FACEBOOK CSOPORT MARKETING –

HIRDESD A LEHETŐSÉGED

A Facebook csoportok jellemzően egy egy témakör köré szerveződnek, és mivel különösebb korlátozások nincsenek tagszámaik folyamatosan bővülnek! Hirdesd ajánlataidat, lehetőségeidet Facebook csoportokban! 

A csoportok használatával  ingyen reklámozhatsz, szerezhetsz újabb ismeretségeket, építheted márkádat, szerezhetsz érdeklődőket úgy, hogy akár több száz vagy ezer ember láthatja ajánlataidat!

Ha sok időt töltesz a Facebookon, és használod is a “Csoportmarketinget” akkor ez a lista hasznos lehet számodra, mert ezek összeszedésével már nem neked kell foglalkoznod.

Az Online Marketingben fontos szempont lehet, hogy sok emberhez eljuttasd az ajánlataidat. Ebben segíthet neked a facebook csoportok megfelelő használata.

FACEBOOK CSOPORT MARKETING ALAPOK

Jelentkezz be minél több csoportba a Facebookon! A kereslet, és kínálat összetalálkozásához fontos, hogy az ajánlatod szempontjából releváns csoportokba legyél benne (ez lehet magyar vagy külföldi csoport is). Az olyan csoportokat, ahol viszont mindenki ugyanazt szeretné “eladni” azt meg inkább kerüld el, mert semmi értelme nincs eltűnni a tömegben. Bővítsd folyamatosan a csoportokat – ne egyszerre 100 csoporthoz csatlakozz , hanem apránként!

A facebook csoportokat érdemes folyamatosan forgatni, hogy ne mindig ugyanott jelenjen meg az ajánlatod.

Mikor érdemes megosztanod? Aki fent van az jellemzően már ezzel kezdi a reggelt 🙂  pláne, hogy  a felhasználók jelentős része mobilon keresztül használja az oldalt. Posztjaidat hétköznap 06.00-08.00 , és 13.00-14.00 közötti  valamint a “csúcs” 17.00-19.00 közötti időszakban érdemes megosztanod. A hétvége valamint az ünnepnapok infó dömpingjében attól függően használd milyen tartalmat szeretnél eljuttatni, és kihez.

Csoportokat érdemes magyarnál  5.000,  külföldi csoport esetén 25.000 feletti taglétszám felett keresni. Az is igaz, hogy alkalmanként a kisebb vagy még induló oldalak hozhatnak amúgy érdemi érdeklődőket.

Ezekre minden esetben figyelj!

A FB csoportokba való becsatlakozásokkal be kell tartanod a mindenkori FB szabályokat. VAGYIS! Nem spammelünk, nem árasztjuk el a csoportokat hirdetésekkel, nem küldünk üzenőfalakra semmit…), ellenkező esetben 7, 14 napos vagy még ettől is komolyabb tiltásokkal leszel “gazdagabb” frown!

Ne csatlakozz egyszerre túl sok csoporthoz, mert ez is akár kitiltáshoz vezethet.

Amire oda kell, figyelj a csoportokba való csatlakozásokkor (ha nem akarsz rögtön egy jó kis tiltással kezdeni🙂:

Minden esetben olvasd el a facebook  csoport szabályait!

Tartsd tiszteletben, hogy ha pl: nem lehet pl MLM, vagy Network Marketing hirdetéseket közzétenni, akkor azt ne tedd! Figyelmesen olvasd el a csatlakozást megelőzően a további kéréseket is. Pl: naponta csak 1 post vagy töröld vissza az előzőt felhívásokat, mert elég könnyen repülhetsz a csoportból (és ez még csak az Admin nem a fészbuk 😛 ), de akár komolyabb szankciókra is számíthatsz.

Minden esetben nézd meg milyen a hirdetési csoport, milyenek a kommentek, milyenek a csoporttagok pl: ha túl sok rosszindulatú, vagy provokatív, esetleg már sértő kommentet látsz akkor nagy valószínűséggel téged is meg fognak találni, és ez nem biztosan kell neked. Az ilyen típusú csoportból nyugodtan lépj ki lesz még helyette rengeteg más lehetőséged!

Napi 4-5 post (vagy kinek milyen tapasztalatai vannak) megosztása különböző csoportokban még egészséges lehet. Ha viszont nagy az étvágyad, és beteszed ajánlatodat 70-100 csoportba akkor pár napon belül meg érkezhet a tiltás is, mert az oldal robotnak érzékel.

Elérhetőek az interneten un. automatikus FB posztolók, melyek a munka oroszlánrészét leveszik a válladról, és akkor is dolgozik, amikor te nem, de ennek használatáról megoszlanak a vélemények (és nyilván nem a hatékonyság témakörében 😉 ). Itt alaposan mérlegelj mielőtt használatba veszed!

Magyar Facebook csoport gyűjtemény, hogy hirdesd itt is az üzleted!

Kattints a linkre, és add fel hirdetéseid ingyen Facebook csoportokban

Olvasd el az útmutatókat, és persze legyél bejelentkezve a profilodba ha csatlakozni akarsz

Frissítve: 2019.12.05

Segítsd az oldalt, és jelenjenek meg itt azok a facebook csoportok , ahol van is lehetőség hirdetni!

Küld be saját hirdetési csoportod, vagy ajánl olyan csoportot, amit szívesen látnál gyűjteményünkben – összhangban a felsorolt feltételekkel, tehát legalább 5.000 taggal rendelkező Magyar FB csoport, ami online munkával, távmunkával kapcsolatos , és az hamarosan megjelenik itt!

Az általános facebook csoport résznél, olyan hirdető csoportokat szeretnénk megjeleníteni, amelyek nem témaspecifikusak legalább 15. 000 taggal rendelkeznek, és ha egy mód van rá ne tiltsák az online munkák hirdetéseit.

Minden esetben ellenőrizzük a beküldött Facebook csoportokat, és csak azt követően hagyjuk jóvá, ha azok a felsorolt feltételeknek megfelelnek.

Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez. Mi sem szeretjük a SPAM-et!

Facebook csoport beküldés

Adatvédelem

14 + 2 =

Külföldi Facebook hirdető csoportok

A külföldi facebook csoportok esetében az adott csoport nyelvét vagy legalább valamely világnyelv egyikét használd, mert bár vannak kivételek, de nagyrészt ez az általánosan elfogadott trend. A posztokat egyébiránt az ” Üzenet lefordítása”-ra kattintva tudod magyarítani. Ha viszont már elindult valamilyen kommunikáció a Google fordító is segíthet, hogy legalább alapszinten tudj kommunikálni.

Mikor érdemes megosztanod? Ha Ázsiában, vagy Amerikában tolod az ajánalataidat, akkor számolj az idő eltolódással, és azzal, hogy ott némiképp változóak lehetnek a felhasználói szokások. A hétvége, valamint az ünnepnapok egyébként ott is a favoritok.

Csoportokat itt már egyértelműen csak a 25.000 felletti létszámoknál érdemes keresni.

Mutatunk néhány ilyen facebook csoportot, amelyek az Online munka, távmunka, MLM lehetőségek témakörben jól jöhetnek.

Figyelem ezek bizony már 50.000 feletti taglétszámokkal mennek – vagyis itt mondjuk 10 csoport esetén több mint félmillió taghoz juthatnak el a hirdetéseid!

USA Australia ł MLM ł Internet Marketing ł Advertise your ł Back to MLM ł  New Money ł Online Earnings ł  Money Tips ł MLM Marketing ł Direct Selling (114e tag) ł Post Your ł Facebook Business ł

Share This