Bitcoin Faucet

InfórmációIngyen Satoshikat gyűjthetsz az un. krpito pénzcsap azaz Faucet oldalak segítségével. Ez az egyik legkönnyebb módja a BTC-k gyűjtésének! Ezek olyan oldalak, ahol valamilyen időközönként (5-10-30…. perc vagy 1 nap) ingyen kapsz vagy előre meghatározott mennyiségű vagy random jelleggel kisorsolt mennyiségű bitcoint/altcoint. Nincs másra szükséged mint megadni a Bitcoin címed (van hogy regisztrálni is szükséges), és megfejteni egy captha-t, és már tiéd is a jutalom – jellemzően a Claim, Collect, Get Reward gombok – ra való kattintással tudod meg igényelni, és a számlálót ezzel párhuzamosan újraindítani -. A jutalom vagy azonnal a pénztárcádra kerül, vagy meg kell várnod, amíg az oldalon meghatározott kikérési minimumnak megfelelő satoshi összegyülik.

A használatukhoz szükséged lesz egy bitcoin címre, vagy pénztárcára. Nézd meg milyen lehetőségeid vannak >>>

Regisztrációhoz kattints a banner képre >>>

Ez jelenleg a legnépszerűbb faucet oldal! Óránként igényelheted az ingyen satoshit, ami mellé kapsz 2 ingyen lottó szelvényt – ezzel részt veszel a heti (jackpot)nyeremény sorsoláson – és 2 ajándék pontot, amiket ha összegyűjtesz beválthatód tárgyakra vagy pont bónuszokra. Már van bányászati lehetőség is!
5 percenként ha megoldod a capthtát kapod a satoshikat azonnal a Coinpot micro pénztárcába – ezért a használat előtt erre a pénztárcára regisztrálnod kell -. Testvér oldala a moonlitecoin hasonló elven müködik csak itt litoshit (litecoin) gyűjthetsz. Egy másik remek faucet oldal a Field Bitcoin, ami megint csak hasonló elven müködik, de ez  hetente egyszer küldi a satoshikat a bitcoin címedre (szombat vasárnap, és ha elérted a 25.000 satoshit)
15 percenként a captha kód megoldásával kapod meg a jutalmadat, amit a Coinpot mikor pénztárcádra azonnal jóvá is írnak – ez akár 5000 satoshi is lehet -.
2014 óta müködik ez az oldal. 24 óránként van lehetőség bitcoint, és számos más coint igényelni.
Fél óránként Ingyen satoshi! – automatán gyűjti a satoshit, amíg le nem nyomod -a azután hozzá írja az egyenleghez. Különböző módokon gyarapíthatod satoshijaid számát pl: játékok,  minimunkák …

TIPP!

tipp

Egyidejűleg érdemes egyszerre több – pl 10 vagy 20 – faucet oldalt is használni ahhoz, hogy valamilyen eredményt el is érj. Fontos a következetes – pl napi – használat is, mert ezt több oldal is további bónuszokkal jutalmazhatja, és persze ahogy az internetes pénzkeresésben általában nem egyszeri belépéssel tudsz nagy pénzt keresni!

A legtöbb faucet oldal micro pénztárcát használ, amelyre azonnal utalja az összegyűjtött coinokat, -tehát nem azonnal a bitcoin címedre küldi- , és innen tudod beállítani milyen értékhatártól utalja azt a “rendes” bitcoin pénztárcádra – 0 tranzakciós díjjal -. Amikor az ilyen típusú oldalakra belépsz azok automatikusan megnyitják ezeket a micro walleteket (mikro pénztárcákat), persze ha már regisztráltál rá.