LÁTOGATOTTSÁG NÖVELÉS –

FORGALOM CSERE OLDALAKKAL

A látogatottság növelő oldalakon pontokat vagy krediteket gyűjtesz azzal, hogy megnézed mások oldalait, és vagy közösségi tartalmait, és gyakorlatilag ezt használód fel saját tartalmaid vagy oldalaid népszerűsítésére.

ÍGY MŰKÖDNEK A LÁTOGATOTTSÁG NÖVELÉS – FORGALOM CSERE OLDALAK (alapok)

A látogatottság növelő oldalakon pontokat vagy krediteket gyűjtesz azzal, hogy megnézed mások oldalait, és vagy közösségi tartalmait, és gyakorlatilag ezt használód fel saját tartalmaid vagy oldalaid népszerűsítésére

Van egy kiszabott idő, ami alatt a reklámozott oldalakat/videókat meg kell nyitnod (általában külön ablakban), és itt miután a meghatározott idő lejár kapod meg a pontokat, és máris tovább tudsz kattintani újabb pontokért. Ez az idő általában 10- 30 mp, de vannak oldalak, ahol ettől pörgősebben is lehet itt pl: 3-5 mp alatt kell megnézni az oldalt, és igazából könnyebbnek tűnik, de nagyobb odafigyelést is igényel, ha csak nem szeretnéd, hogy egy darabig ne lépjen tovább az oldal, mert ugye így pontokat sem kapsz 😎

Manual surf esetében az “ablakokat” külön külön kell megnyitni, és miután a meghatározott időkeret lejárt jellemzően az X- re kattintva kell az adott oldalt bezárni, és ezután egy újat megnyitni.

Itt többfajta megoldás/ avagy beállítás is lehet. Vannak oldalak, amelyek esetén nem lehet elhagyni az ablakot, vagy közben más tevékenységeket végezni, mert akkor addig áll a számláló. Ha megáll rá kell kattintani a folytatáshoz vagy felé kell vinni a kurzort. Illetve az amikor az ablak akár a háttérben is futható.

Néhány script esetében egy ablakban nyílnak meg a promotált oldalak, ezek jellemzően tovább kattintással (next gomb, ábra kiválasztás, számok összeadása, valamilyen robot kikerülő manőver  😛  ) mennek tovább.

Automata surf oldalak esetében csak a számok számítanak, ezek jellemzően a háttérben futó programok, amit belépést követően csak el kell indítani, és különösebb beavatkozás nélkül gyűjtögeti a pontokat. Vannak oldalak, ahol a kettő kombinációjával is találkozhatunk itt érdemes átgondolni az oldalunk promoja szempontjából csak a számok számítanak vagy jó ha látják, és meg is nézik azt (pl: érdeklődők szerzése, referáltak gyűjtése )  🙂

Az Autosurf oldalak mégis remek eszközök arra, hogy a sok ezer látogatás hatására növekedjen a rangja vagy a besorolása az oldalnak a főbb keresők szempontjából ( Google/ Alexa )

1 oldalért 1 oldal megtekintést kapunk- ami jó arány, mert a leggyakrabban 2-4x több oldalt is meg nézni, hogy a mi oldalunk 1 látogatót kapjon

VIP napokat vásárolhatunk az adott oldalon, vagy jutalomként megkaphatjuk pl: bizonyos számú kattintás elérésével, vagy kapott kupon kód használatával. VIP tagsággal együtt járó előnyök jellemzően, hogy magasabb pontszámért tudjuk reklámozni az oldalunkat vagy tartalmainkat így biztosan az elsők között fogják megtekinteni, vagy ha nem is magasabb pontszámmal, de mondjuk valamilyen megkülönböztető színnel /grafikával vagy formával tud az oldalunk még jobban kitűnni.

VIP tagság ideje alatt számos addig nem elérhető funkció válik elérhetővé ( ez beállításonként változó ), az mellett, hogy a napi bónusz amit megszerezhetünk minimum a duplájára emelkedik!

Minden oldalon legyen az manual, vagy autosurf magyar vagy nemzetközi mindenhol lehetőség van extra pontokat , vagy jutalékokat gyűjteni a partnerprogram (affiliate) keretében az egyedi azonosításra alkalmas ref. link vagy az oldal által biztosított reklám eszközök (banner, splash oldal..) segítségével.

Gyakorlatilag reklámozni kell az adott oldalt, mert ha valaki ezeken keresztül találja meg az oldalt, és ott regisztrál azok után megkapjuk a jutalom pontokat vagy jutalékokat,

több oldal esetében a majdani vásárlások bizonyos %-át is, és persze ezeket megint csak felhasználhatjuk saját oldalaink reklámjára.

NEM!

99.9% esélyed van, hogy minimum letiltsanak, ha feltöltesz: Vírusos, kémprogramos, rosszindulatú, pornót, erőszakot ábrázoló, gyűlöletkeltő tartalmakat valamint ha az adott országban tiltott reklám tevékenységet kívánsz folytatni (pl hazánkban tilos gyógyszerek, dohány termékek direkt reklámja!). Minden esetben olvasd el az oldal felhasználási szabályzatát (ha van!)

Igen, mert így biztosan nem maradsz le a kupon avagy jutalom pontokról friss akciókról, és természetesen a későbbiekben is van lehetőség leiratkozni ha mégis kapnál néhány nem kért levelet. Vannak oldalak, ahol pl a 10 leggyorsabb felhasználó tud beváltani magasabb pontokat egy egy küldött promóciós kód segítségével!

Manual Surf vagy Auto Surf? Mindkettő megoldás jó webmestereknek, bloggereknek,és természetesen kereső optimalizálás szempontjából is kihagyhatatlan lehetőség!

Ha nem szeretnél feleslegesen dolgozni/ kattintgatni jó ha az ilyen típus hibákra odafigyelsz – ami leggyakrabban az oldal megszűnésével ér véget:

 • Letiltott videók nagy számban az oldalon – itt ritkán jár az admin rendet rakni  😎 . A videó ablakban szürkeség vagy az üzemeltető által kiirt hiba üzenet.
 • El van csúszva az oldal, természetellenesen rakodnak a táblázatok egymás hegyén hátán. Valószínű, hogy hibás a script vagy ezért nem jelenik meg jól az oldal.
 • Kiléptet az oldal ?! Lefagy, vagy bezár – persze nélküled  😛 . Nem elérhető az oldal, vagy sűrűn karbantartják, mikor is “véletlenül” eltűnnek a pontjaid, és kezdheted elölről.
 • Nem számolja el a kattintásokért a pontokat.
 • A különböző menüpontokra lépkedve nem történik semmi, vagy olyan oldalakra jutsz ahová nem nagyon készültél (jellemzően rosszindulatú, vagy spam oldalak)
 • Kevés oldal, vagy a kevés oldal, de az is hibásan megjelenítve- akár huzamosabb ideig oldal nélkül.
 • Blogon, fórumokon vagy az oldalhoz csatolt Facebook oldalon pl: 2 éve nincs bejegyzés.
 • Kriksz kraszkok amiket senki nem ért…

Sajnos nem ritkán, de előfordul, hogy mire sikerül összekattintgatni sok sok pontot, és szeretnék azt valamilyen oldalunk reklámjára felhasználni egyszerűen megszűnik elérhetetlenné válik az oldal. Ez abban az esetben lehet még pláne érdekes ha a látogatottságnövelő oldal kifizetős is volt?! Azaz bizonyos pontszám vagy kattintás elérését követően néhány $-t ki kellet volna fizessen vagy a pontokat be kellet volna váltsa (és persze tisztelet a kivételnek).

Ami még az oldalak “érdekességére” utalhat:
 • Induló oldalnál 200.000 feletti felhasználó szám.
 • Oldaladon havonta 1 kattintás van (ezt meg tudod nézni a saját oldalak statisztikáinál), amikor bejelentkezel az oldalra minden esetben 50-60 felhasználó jelenlétét mutatja az oldal. Az különös véletlen lehet, ha a nap bármelyik időszakában feljelentkezel, és mindig ugyanannyian vagytok aktívak online-n  😉
 • Havi győztes vagy 2-3 kattintással?!

online munka hatás többszörözésHATÁSTÖBBSZÖRÖZŐ TIPPEK!

Hogyan tudsz extra pontokra szert tenni?

