PTC

Infórmáció

A PTC  Paid To Click azt jelenti, hogy valamennyi összeget jóváírnak neked azokon az oldalakon ahol mások reklámozzák oldalaikat, és te megnézed azokat – nyilván az oldal feltételeinek megfelelően. Ez alkalmas lehet egy kis zsebpénz összeszedésére, vagy ha te is szeretnéd hatékonyan reklámozni oldalaidat annak promotálására. Az alábbiakban néhány megbízhatónak nyilvánított oldalt ajánlunk, merthogy IGEN ezen a területen nagyon sok ám az “eltűnős” vállalkozás!Kattints hirdetésekre/oldalakra/bannerekre , és ezzel keress pénzt ezeken a PTC avagy Profitmegosztó oldalakon!

Regisztrációhoz  kattints a banner képre>>>
2008-ban alapították. Megbízható, stabil oldal. Naponta általában 20-30 fizetett hirdetést lehet lekattintani. Hívják a PTC-k királyának is. Rendelkezik magyar nyelvű fórummal, és nyilván számtalan magyar felhasználóval.
Magyar nyelvű kezelőfelület, és admin! A lényege, hogy ha az oldalon keresztül regisztrálsz az itt hirdetett PTC oldalakon akkor 80%-át kapod meg annak a jutaléknak, amit az oldal kap utánad.  Itt láthatód azt is mely oldalak kerültek un- SCAM azaz nem fizető oldalak minősítés alá. Tovább ajánlásért 5% jutalék jár.
PaidVerts Ezen az oldalon nem automatikusan lehet a centeket megkapni, mint más PTC oldalak esetében, hanem a pontokat kell gyűjteni, amelyek használatával lehet hozzáférni a fizetett hirdetésekhez.
ayuwage Tagság megvásárlása nélkül is jól lehet haladni. Többféle kereseti lehetőség van az oldalon. Az oldalak megnézése után- tehát az idő lejártát követően- meg is kell nyitni az adott oldalt, mert csak így számolja el a krediteket. Érdemes odafigyelni arra, hogy az oldalon max 3 figyelmeztetést kaphatunk ha mondjuk véletlenül csaló (BOT DETECTOR) linkre kattintunk, mert fel is függeszthetik a fiókunkat .
WordLinx - Get Paid To Click 2003óta müködik az oldal. Egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik nincs grid, meg egyéb minimunkák mint más PTC oldalakon. Ahhoz, hogy hozzáférhess több fizetett hirdetéshez meg kell nézned (traffic exchange) 50 oldalt.

Egy remek alkalmazás, amellyel gyorsabban le tudod kattolni a napi hirdetéseket, és a referált gyűjtésben is segít! Több infó ITT >>>

További PTC, és profit megosztó oldalak

  

tippTIPP!

Szerezz extra jutalékokat az oldalak tovább ajánlásával/hirdetésével! Keresd a regisztrációdat kővetően a partnerprogram részt a saját promóciós linkedért!

Mit jelent SCAM? Kattints ide, és olvass utána >>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial