szép letisztult könnyen fogod tudni használni fordító nélkül is.

fizetett kérdőív cashkarma

CashKarma. Kérdőíves, és mini munka oldal. Itt az eddigi tapasztalat alapján akkor is kapsz pontokat, ha nem sikerült kitöltened a kérdőíveket. Az alkalmazás letöltése után rögtön szerezhetsz pontokat, de a napi belépésért is jutalom jár. A keresett pontokat pénzre vagy ajándék kártyára lehet beváltani. 300 további pontot gyűjthetsz be ha az enter referrer code résznél ezt írod be: promest

Opinio. Új teljesen magyar, csakis mobilon elérhető kérdőíves oldal. Naponta különböző kérdésekre kell válaszolni, amiért Opontokat kapsz. Ezeket be lehet váltani termékekre, és kedvezményes vásárlási utalványokra, kuponokra. Mobilon a kérdések pillanatok alatt megválaszolhatok. Az Ajándékok menüpontban tudod megnézni mire válthatod be a gyűjtött pontjaidat.

feltöltés alatt…

INTERNETES MUNKA – PÉNZKERESÉS FIZETETT KÉRDŐÍVEKKEL

GY.I.K

Más itt fel nem sorolt külföldi kérdőíves oldalakon érdemes regisztrálni?

Nos kb 10-20 ilyen oldal tesztelési tapasztalata után (ahol mondjuk nincs tiltva a magyarországi regisztráció) kimondhatjuk, hogy ahol sem magyar nyelvű honlap, sem magyar nyelven elérhető admin felület nincs ott nem is nagyon küldenek majd magyar nyelven kitölthető kérdőíveket (ez alól az ajánlatunkban is megtalálható ySense valamint a SurveyRewardz a kivétel).

Beregisztráltam, és nem kapok kérdőívet?

Regisztráció után minden esetben töltsd ki 100%-ban  a profilodat ezzel növeled az esélyét a meghívók kiküldésének. 

Miért ilyen ritkán jönnek a kérdőívek?

Ez a tapasztalat eltérő lehet, mert ugyanazon az oldalon, amig te ritkán kapsz kérdőívet mások más személyes preferenciákkal viszont meg többet. Ezért érdemes több kérdőíves oldalra is együttesen regisztrálni, igy mindig lesz hol munkálkodni.

Megbízhatóak ezek az oldalak?

Az internetes munka világában elég gyorsan változnak az események, de azért igyekszünk lépést tartani, és ha szükséges frissitjük is az ajánlott oldalakat.

Mikor kapok kérdőívet a Netpolip-tól?

Semmikor, mert mi nem kérdőves oldal vagyunk smile, hanem csak az internetes munka ajánlói oldal.

Megjön a kérdőív meghívó e-mailben rákattintok, és nem felelek meg ...

Ennek több oka is lehet, de jellemzően ezekről van szó: már megvan a tervezett létszám; nem vagy releváns a célcsoporttal; már kitöltötted ezt a kérdőívet vagy itt vagy máshol (igen itt lehetnek átfedések) …

Mennyi idő kell egy fizetett kérdőív kitöltéséhez?

5-15 perc a tapasztalati átlag, de ha kapsz bankkal, biztositással kapcsolatos kérdőívet ott aztán bele szaladhatsz a 20 percbe is innocent

PayPal-ra kértem ki a pénzem, de nem fogadja el ...

Vannak oldalak, ahol azt kérik ugyanaz legyen a regisztrációs e-mail cím , mint a PayPal cím, de ha ezt még induláskor nem is tudtad itt egy megoldás a problémára >>>

Nézd meg a fizetett kérdőívekkel kapcsolatos vagy azokhoz hasznosnak gondolt bejegyzéseinket is

ySense vélemény

Az ySense az egyik legrégebbi legmegbízhatóbb online pénzkereső oldal! ySense vélemény, és gyakorlatias tippek a használathoz. Valamikor régen PTC oldalként indult, és időközben...

Pénzkeresés videó nézéssel

Pénzkeresés videó nézéssel Nézz meg youtube videókat keress pénzt vagy vidd el a napi $ jackpotot! Az itt ajánlott oldalak érdekes, és szórakoztató kombinációi az online...

Kérdőívezés tipp

Ha ezekre a kérdésekre 3 NEM a válasz akkor szinte alig van esély pénzt keresni több nemzetközi kérdőíves oldallal is Van magyar nyelven elérhető honlapja? Van magyar nyelvű...

OpinionHero – Mobrog?

OpinionHero vagy MOBROG? Felbukkant most már több helyen (FB csoportokban, fórumokban) egy új online kérdőíves lehetőség az OpinionHero. Az oldal nagyon trendi első ránézésre is,...

Netes munka felmérés csak úgy

Internetes munka otthonról? Online pénzkeresés témakörben futtatunk le egy felmérést, ami 5 részből állt. A kérdéseket olyan tematikus Facebook csoportokban osztottuk meg,...
Share This