 • Nézd meg az adott oldalon van e napi bónusz, napi – heti – havi versenyek pontért – kattintásért – referáltakért (általában 1-3 vagy 1-10 helyezettig megy a verseny)
 • Jutalom bizonyos mennyiségű kattintásért vagy az összes kattintással elérsz bizonyos szinteket, amiért megint plusz pont vagy VIP tagság jár.
 • Nyeremény játékok az oldalon pl: Grid ami egy olyan táblázat, amelyeken kis táblákat kell megnyitni amelyek alatt nyeremények lapulhatnak ( persze előtte egy jellemzően link rövidítőt használó oldalt kell megnézni ). Igy viszont a nyeremény is többszöröse lehet a napi kattintással elérhető pontoknak. A lottó illetve szerencsekerék játék is jó, ahol lehetőség van a véletlen generátorral kisorolt állásokat eltalálni, és jelentősen megtöbbszörözni pontjaid számát.
 • Az oldalról videó, vagy leírás készítése az oldalról, amit az adminok előszeretettel díjaznak, de ennek mindig néz utána, hogy van e lehetőség ezzel plusz pontokra szert tenni. Az adminok által gyakran más mini munkák is meg vannak hirdetve pl: regisztrál valamilyen oldalon, és ezért plusz pontokat kapsz.
 • Szerezz extra pontokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Látogatottság növelés oldalak – A legjobb MANUAL SURF oldalak

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a pontok gyűjtögetését most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

EasyHits4U. Több mint 1.500.000! felhasználó! 1:1 arányú surf ami azt jelenti, hogy minden megtekintett oldal után 1 creditet kapsz, amit így tudsz felhasználni oldalad reklámjára is. Az oldalon lehetőség van splash oldalakat, forgatókat, mini siteokat összerakni. Széles eszköztár, amivel könnyedén, és professzionális módon reklámozhatód vagy ajánlhatód az oldalt.

Folowlike. Remek forgalomcsere oldal, ahol lehetőséged van backlinkeket szerezni oldalaidra, a minimunkák keretében pedig feliratkozókat/referáltakat is gyűjtögethetsz! Több mint 100.000 regisztrált tagja van, és ez a szám folyamatosan bővül.

Ezen az oldalon a gyűjtött pontjaidért tudsz szerezni: Instagram követőket, Facebook like-okat, YouTube feliratkozókat, és egy sor más közösségi oldalhoz különböző aktívitásokat!

Traffic Adbar. 10 éve megy, és több mint 100.000 felhasználója van. Kb úgy működik mint az EH4u itt viszont van egy 17 szintből álló “ranglétra” – minél magasabb a szint annál több találatot kapsz egy periódusban (3nap).

AddMeFast. 8éves oldal. FB, Instagram, Soundcloud, YT, Twitter, Pinterest, VK … like-ok, követők gyűjtése.

TrafficG. Egy régi “klasszikus”, de még mindig működik. Több mint 500.000 felhasználó! 5 mélységben 10% jutalmat kapsz a referáltak után. Geotargeting van, ami azt jelenti, hogy az oldaladat be tudod állítani, hogy csak magyar felhasználóknak jelenjen meg (és vannak is smile)

LinkCollider.  Az oldal számos érdekes megoldással párosítja a látogatottságnövelést, mint témakört. SEO eszközök teljes tárháza érhető el ingyenesen az oldalon keresztül! Itt is van lehetőség FB like-ok, vagy Pinterest like-ok szerzésére.

Like4Like. Számos közösségi oldalon -még a flickr-en is- van lehetőséged követőket szerezni. Heti kattintás bónusz, és heti referált bónusz.

Likerock. Youtube, Facebook, Instagram, VK – OK (orosz közösségi oldalak) likeok, követők csoportok … a hagyományos szörfölés mellet. Orosz nyelvterületen megy jellemzően.

Sajna a magyar nyelvterületről elfogytak a forgalom csere oldalak undecided, de azért, ami maradt megmutatjuk:

Klikkpont. Napi klikk verseny. Autosurf lehetőség (VIP tagként). Magyar oldal, magyar nyelvű kezelőfelület, jellemzően magyar felhasználók, és természetesen a napi megadott mennyiség lekkatintása után jutalom pontok.

Entraffixem. Magyar oldal (és egyedi fejlesztés). Lehetőséged van pontokat gyűjtögetni weboldalak, videók megnézésével, és twitter követésekkel. Az oldal össze van kötve egy link katalógussal is. Meghívás e-mailben.

Bitcoinos (kripto)  forgalom csere oldalak

AdBtc. Manual, és autosurf oldal. 15.000 satoshitól fizet ha nem reklámra szeretnéd visszafordítani az összegyűjtött btc-ket. Van lehetőség referált vételére is (minél aktívabb annál több satoshiba kerül).

