Internetes pénztárca

InfórmációOnline pénzkeresettel foglalkozóknak (befektetőknek) előbb vagy utóbb szükségük lehet olyan un. fizetési processzorokra, amelyek megkönnyítik mind a kifizetéseket, mind pedig a vásárlásokat úgy, hogy közben nem kell például megadnunk bankkártyánk adatait minden egyes oldalon. Néhány gombnyomással lehet a kifizetést kérni, vagy valamilyen szolgáltatásért vagy áruért fizetni egy mail címmel, és egy jelszóval.

Miután vannak oldalak, amelyek kifejezetten egy fizetési processzort részesítenek előnyben ezért érdemes több ilyen típusú számlát is nyitni.

Előnyei azon túl, hogy jellemzően az online világban már ez az elfogadott fizetési “trend “, hogy ezek a bankok a nap 24 órájában “dolgoznak” (néhány hazai hagyományos bankkal szemben ahol csak reggel számlanyitáskor indulnak az utalások   😎 ) , és vagy viszonylag kevés vagy akár teljességgel havidíj mentesek.

Folyamatosan jelennek meg újabb, és újabb fizetési processzorok, de itt a már “bizonyított” azaz hosszú évek óta stabilan működő online pénztárcákat mutatjuk be.

PayPal PayPal. A világ legnépszerűbb online pénztárcája! A legkisebb webáruházban is megtalálható. Vásárló védelem- ha nem kapod meg amit rendeltél vagy nem jogosan vontak le pénzt reklamációt nyújthatsz be, amit 60 napon belül megvizsgálnak.
solidtrustpay Solidtrustpay. A számlanyitás, és vezetés ingyenes. Kanadai szolgáltató, és egyre népszerűbb mivel az ellenőrzési rendszere, és a kifizetési korlátok miatt a csalásra készülök nem annyira kedvelik.  Szép letisztult felület, és kezelés. A regisztráció pár perc alatt megvan a kézikönyv résznél minden információ részletesen le van írva a használatáról. A magyar nyelv kiválasztásánál egész jó fordítást kapunk.
Banner 125x125 Skrill. Európa első szabályozott e-pénz kibocsátója. Alacsony tranzakciós költségek. Biztonságos utalás. Belföldi átutalással is feltölthető. A számlanyitás, és vezetés ingyenes. A felület angol nyelven elérhető. A Skrill -en már van lehetőség kripto pénz váltásra is!
okpay OKPAY. Magyar kezelőfelülettel rendelkező népszerű fizetési processzor. Vannak oldalak, amelyek a kifizetésekhez illetve vásárlásokhoz kifejezetten ezt használják. A regisztráció ingyenes – az aktiváláshoz un. hitelesítés is szükséges, ami az adatok megadásával, és a szükséges azonosítók beküldésével pár nap alatt elvégezhető.
Payeer. Orosz netbank, és pénzváltó. Egyre több helyen találkozhatunk vele jellemzően profitmegosztó oldalakon.

tipp

TIPP!

Biztonságos fizetőeszközök ezek un. online pénztárcák, de azért arra figyelj, hogy ne tarts nagy összegeket egy pénztárcán (ha mégis valami extrém dolog történne 😕 ) , és természetesen ne használd ugyanazt a jelszót mindenhová  🙂 , mert hogy ezek a bankok is folyamatosan a cyber bűnözök célkeresztjében vannak.  A PayPal esetében pár trükkről itt olvashatsz >>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Itt semmi nem kötelező, de ha nem szeretnél lemaradni rólunk, és egyéb infókról érdemes lehet a  Facebook oldalunkat is bekövetni egy tetszik -el  :-)