ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK

Játssz te is az ingyenes nyereményekért! Online nyereményjátékok, ahol befizetés nélkül vehetsz részt különböző sorsolásokon.

A nyeremény játékokon való részvétel ingyenes (mert hogy itt is az idődet, és energiádat teszed bele) vagyis nem kell semmit megvenni, megvásárolni, hogy részt vehess a sorsolásokon.

A játék mehet $-ért, vásárlási utalványért, ajándékcsomagért a lényeg, hogy minél aktívabb vagy ezeken az oldalakon annál több esélyed lesz a nyereményre.

AZ ITT AJÁNLOTT ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉKOK KÖZÖS JELLEMZŐI:

  • Nem kell befizetni vagy megvásárolni semmit, hogy részt vehess a sorsolásokban
  • A nyereményjátékban való részvételhez valamilyen mini munkát kell elvégezni pl: nézz meg videót-videókat, válaszolj kvíz kérdésekre, lépj be naponta stb.
  • Minél több feladatot végzel el annál több esélyed lesz a nyereményre az aktuális sorsoláson

Blocks. Minden hónapban van nyeremény sorsolás: kvízjáték, ajánlás, és összesített pontok alapján. Kvízkérdésenként 1,  ajánlásokért 10 pontra lehet szert tenni. Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb az esélye annak, hogy te nyered meg kategóriánként a felajánlott kisebb nagyobb értékű ajándékokat. Minél többet játszol, annál előrébb tartasz már a játékban és egyre több érdekes és különleges kérdést fogsz kapni.

Proaktivdirekt.2011-ben alakult klub, ahol cikkek olvasásával (cikkenként 500 ft- és be lehet állítani, hogy milyen témakörben, és hogy max mennyi legyen: pl 4 cikk naponta-) vagy megosztásával is lehet nyereményekre szert tenni. Kérdőivek kitöltésével különböző tárgynyeremény sorsolásokban vehetsz részt! A napi bejelentkezésekkel is lehet növelni a virtuális számlád, ami a nyeremény alapod.

Csoportos lottó. Csatlakozásod ingyenes sőt máris kapsz 500-ft-ot, amit el költhetsz a megjelölt nemzetközi játékok bármelyikén. Az eredeti játék ár töredékéért vehetsz részt nagy nemzetközi lottó játékokon ahol ugye a várható nyeremény is sokszorosa lehet a megszokottnak.  Elég sűrűn küldenek e-mailben olyan beváltható utalvány kódokat, amelyeket a bonusz játékokban ingyen eljátszhatsz!

Néhány érdekes külföldi online nyereményjáték:

YouTube videók megnézésért kapott pontokkal tudsz részt venni nyeremény sorsolásokon, ahol különböző mennyiségű $-okat sorsolnak ki.

Flamville. Ezen az oldalon 1 videó megnézése 1 pörgetést jelent a félkarú rablón, ahol a kisebb nyeremények mellet elvihetsz egész komoly $-okat is. 

online nyereményjáték

 Sharkday. Itt 3 videó megnézésenként jár 1 tikett, és ezzel veszel a 10 percenként induló nyeremény sorsoláson.  A nyertesek résznél rögtön látod az aktuális 10 perces játék nyerteseit, és ha nyertél azonnal megy a fiókodba a pénz!

online nyereményjáték

Outmack. 1 videó megnézés 1 érme (coin). Ezekkel a gyűjtött coinjaiddal un. lottó sorsoláson vehetsz részt. Ezek a sorsolások folyamatosan mennek, és változó időkeretben, változó részvételi feltétellel. Pl van, hogy elindul, és ahhoz, hogy részt vegyél rajta 5 coin kell, de lehet a következő részvétel már 10 coint igényel.

online nyereményjáték

Vindoola . Ide Twitter fiókkal jelentkezhetsz be. Napi sorsolás van, így a megnyerhető összegek is viszonylag magasak, és nagyobb a nyeremény szám is. 1 tiketthez 6 youtube videó megnézése kell. Van challenge ami 7 tikett 3 napon keresztüli eléréséért ad 0,25$-t

Részletes leírás az oldalak használatáról ITT >>>

Share This