Infinitytraffic. Manual surf oldal (1-4 arányú azaz 4 oldalt után kapsz 1 pontot), ahol naponta 10 leszörfölt oldal után kapunk 1 részvényt – egy nap maximum 10 ilyen részvény gyűjthető. Nap végén az oldal bevételeinek egy részét osztják szét a részvények arányában. 50 ingyen kreditet kapsz ezzel a kuponkóddal: TCbonus

Mit kell tudni a TE típusú látogatottság növelés oldalakról?

 • Megpróbálja a figyelmet fenntartani a különböző minijátékokkal (ami lehet egy kérdés pl: mi volt az előzőleg megnézett oldal vagy  egy kvíz kérdés, egy igaz nem igaz játék) , gyűjtögetésekkel ( díjak, érmék..amelyek ha kigyűlnek megint extra pontokat érhetnek vagy szinteket lehet lépni) -ezek mind surfozés közben jönnek be .
 • Extra jutalom pontokat, banner , és szöveges megjelenéseket kaphatsz a véletlenszerűen surfozés közben megjelenő jackpot, vagy csak válasz ki egy képet vagy kattints valamire, és ami alatta megjelenik azt nyerted típusú játékokkal …

TE típusú forgalom csere oldalak

Ha szeretnél oldaladra forgalmat generálni vagy referáltakra szert tenni egyenesen Amerikából nézd meg ezt a leírást.

online munka hatás többszörözésHATÁSTÖBBSZÖRÖZŐ TIPP!

Ha már használod látogatottság növelésre a manual surf – kézi szörf oldalakat ezt a programot semmiképpen NE hagyd ki!

Látogatottság növelés ingyen! A Traffic Browser egy olyan speciális böngésző, amely kifejezetten a kézi (manual surf) forgalomcserélők használatára lett lefejlesztve, és már több mint 10.000 tagja van.
Miben tud neked segíteni ez a fantasztikus program?

 • Ingyenes felhasználóként 7 oldalon tudsz egyszerre szörfölni!
 • Az idő kihasználásod lényegesen javul-Hatékonyabbá válsz!
 • Csoportokba rendezheted az oldalaidat-ahová a már feltöltött belépő adataid segítségével azonnal beléphetsz!

Látogatottság növelés oldalak – A legjobb AUTO SURF oldalak

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a pontok gyűjtögetését most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

Csak állítsd be, és futtasd a háttérben

Hitleap. A legjobb Autosurf oldal! Egy alkalmazást ha a gépedre telepítesz (vírus mentes-ingyenes, és nem épül be semmi aminek nem kéne  😆 ) ,és ezt használód surfölsékor akkor az alap 50% helyett máris  70% -ra emelkedik a szörfölési ráta.

Otohits. 1 pont = 1 másodperc. El tudja rejteni a hivatkozást. Gyors, és egyszerű regisztráció. Korlátlan számú weboldal reklámozható. Nagyon sok féle beállítás alkalmazható a még nagyobb elérésért. A kezelő felülete végtelenül egyszerű.

10kHits. Valódi forgalom valódi emberek – AdSense biztonságos. Minden látogató megjelenik  a Google Analytics-ban. Egyszerű kezelőfelület, és  végtelen egyszerű használat. Ezzel a kóddal az induló 100 pont mellé kapsz 10.000 pontot : FREE10K

Még több Auto Surf látogatottság növelő oldal

Nézd meg a látogatottság növelés témában irt vagy azokhoz hasznosnak gondolt bejegyzéseinket is

EasyHits4U – Splash Builder

EasyHits4U - Splash Builder. Már elérhető az EasyHits4U oldalon a Wizard at Easy Splash Builder, ami gyakorlatilag landing page oldalak elkészítését teszi lehetővé nem egészen 5...

EasyHits4U tipp

EasyHits4U tipp Nos a legutóbbi bejegyzés óta már átlépte az 1.600.000 felhasználót is a világ legnépszerűbb forgalom csere oldala. Most itt egy olyan gyakorlati tippet mutatunk,...

Facebook emoji – Dobd fel bejegyzéseidet

Facebook emoji - Turbózd fel bejegyzéseidet avagy Hogyan tudod ezt is az online marketinged szolgálatába állítani? Ez egy elég nagy felütés, de mindjárt kibontjuk mire utal ez a...

EasyHits4U- Forgalomcsere oldal 3.

EasyHits4U vélemény Az EasyHits4U továbbra is a világ egyik legnagyobb forgalom csere oldala (jelenleg 1,555,424 tagja van), ahol Ingyen tudod az oldalaid látogatottságát...
Share This