BITCOIN INGYEN-

BITCOIN FAUCET OLDALAKKAL

Ingyen Satoshikat gyűjthetsz az un. krpito pénzcsap azaz Faucet oldalak segítségével. Ez az egyik legkönnyebb módja a BTC-k gyűjtésének!

Ezek olyan oldalak, ahol valamilyen időközönként (5-10-30…. perc vagy 1 nap) ingyen kapsz vagy előre meghatározott mennyiségű vagy random jelleggel kisorsolt mennyiségű bitcoint/altcoint. 

A jutalom vagy azonnal a pénztárcádra kerül, vagy meg kell várnod, amíg az oldalon meghatározott kikérési minimumnak megfelelő satoshi összegyülik.

A BITCOIN FAUCET OLDALAK KÖZÖS JELLEMZŐI:

  • Ezek olyan oldalak, ahol valamilyen időközönként (5-10-30…. perc vagy 1 nap) ingyen kapsz vagy előre meghatározott mennyiségű vagy random jelleggel kisorsolt mennyiségű bitcoint/altcoint.
  • Nincs másra szükséged mint megadni a Bitcoin címed (van hogy regisztrálni is szükséges), és megfejteni egy captha-t, és már tiéd is a jutalom – jellemzően a Claim, Collect, Get Reward gombok – ra való kattintással tudod meg igényelni, és a számlálót ezzel párhuzamosan újraindítani -.
  • A használatukhoz szükséged lesz egy bitcoin címre, vagy pénztárcára. Nézd meg ITT >>>

online munka hatás többszörözésHATÁSTÖBBSZÖRÖZŐ TIPPEK!

Ingyen Bitcoin – Bitcoin faucet oldalakkal

  • Egyidejűleg érdemes egyszerre több – pl 10 vagy akár 20 – faucet oldalt is használni ahhoz, hogy valamilyen eredményt el is érj.
  • Fontos a következetes – pl napi – használat is, mert ezt több oldal is további bónuszokkal jutalmazhatja, és persze ahogy az internetes pénzkeresésben általában nem egyszeri belépéssel tudsz majd vele keresni!
  • Használj un. Faucet listázó oldalakat, mert igy több száz vagy ezer oldalt is elérhetsz egy helyről, és mivel ezek micro tárcaként is működnek egy helyre is gyűjtögetheted a coinjaidat.

KATTINTS a Regisztráció gombra, és kezd el a satoshi keresést most! A regisztráció 1 percet vesz igénybe!

ingyen bitcoin

Freebitco.in. Ez jelenleg a legnépszerűbb faucet oldal! Óránként igényelheted az ingyen satoshit, ami mellé kapsz 2 ingyen lottó szelvényt – ezzel részt veszel a heti (jackpot) nyeremény sorsoláson – és 2 ajándék pontot, amiket ha összegyűjtesz beválthatód tárgyakra vagy pont bónuszokra. Ebben az évben olyan nagyszerű coin többszörözők is vannak már mint pl sport események, vagy egyéb pl: választási eredmények megfogadása az ingyen kipörgetett satoshikkal…

kriptopénz

CoinPayu. PTC oldalként kezdte benne sok sok kérdőíves lehetőséggel, de most már video nézésekkel, és az óránként pörgethető faucet -el is gyűjtögetheted az ingyen satoshikat! Időnként az un. macskás játékkal még több extra coinra tehetsz szert :). Az oldalon van lehetőség aktív refferáltak vételére és eladására is. A gyűjtött coinjaidat többféle kriptoban is kikérheted, és 2-3 napon belül meg is érkezik a tárcádba.

Cointply. A faucet csap mellet 20 féle pénzkereseti lehetőség (Bitcoinban vagy más kripto valutában kapod) ezen az oldalon. A szokásos GTP feladatok mellet itt tudsz bányászni is, valamint a megszerzett coinjaidat megtöbbszörözni játékkal. Twitteren ha követed az oldalt ott láthatsz beváltható kupon kódokat.

ingyen bitcoin

Expresscrypto. Ingyen bitcoin meg még legalább 15 féle altcoin faucet lista oldala – benne több mint ezer faucet oldal partnerrel! -. Az oldalon hasonlóan a már megszűnt faucethub.io-hoz lehet szinteket elérni, és különböző játékokkal a keresett coinokat megtöbbszörözni. Az oldal egyben micro tárca is, ahol, ha meg van a kikérési minimum ki tudod utalni a megkeresett coinjaidat.

Microwallet. Faucet listázó oldal, és egyben micro tárca is. Az itt megadott bitcoin címedet add meg az ezzel az oldallal partnerkapcsoltban lévő oldalakon is különben vagy nem fogadja el, vagy elutalod a nagy semmibe . Ethereum, és litecoin faucet oldalak is elérhetőek, de haladni a Bitcoin faucet oldalakkal lehet. Az oldalon vannak mini munkák is

Share This