Közösségi oldalak

InfórmációSzeretnéd megismerni, hogy van- e  online közösségi élet a “nagy testvéreken” túl? Igen vannak alternatívák, más közösségi oldalak is, melyeken vagy további ismeretségekre tehetsz szert, vagy újabb felületen tudod oldalaidat, vagy lehetőségeidet bemutatni. Vannak közösségi oldalak, amelyek használatával pedig kisebb plusz bevételekre tehetsz szert.

 

Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>
  Traiborg. Az oldal magyar nyelven is elérhető! Itt ismerkedhetsz, új nemzetközi kapcsolatokra tehetsz szert, hirdetheted oldalaidat lehetőségeidet. A közösségi oldalon ugyanazt csinálhatod, mint mondjuk a Facebook-on, csak itt fizetnek is érte (több lehetőség közül is választhatsz). Videokonferenciákon  van lehetőség részletesebben is megismerkedni az oldal használatával, és a kínált lehetőségekkel. Spanyol tulajdonú cég
futurenet Futurenet. Magyar nyelven is elérhető közösségi oldal, ahol szórakozva tudsz kapcsolatokat építeni, és a multimédiás lehetőségeket kihasználva akár napi szintü bevételre szert tenni. A Futurenet is megosztja reklám bevételeit tagjaival.
nete-club Nete-club. Magyar közösségi oldal, amely jellemzően munkák, és különböző lehetőségek tárháza is egyben. Szórakozva találhatsz rá pénzkereseti lehetőségekre, miközben cseveghetsz vagy posztolhatsz…Üzleti tagságot is lehet váltani, mely nyilván egy sor előnnyel járhat. Szerdánként webkonfi.
Empowr. Az oldal ugyan még nem érhető el magyar nyelven, de így is remekül használható, és nagyon dinamikusan fejlődik! A működési elve megegyezik az itt ajánlott oldalakkal azaz keress pénzt ugyanazért, amit mondjuk a FB-on is csinálnál, illetve itt számos egyéb lehetőséged is van pl. aukciós oldalakból bevételek, vagy a különböző posztolás ösztönzők, és jutalmazási megoldások… Belépéskor azonnal 20$-t kapsz a fiókodba. Érdemes a kezdéskor minden oktató videót megnézni!
Xenzuu. FB- hoz hasonló német közösségi oldal, ahol havi 10 különböző napon történő bejelentkezés kell -legalább-  az aktivitáshoz. Ennek a kuponkódnak a használatával máris 2$-ot jóváírnak a hirdető fiókodban: AMECN8TK

APSense. Üzleti közösségi hálozat, ahol építheted üzleted, újabb ismeretségekre tehetsz szert. Alakithatsz csoportokat vagy csatlakozhatsz meglévőkhöz is. Egyik érdekessége, hogy van lehetőség surföléssel is pontokat gyűjtögetni! Van lehetőség más közösségi oldalakkal való összekötésre is, és blogod bejegyzéseit is megoszthatod itt.
MLM Gateway - Helping network marketers build their business MLMGW. Közösségi oldal hálózatépítőknek!Kereshetsz munkatársakat ország, város megye szerint, és természetesen pontokat is a tovább ajánlásával! A regisztráció ingyenes.

tippTIPP!

Közösségi marketing tippek >>>

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Itt semmi nem kötelező, de ha nem szeretnél lemaradni rólunk, és egyéb infókról érdemes lehet a  Facebook oldalunkat is bekövetni egy tetszik -el  :-)