BITCOIN PÉNZTÁRCA

Bitcoin pénzkeresettel foglalkozóknak kötelező elem (hiszen több oldalra való belépéshez már első körben a bitcoin címre van szükség) egy megbízható bitcoin pénztárca nyitása.

Az általános tranzakciók (küldés – fogadás) mellett jellemzően ezeken a krpitovaluta tárolására alkalmas pénztárcákon van lehetőség más coinokra vagy devizára való váltásokra is. A működési elvei okán viszont itt több körös ellenőrzésekre is lehet számítani egy egy belépéskor (pl: emailben küldött aktiváló kód minden alkalommal, vagy 2FA azaz 2 faktoros azonosítás).

Itt most a használathoz legelterjedtebb – stabilan működő – lehetőségeket mutatjuk be (természetesen lehet több pénztárcát is fenn tartani – pláne, hogy az egyes oldalak is jobban preferalnak egy egy pénztárcát kifizetéseikhez )

KATTINTS a Regisztráció gombra ha szeretnél egy Bitcoin pénztárcát (amiben persze sok sok altcoint is küldhetsz, fogadhatsz)!

SpetcroCoin. Több mint 20 pénznemet támogat. Nemcsak egy bitcoin hanem egy altcoin pénztárca is.  A regisztrációhoz csak egy mail címre, és jelszóra van szükség, de be léphetünk FB profilunk használatával is. Pénzváltó oldal, és igényelhető kártya is a használatához.

Xapo. Előnye, hogy egy számla mellé több különálló számla is létrehozható így külön tudod kezelni az egyes pénznemeket. A belépéshez kell, hogy a mobil applikáció is telepítve legyen, mert az itt kapott 6 jegyű kódot kell bepötyögni, ha be akarsz lépni az asztali gépeden.

Coinbase. A legrégebbi, és legmegbízhatóbb Bitcoin pénztárca. 32 országban vannak jelen. Minden belépést meg kell erősíteni az sms-ben kapott kóddal! Az első 100$ értékű kripto valuta vásárláskor 10$-t ajándékba ad. Kiemelten ajánlott Bitcoin pénztárca.

bitcoin pénztárca

Bitpanda. Európai kripto pénztárca az egyik legalacsonyabb tranzakciós díjakkal. A felhasználói felület átlátható, és egyszerű.  Az 2014 -ben alakult osztrák pénzváltó támogat számos altcoint is a bitcoin mellet.

Blockchain. A legmegbízhatóbb Bitcoin pénztárca. 2011 ben alapították, azóta stabilan működik. Az oldalon nyomon követhetjük a Bitcoin gazdaság fontosabb statisztikáit is (árfolyam).

Cryptonator. Ha szeretnéd megtartani anonimitásod –  tehát nem szeretnél személyi okmányokat, és hasonlókat feltölteni akkor ez a pénztárca neked való (email, és jelszó megadással már használható).

Erre érdemes figyelned, ha bitcoin pénztárcát használsz!

• Minden egyes bitcoin pénztárcára történő regisztráció során más, és más jelszót használj!
• Ne tarts nagy összegeket egy pénztárcán (ha mégis valami extrém dolog történne: -? lásd Payza esete )
• A Biztonságot érdekében, ahol lehet használd a 2 faktoros azonosítást
• A kripot valutáidat ne egy hanem több tárcán tartsd.

Micro kripto tárcák

A használni kívánt oldalak leírásában minden esetben feltüntetik melyik micro tárcát használják kiutalásra, de az sem gond ha mindegyikbe be vagy regisztrálva, mert úgyis kellhet majd.

ingyen bitcoin

Expresscrypto.  Faucet lista oldal, benne több mint ezer faucet oldal partnerrel! Az oldal nem titkoltan a faucethub.io 2019, decemberi kivonulása után hagyott űrbe próbál betörni -, és persze egyben micro tárca is.

CoinPayments. Ptc oldalaknál is gyakran látni, hogy ide lehet a keresett krpitokat kiküldeni. Egyébként ez egy fizetési processzor, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy rajtuk keresztül elfogadhassák fizetéskor a Bitcoin-ot és több altcoint. 2013-ban alapították. A felület majdnem teljesen magyar!

Microwallet. Faucet listázó oldal, és egyben micro tárca is. Az itt megadott bitcoin, és altcoin címedet add meg az ezzel az oldallal partnerkapcsoltban lévő oldalakon is, hogy szinkronban legyenek. 

Share This