Bitcoin pénztárca

InfórmációBitcoin pénzkeresettel foglalkozóknak kötelező elem (hiszen több oldalra való belépéshez már első körben a bitcoin címre van szükség) egy megbízható bitcoin pénztárca nyitása. Az általános tranzakciók (küldés – fogadás) mellett jellemzően ezeken a krpitovaluta tárolására alkalmas pénztárcákon van lehetőség más coinokra vagy devizára való váltásokra is. A működési elvei okán viszont itt több körös ellenőrzésekre is lehet számítani egy egy belépéskor (pl: emailben küldött aktiváló kód minden alkalommal, vagy 2FA azaz 2 faktoros azonosítás).

Itt most a használathoz legelterjedtebb – stabilan működő – lehetőségeket mutatjuk be (természetesen lehet több pénztárcát is fenn tartani – pláne, hogy az egyes oldalak is jobban preferalnak egy egy pénztárcát kifizetéseikhez )

Coinpot CoinPot. Microwallet vagyis micro pénztárca. Ide kapod közvetlenül bizonyos oldalak esetén a gyűjtött coinokat, és innen tudod küldeni mondjuk a bitcoin címedre – 0 tranzakciós díjjal -tovább. Mielőtt elkezdesz használni mondjuk egy faucet oldalt érdemes megnézni, hogy szükség lesz e erre a micro pénztárcára, és előtte regisztrálni-
Blockchain. A legmegbízhatóbb Bitcoin pénztárca. 2011óta müködik. Az oldalon nyomon követhetjük a Bitcoin gazdaság fontosabb statisztikáit is (árfolyam).
Coinbase. A legrégebbi, és legmegbízhatóbb Bitcoin pénztárca. 32 országban vannak jelen. Minden belépést meg kell erősíteni az sms-ben kapott kóddal! Az első 100$ értékű kripto valuta vásárláskor 10$-t ajándékba ad. Beépített árfolyam statisztikák. KIEMELTEN AJÁNLOTT PÉNZTÁRCA!
SpetcroCoin. Több mint 20 pénznemet támogat. Nemcsak egy bitcoin hanem egy altcoin pénztárca is.  A regisztrációhoz csak egy mail címre, és jelszóra van szükség, de be léphetünk FB profilunk használatával is. pénzváltó oldal, és igényelhető kártya is a használatához.
Xapo. Igényelhetsz dombor nyomott kártyát, és az alkalmazásoknak köszönhetően jól használhatód mobilon is. Előnye, hogy egy számla mellé több különálló számla is létrehozható így külön tudod kezelni az egyes pénznemeket.
Uphold. Az erre a pénztárcára kapott bitcoint ingyen válthatód át más fizetőeszközökre. 2014 óta müködik. Ki tudsz vele utalni bankszámládra.
Bitpanda. Ez is egy megbízható kriptavaluta pénztárca, ahol instant bankkártyával azonnal fel töltheted a kritpto valuta számláidat. Leegyszerűsített felület, és könnyű kezelhetőség.
Cryptonator. Ha szeretnéd megtartani anonimitásod –  tehát nem szeretnél személyi okmányokat, és hasonlókat feltölteni akkor ez a pénztárca neked való (email, és jelszó megadással már használható). 11 kripto valutát kezel, euró számládról közvetlenül a bankszámládra is utalhatod a pénzed.

Ha szükséged lenne pénzváltókra akkor nézz körül ITT >>>

vagy nézd meg ezt a magyar nyelven is elérhető online pénzváltót.
www.GOLDUX.com - Automatic bitcoin exchanger

tipp

TIPP!

Biztonságos fizetőeszközök ezek un. online pénztárcák, de azért arra figyelj, hogy ne tarts nagy összegeket egy pénztárcán (ha mégis valami extrém dolog történne 😕 ) , és természetesen ne használd ugyanazt a jelszót mindenhová  🙂 , mert hogy ezek a bankok is – akárcsak a hagyományos online pénztárcák -folyamatosan a cyber bűnözök célkeresztjében vannak.