Bitcoin PTC

Infórmáció

PTC  Paid To Click azt jelenti, hogy valamennyi összeget jóváírnak neked azokon az oldalakon ahol mások reklámozzák oldalaikat, és te megnézed azokat – nyilván az oldal feltételeinek megfelelően. Ez alkalmas lehet egy kis zsebpénz összeszedésére, vagy ha te is szeretnéd hatékonyan reklámozni oldalaidat annak promotálására. Az alábbiakban néhány megbízhatónak nyilvánított oldalt ajánlunk, merthogy IGEN ezen a területen nagyon sok ám az “eltűnős” vállalkozás!Kattints hirdetésekre/oldalakra/bannerekre, és ezzel keress pénzt ezeken a PTC avagy Profitmegosztó oldalakon!

Lényeges különbség a “hagyományos” PTC oldalakhoz viszonyítva, hogy ezek az oldalak nincsenek kitéve az ezt az iparágat jelentősen megrotáló (pl: Paypal) szabályozásoknak, hiszen jellemzően más az inkább a  “kripto világhoz” köthető fizetési processzorokat használnak.

Regisztrációhoz  kattints a banner képre>>>
BTCClicks.com Banner 2013 óta van jelen az oldal. Jelenleg a legnépszerűbb BTC PTC oldal! Van lehetőség ref bérlésre, és vásárlásra is. Kikérés 0.10000 mBTC -től. A lekattintható fizetős hirdetések 10-30 mp-esek, és fókuszosak. 
A Familyclix megbízható Ptc oldal Bitcoinos társoldala. A reklámok kattintása mellet van lehetőség, grid, vagy ptc wall-al is gyűjtögetni. 15 percenként van lehetőséged ingyen satoshit igényelni (faucet).
Sima PTC oldal, ahol Ethereumot lehet összekattolgatni.
500 satoshi a regisztrációkor. Egyszerű letisztult felület, könnyű kezelhetőség. Referalok után 50% jutalék! A fizetett hirdetések megnézése után minden esetben van captha ellenőrzés.
PTC. Heti pont, és ref verseny valamint heti lottó játék.
Kifizetés litecoinban, ethereumban, dashcoinban, dogecoinban ha az eléri a kifizetési minimumot. Egyszerű letisztult felület könnyű használhatóság.

Ahhoz, hogy használhasd az oldalakat szükséged lesz egy Bitcoin címre (pénztárcára). Nézd meg ITT milyen lehetőségeid vannak >>>

tippTIPP!

A Bitcoin marketing legjobb módja, ha olyan oldalakon hirdetsz, amelyek kifejezetten az ilyen tipusu kripto valuták köré specializálódtak, hiszen a célközönséged is itt összpontosul elsősorban.

Szerezz extra jutalékokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Mit jelent SCAM? Kattints ide, és olvass utána >>>

Nézz utána minden esetben az oldalaknak más fórumokon is >>>