FB csoportok

További információk

A Facebook csoportok jellemzően egy egy témakör köré szerveződnek, és mivel különösebb korlátozások nincsenek tagszámaik folyamatosan bővülnek! Hirdesd ajánlataidat, lehetőségeidet Facebook csoportokban! A csoportok használatával  ingyen reklámozhatsz, szerezhetsz újabb ismeretségeket, építheted márkádat, szerezhetsz érdeklődőket úgy , hogy akár több száz (igen nem elírás) ezer ember láthatja ajánlataidat! Ha sok időt töltesz a Facebookon, és használod is a “Csoportmarketinget” akkor ez a lista hasznos lehet számodra, mert ezek összeszedésével már nem neked kell foglalkoznod.

Kattints a linkre, és csatlakozz a csoportokhoz   * >>>

(legyél bejelentkezve a profilodba)

Több mint 15.000 taggal rendelkező Hirdető csoportok:

Ez itt a reklámok ł Jófogás ł OLX.HU (apród) ł Hirdess bármit:) ł Állás hirdetések  ł FB adok-veszek-cse ł Hirdetések ingyen! ł Ingyenes Hirdető ł Városi piac. ł Hungary Biznisz ł acci.hu ł Debreceni Munka ł Bolhapiac-  ł Elado minden ł Apróhirdetések ingyen ł Hirdetések és meg..ł Adok veszek ingy ł Eladnám megvenném   ł Szabolcs-Szatmar ł Vegyed-Vigyed  ł Debrecen apró ł Fehérvár adok veszek  ł FB adok veszek  ł Bp munkát keres ł Szolnoki adok veszek  ł FB cserélek  ł Adok veszek Délkelet  ł Adok veszek  ł Add vedd üzleteld ł Debreceni bizniszek ł Miskolci piac ł Használt termékek  ł Ingyenes hirdető ł Bazar Komarom  ł Szabolcsi ingyenes ł Hirdetések ingyen ł Csíkszereda apró ł Munkát keresek ł Az üzleti élet ł 

Hirdess FB csoportokban

Oldalak csoportok ł Bolhapiac  ł Apróhirdetések ł Amit csak akarsz ł Piac jóportéka ł FB bolhapiac ł 2013ban is ingyenes  ł Minden ami eladó  ł Turkáló  ł Borsod adok veszek ł Vásároljunk egymástól ł Miskolci munkák ł Angliai munka ł Minden ami eladó ł Biznisz Szeged ł Webshop ł Ami eladható  ł Minden ami eladó ł Biznisz Szeged ł Webshop  ł  Cserebere Hatvan ł Hungarian FB  ł Adok veszek BP ł Hargita megye ł Debreceni lehetőség ł Szabad a pálya ł Gyula adok veszek ł Csepel hol-mi  ł Bolhapiacszállás  ł Apróhirdetések bázisa  ł Piactér Adok-veszek ł

Küldj be 5 olyan legalább 15.000 taggal rendelkező Magyar FB hirdetési csoportot, amelyek nem szerepelnek gyűjteményünkben, és cserébe megkapod 100 külföldi nagy taglétszámú csoport listánkat!

Küld be saját hirdetési csoportod, vagy ajánl olyan csoportot, amit szívesen látnál gyűjteményünkben- összhangban a felsorolt feltételekkel, tehát legalább 15.000 taggal rendelkező Magyar FB csoport- , és az hamarosan megjelenik itt! (ebben az esetben a csoport ajánlást jelöld be a kapcsolat űrlapon)

Minden esetben ellenőrizzük a beküldött hirdetési csoportokat, és csak azt követően hagyjuk jóvá –a cserét is-, ha azok a felsorolt feltételeknek megfelelnek.

TIPP

tippFontos, hogy minden esetben tartsd be a Facebook szabályzatát! Például ne csatlakozz egyszerre túl sok csoporthoz, mert ez akár kitiltáshoz is vezethet.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial