Nyereményjáték

InfórmációJátssz te is az ingyenes nyereményekért! Online nyereményjátékok, ahol befizetés nélkül vehetsz részt különböző sorsolásokon.

 

 

 

Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>
blocks_banner1_330x247
Minden hónapban van nyeremény sorsolás: kvízjáték, ajánlás, és összesített pontok alapján. Kvízkérdésenként 1 ajánlásokért 10 pontra lehet szert tenni. Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb az esélye annak, hogy te nyered meg kategóriánként a felajánlott kisebb nagyobb értékű ajándékokat. Minél többet játszol, annál előrébb tartasz már a játékban és egyre több érdekes és különleges kérdést fogsz kapni.
gruppen_125x125b_hu Csoportos lottó játék. Csatlakozásod ingyenes sőt máris kapsz 500-t-ot, amit el költhetsz a megjelölt nemzetközi játékok bármelyikén. Az eredeti játék ár töredékéért vehetsz részt nagy nemzetközi lottó játékokon ahol ugye a várható nyeremény is sokszorosa lehet a megszokottnak. Az oldal a magyar mellett számos nyelven elérhető, és kiváló ajánlási eszközöket is kínál.
proaktiv-direkt 2011-ben alakult klub, ahol cikkek olvasásával (cikkenként 500 ft- és be lehet állítani, hogy milyen témakörben, és hogy max mennyi legyen: pl 4 cikk naponta-) vagy megosztásával is lehet nyereményekre szert tenni. Kérdőivek kitöltésével különböző tárgynyeremény sorsolásokban vehetsz részt! A napi bejelentkezésekkel is lehet növelni a virtuális számlád, ami a nyeremény alapod.
Nézz meg 5 videót amiért 1 az oldalon belül felhasználható lottószelvényt kapsz, és ha sikerül jól megtippelned a naponta kisorsolásra kerülő számokat, akkor részesülsz a Jackpot nyereményből! A lehetőség ingyenes nem kell befizetned semmit sem, hogy használhasd! Regisztrálni a FB -os mail címeddel érdemes, mert ezen keresztül fogsz majd belépni is. Több infó ITT>>>
  A Snuckls ingyen lottó lehetőség “kis tesója”. Itt is videó megtekintésekért kapsz ticketeket, de nem kell számokat megtippelni. A nyeremények előre meghatározottak, és az is, hogy azokat mennyi szelvényre osztják szét. Regisztrálni a FB-os mail címeddel kell.
2 videót kell megnézni 2 érméért, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson. Random módon vannak a sorsolások, már ami a nyeremények mértékét, és az eltalálandó számokat illeti (2- vagy 5 szám). Regisztrálni FB-os mail címmel érdemes.
TIPP!

tipp

Az oldalak tovább ajánlásával újabb extra pontokra tehetsz szert!