BITCOIN INGYEN-

BITCOIN PTC OLDALAKKAL

PTC  Paid To Click azt jelenti, hogy valamennyi összeget jóváírnak neked azokon az oldalakon ahol mások reklámozzák oldalaikat, és te megnézed azokat – nyilván az oldal feltételeinek megfelelően.

Ez alkalmas lehet egy kis zsebpénz összeszedésére, vagy ha te is szeretnéd hatékonyan reklámozni oldalaidat annak promotálására.

Kattints hirdetésekre/oldalakra/bannerekre, és ezzel keress pénzt ezeken a Bitcoin PTC oldalakon!

Lényeges különbség a “hagyományos” PTC oldalakhoz viszonyítva, hogy ezek az oldalak nincsenek kitéve az ezt az iparágat jelentősen megrotáló (pl: Paypal) szabályozásoknak, hiszen jellemzően más az inkább a “kripto világhoz” köthető fizetési processzorokat használnak.

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a pénzkeresést most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

bitcoin ptc

BTCcliks. 2013 óta van jelen az oldal. Jelenleg a legnépszerűbb BTC PTC oldal! Van lehetőség ref bérlésre, és vásárlásra is. Kikérés 0.10000 mBTC -től. A lekattintható fizetős hirdetések 10-30 mp-esek, és fókuszosok. Elég sokan használják ezért érdemes lehet itt hirdetni is.

AdBtc. Az egyik legjobban fizető bitcoin ptc oldal. A hirdetésekre kell itt is kattintani, és nem fókuszos, úgyhogy mehet a háttérben is. Egy egy hirdetés lekattintásáért elég szépen adhat satoshit. A kifizetés azonnal a Bitcoin számládra megy. 

FamilyBTC. A Familyclix megbízható Ptc oldal Bitcoinos társoldala. A reklámok kattintása mellet van lehetőség, grid, vagy ptc wall-al is gyűjtögetni. 15 percenként van lehetőséged ingyen satoshit igényelni (faucet).

BitClix. Egyszerű és könnyen használható felhasználói felület. Kifizetés a Microwalet micro tárcára már 1000 satoshitól.

BtcVic. 500 satoshi a regisztrációkor. Egyszerű letisztult felület, könnyű kezelhetőség. Referalok után 50% jutalék! A fizetett hirdetések megnézése után minden esetben van captha ellenőrzés.

A kifizetési limitek elérésekor kikérheted a jutalmadat Bitcoin pénztárcádra. Nézd meg milyen lehetőségeid vannak  >>>

PTC szótár!

Összeszedtünk néhány olyan szót, és azok jelentéseit, amelyekkel a PTC oldalakon találkozhatsz.

 • PTC: Paid To Click – azaz fizetés a kattintásokért. Rákattintasz  a reklámra megvárod míg az az előírt idő letelik, és jóváíródik a fiókodba az arra adott összeg.
 • PTP: Paid To Promote- azaz fizet a reklámozásért. Kiteszel egy hirdetést az oldaladra, és fizetnek a betöltésért. Leírják CPM-el is aminek a jelentése Cost Per M, és itt az M a számot határozza meg pl M=2000 azaz 2000 betöltésenként fizet.
 • Referral: azaz a meghívottad. Referral link: ami az egyedi azonosítóval ellátott linked, amin keresztül regisztrál, és kerül alattad rögzítésre a meghívottad.
 • SCAM: Csaló átverős oldal  😈
 • RefBack: Az oldal adminja alá ha regisztrálunk akkor a keresetünk után, amit kap abból visszakapunk. Az oldal üzemeltetője figyeli, és elemzi a lehetőségeket, és jellemzően minden új PTC oldalra beregisztrál.
 • RevShare: azaz profitmegosztó oldal. Részesedést kapsz a befizetett pénz (általában csomagokat kell vásárolni), és a lekattintott hirdetések után. Általában %-an, és valamilyen “futamidőhöz” kötik a teljesítést.
 • Crowflowder Task, vagy Mini Jobs: Kérdőívek, feliratkozások, regisztrációkért kapsz centeket. Több Ptc oldalon megtalálhatóak, de külön megoldásokként is találkozhatunk vele.
 • HYP: azaz High Yield Investment Program-vagyis magas hozamú befektetési programok. Azért itt még jobban oda kell figyelned, mint más lehetőségek esetén, nagy pénz nagy kockázat is lehet!

Honnan ismered fel a SCAM PTC oldalakat?

Árulkodó jelek, hogy SCAM PTC OLDALON vagy!

 • Túlzó díjak a kattintásokért
 • Nincs fórum
 • Több szintű a referens hálózat
 • Nagy ordenáré szlogenek
 • Klónozott vagy ilyen olyan módon elindított tucat oldalak
 • Az Admin személye vagy az oldal a különböző fórumokon már “kiégett”
 • Nincsenek fizetési processzorok
 • Hirdetés dömping van az oldalon
 • Szabályok sűrűn változnak

Továbbá:

 • Nincsenek feltöltve kifizetési bizonylatok
 • Nincs kapcsolat mező, vagy nehezen lehet kapcsolatot felvenni az adminnal
 • Magas a kifizetési limit vagy ez folyamatosan növekedik változik
 • Irreálisan magas a kattintásokért járó hirdetési díj pl: nagyobb mint 0.01$

Ha szeretnéd még a regisztrációt megelőzően ellenőrizni a ptc oldalt azt ezeken az oldalakon megteheted:

Nézd meg a Kripto dolgokkal kapcsolatos egyéb bejegyzéseinket is

A Bitcoin értéke 60.000 $

A bejegyzés írásakor 1 Bitcoin 60.000 $ azaz sacc/kb 17. 979. 600 Ft-ot ér! Persze azt gyorsan le kell szögezni, hogy ez a mai állapot (de azért eléggé fel villanyozó 😎 nem? )...

Bitcoin pénzkeresés – CoinPayU

Bitcoin pénzkeresés a CoinPayU oldalon Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban jelentősen megrotálódott a "kattingatós" vagyis a PTC típusú oldalak száma üde színfolt ez a most...

Mellow Ads – magyar leírás

Gyűjts naponta INGYEN satoshikat, és azokat használd fel - mondjuk affiliate linkjeid promójára -  egy ÓRIÁSI - jellemzően Bitcoinos oldalak - hirdető hálózatán! Ha foglalkozol...

FreeBitco in – Újdonság

Gyűjts óránként ingyen satoshikat, többszörözd meg azokat a HI-LO játékkal. Vegyél részt a heti lottó sorsoláson, vagy hagyd, hogy kamatozzon neked, amit gyűjtögettél...Mindezt a...

Coinpot – Újdonság

Az oldal bezárt! Újdonságok a Coinpot faucet gyűjtő oldalon! A Coinpot 7 faucet - csaptelep- oldal 1 microtárcára kötve! Az oldal használatával kapcsolatos leírást  ITT találod...
Share This