INTERNETES MUNKA –

LINK RÖVIDÍTŐ OLDALAK

A link rövidítés elsősorban olyan portálokon lehet hasznos, ahol fontos, hogy jól ki legyenek használva a karakterszámok, illetve azért is lehez hasznos, mert hogy igy sokkal “csinosabb” lesz a link kinézete (pl instagramon).

A link rövidítő oldalak között népszerűvé váltak az ugyancsak ingyenesen használható, de akár kis plusz bevételt is termelő alkalmazások, amelyekből alább bemutatunk néhányat.

A LINK RÖVIDÍTŐK KÖZÖS JELLEMZŐI: 

  • Működési elvük hasonló azaz a saját link előtt jellemzően egy szponzorált hirdetés megy le 5 másodpercben, és ezután lehet tovább kattintani (pl SKIP Ad gombra kattintva) a saját oldalra.
  • Oldalanként eltér, de általában 1000 ilyen jellegű megjelenés esetén (a rövidített link használatával) jár valamiféle kattintási ár!
  • Használata végtelen egyszerű, bemásolod a rövidíteni kívánt URL-t, és 1 gombnyomás, és már kész is a link rövidítés.

A link rövidítés oldalak hasznosak, mert :

  • Figyelemmel tudod kísérni mennyi kattintás volt a linkre.
  • Pénzt tudsz vele keresni money-mouth.
  • Twitternél elég hamar meglesz a karakterszámod, ha egy jó hosszú url linked van ezen segítenek a link rövidítők.
  • Instagramnál nem kell fárasztó url címeket beírni a keresőbe ha érdekel egy cikk, elég csak a rövidebb változatot.

Shortest Egy remek link rövidítő oldal. A kezelőfelülete letisztult jól érthető, egyébiránt angol, spanyol, és orosz nyelvre van fordítva az oldal, és ami érdekes még, hogy az ajánlói bannerek is több nyelvűek. Az alap dolgokon felül az oldalnak van WordPressbe beépíthető pluginja is, amit ha úgy állítasz be minden link ezzel az eszközzel lesz lerövidítve. Az oldalon nagyon jó kis bemutató videók is segítenek!

Linkbucks. Többszintű partnerprogramja van, és többfajta lehetőség közül lehet választani a beállítások résznél (reklám 5 másodpercig vagy például kérdőív kitöltés utáni továbblépés).

link rövidítés

Ad.fly. Ugyanezen elven működő rendkívül népszerű link rövidítő oldal. Szintén rendelkezik telepíthető Wp pluginnal, aminek köszönhetően minden oldal ezen keresztül nyílik meg!

Bv.vc.  Egy modern, és egyszerű link rövidítő. Itt is van lehetőség az oldalunkba beágyazott kóddal a link rövidítőt használni. 1000 látogatónként fizet.

Ouo. Lenyűgöző egyszerűséggel kezelhető egyre népszerűbb oldal. Mobilra optimalizált hirdetésekkel, és admin felülettel. Minden hónap 1-én, és 15.-én fizet automatikusan.

adYoume. Egyszerű kezelőfelülettel ellátott link rövidítő, ami 1000 látogatónként fizet. (48 óránkénti kifizetés). A biztonságra nagy hangsúlyt fektetnek – folyamatosan szűrik, hogy a reklámozott oldalak között ne legyenek pl: rosszindulatú vagy káros tartalmak.

Share This