BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Payza hírek

Szerző: | okt 5, 2019 | Hasznos vagy érdekes

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Payza hírek? Hát azok nincsenek 😈

Ha már te is megtaláltad ezt a bejegyzést nagy valószínűséggel ebben a témakörben az érintettséged okán kutakodtál. Azaz valószínűleg te is egyike lehetsz azoknak a károsultaknak, akiknek bizony ott ragadt valamennyi pénze a Payza internetes pénztárcában 😈 . – Na jó persze azért is olvashatód ezt a bejegyzést, mert rendszeresen követed az oldalunkat (sicc) 😉 –

Nos röviden az előzmények:

2018 év elején robbant a bomba miszerint az amerikai hatóságok pénzmosással vádolnak olyan személyeket, akik a payza-hoz köthetőek, ezért az oldalt bezárták! A payza addig töretlen népszerűségnek örvendett az online pénzkereső társadalomba. Pl  több ptc oldal is erre a pénztárcára utalta a kikéréséket – pláne miután a paypal megmakacsolta magát, és kivonult számos online pénzkereső oldalról 😕 .  Erről akkor itt irtunk >>>

Nos nagyon gyorsan egymás után jöttek a vészjósló jelek. Elérhetetlenné vált az oldal – majd költözött. A a fórumokat elárasztották a találgatások SCAM mindenütt …. Mindenki elindult a pénztárhoz a pénzéért , és aki elég gyors volt még látott is belőle valamit. DE ez csak rövid ideig ment, mert pénz már nem volt kikérhető. Ez után aki még mindig bent ragadt (mert nem kapcsolt időben 😎 ) az oldalon lévő pénzt Bitcoinra váltotta, és kiutalta Bitcoin pénztárcára. És itt be is fejeződött a story!

Szóval ez viszonylag hamar lezajlott, és gyakorlatilag azóta a NAGY SEMMI!

Külföldi fórumokon sincs már napirenden, úgy tűnik erre hideg vizet lehet inni 🙄 Az oldal elérhető ugyan, és még akár új tagként tudsz is regisztrálni, de fizetés, és működésképtelen! A régi tagok is be tudnak lépni, ahol nosztalgiázva bámulhatják az ott ragadt pénzünket, de se ki se be, ahogy mondani szokták. A pénzed nem tudod kikérni, sem nem tudod átváltani, hanem neked ha Magyarországról jelentkezel be ezt írja ki:

Persze lehet az oldallal bohóckodni pl: fel kell tölteni egy személyi azonosító okmányt a kikérés elindításához – amit meg nem fogad el, vagy olyan oldalra navigál ami nincs- , és persze lehet irkálgatni a supportnak is aki szintén nem válaszol, mert az sincs.

Tanulság! Ha körvonalazódnak a vihar felhők, és már egyre több helyen arról halassz, hogy gondok vannak akkor …  Inkább tedd gyorsan biztonságosabb helyre a megkeresett $-jaidat! Aztán persze vissza is teheted, de azért fő az óvatosság ugyebár!

Jelenleg ezeket a stabilan működő  internetes pénztárcákat javasoljuk >>>

Ezek közül talán a Skrill, amit egyre több helyen használnak a kifizetésre pl: kérdőíves oldalak esetében is több helyen találkozhatsz vele. Érdemes lehet beregisztrálni

Kattints a bannere, és regisztrálj most

 

Egyébként! Olvasni lehet fórumokon arról, hogy esetleg olyan oldalakon még el lehet pattintani a PAYZA-n ragadt pénzt. Mondjuk olyan oldalakon, ahol nem foglalkoznak vele az adminok, és még van payza fizetési átjáró, de ennek már nem mentünk utána. Ha neked esetleg van ilyen tapasztalatod akkor oszd meg velünk vagy itt a bejegyzés alatt írj  kommentet.

Summa sumárum az oldal még elérhető, de egyenlőre ne használd, és amúgy meg ki tudja egyszer talán még vissza is kapják a károsultak a pénzüket vagy mégsem?!

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam