ONLINE PÉNZTÁRCA

Online pénzkeresettel foglalkozóknak (befektetőknek) előbb vagy utóbb szükségük lehet olyan un. fizetési processzorokra, amelyek megkönnyítik mind a kifizetéseket, mind pedig a vásárlásokat úgy, hogy közben nem kell például megadnunk bankkártyánk adatait minden egyes oldalon. Néhány gombnyomással lehet a kifizetést kérni, vagy valamilyen szolgáltatásért vagy áruért fizetni egy mail címmel, és egy jelszóval.

AZ ONLINE PÉNZTÁRCÁK KÖZÖS JELLEMZŐI:

• A nap 24 órájában “dolgoznak” (néhány hazai hagyományos bankkal szemben, ahol csak reggel számlanyitáskor indulnak az utalások)
• Instant kifizetés vagy átutalás (ha mindkét fél rendelkezik ugyanolyan online pénztárcával)
• Kevés díjjal fenntartható vagy akár havidíj mentesek
• Nem kell kiadnod a banki adataidat másnak
• Egyszerű a használata még magyar kezelő felület nélkül is

Erre érdemes figyelned, ha online pénztárcát használsz!

• Minden egyes online pénztárcára történő regisztráció során más, és más jelszót használj!
• Ne tarts nagy összegeket egy pénztárcán (ha mégis valami extrém dolog történne: -? lásd Payza esete )
• A Biztonságot érdekében, ahol lehet használd a 2 faktoros azonosítást
• Minden esetben nézd meg a transzfer költségeket, mert sok pénzt megspórolhatsz, ha az adott oldalnak megfelelő online pénztárcát használod

Folyamatosan jelennek meg újabb, és újabb fizetési processzorok, de itt a már “bizonyított” azaz hosszú évek óta stabilan működő online pénztárcákat mutatjuk be.

KATTINTS a Regisztráció gombra ha szeretnél egy online pénztárcát!

PayPal. A világ legnépszerűbb online pénztárcája! A legkisebb webáruházban is megtalálható. Vásárló védelem- ha nem kapod meg amit rendeltél vagy nem jogosan vontak le pénzt reklamációt nyújthatsz be, amit 60 napon belül megvizsgálnak. Korábban számos internetes pénzkereső felület használta, de ezek közül a PTC teljesen kiesett, mert a PayPal nem támogatta tovább.

Skrill. Európa első szabályozott e-pénz kibocsátója, és nagyon népszerű online pénztárca. Alacsony tranzakciós költségek. Biztonságos utalás. Belföldi átutalással is feltölthető. A számlanyitás, és vezetés ingyenes. A felület angol nyelven elérhető. A Skrill -en már van lehetőség kripto pénz váltásra is! Itt alap követelmény a 2 faktoros azonosítás. 

Payeer. Orosz netbank, és pénzváltó. Egyre több helyen találkozhatunk vele jellemzően profitmegosztó oldalakon vagyis a HYIP projektek adminisztrátorainak egyik legnépszerűbb fizetési rendszere. Már kripto pénzeket is kezel. Több mint 200 országban jelen van. Persze már ez az online pénztárca is elérhető mobil applikációkon keresztül is. 

Solidtrustpay. A számlanyitás, és vezetés ingyenes. Kanadai szolgáltató, és egyre népszerűbb mivel az ellenőrzési rendszere, és a kifizetési korlátok miatt a csalásra készülök nem annyira kedvelik. A regisztráció pár perc alatt megvan a kézikönyv résznél minden információ részletesen le van írva a használatáról. A magyar nyelv kiválasztásánál egész jó fordítást kapunk.

További online pénztárcák


Neteller. Online tőzsdei kereskedéses oldalaknál vagy játék oldalalaknál találkozhatsz vele. Kripto valutákkal is foglalkozik.

Kripto valutákhoz pénztárca

Az általános tranzakciók (küldés – fogadás) mellett jellemzően ezeken a krpitovaluta tárolására alkalmas pénztárcákon van lehetőség más coinokra vagy devizára való váltásokra is.

 

Share This