Linkrövidítők

InfórmációA linkrövidités elsősorban olyan portálokon lehet hasznos, ahol fontos, hogy jól ki legyenek használva a karakterszámok- például a Twitteren egy “csipogás” max. 140 karakter lehet, általában alap szolgáltatás az is, hogy pontos statisztikát kapunk az oldalak látogatottságáról is.

A link rövidítő oldalak között népszerűvé váltak az ugyancsak ingyenesen használható, de akár kis plusz bevételt is termelő alkalmazások. Működési elvük hasonló azaz a saját link előtt jellemzően egy szponzorált hirdetés megy le 5 másodpercben, és ezután lehet tovább kattintani (pl SKIP Ad gombra kattintva) a saját oldalra. Oldalanként eltér, de általában 1000 ilyen jellegű megjelenés esetén (a rövidített link használatával) jár valamiféle kattintási ár!

Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>
5 másodpercig megy egy szponzorált hirdetés, ami a jobb felső sarokban számol vissza, és ha lejárt az idő a SKIP AD gombra kattintva lehet továbblépni a saját linkünkre. Ezért többet számol el, mint mondjuk az oldalad vagy blogod alján vagy tetején fixen elhelyezett reklámért. 1000 látogatónként fizet. Referáltakért 20% jutalékra lehet szert tenni.
bv.vc Egy modern, és egyszerű link rövidítő. Itt is van lehetőség az oldalunkba beágyazott kóddal a link rövidítőt használni. 1000 látogatónként fizet.
Egy remek link rövidítő oldal. A kezelőfelülete letisztult jól érthető, egyébiránt angol, spanyol, és orosz nyelvre van fordítva az oldal, és ami érdekes még, hogy az ajánlói bannerek is több nyelvűek. Az alap dolgokon felül az oldalnak van WordPressbe beépíthető pluginja is, amit ha úgy állítasz be minden link ezzel az eszközzel lesz lerövidítve. Az oldalon nagyon jó kis bemutató videók is segítenek!
linkbucks  3-5 másodperces reklámok után már lehet is a SKIP THIS AD gombra kattintva tovább lépni. Többszintű partnerprogramja van (3 mélységig van jutalék), és többfajta lehetőség közül lehet választani a beállítások résznél (reklám 5 másodpercig vagy például kérdőív kitöltés utáni továbblépés)
adyoume Egyszerű kezelőfelülettel ellátott link rövidítő, ami 1000 látogatónként fizet. (48 óránkénti kifizetés). A biztonságra nagy hangsúlyt fektetnek – folyamatosan szűrik, hogy a reklámozott oldalak között ne legyenek pl: rosszindulatú vagy káros tartalmak.


Lenyűgöző egyszerűséggel kezelhető egyre népszerűbb oldal. Mobilra optimalizált hirdetésekkel, és admin felülettel. Minden hónap 1-én, és 15.-én fizet automatikusan.
 További Linkrövidítő oldalak

 

TIPP!

tippSzerezz extra jutalékokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!