BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

FreeBitco in – Újdonság

Szerző: | ápr 15, 2019 | Bitcoin & kripto

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Gyűjts óránként ingyen satoshikat, többszörözd meg azokat a HI-LO játékkal. Vegyél részt a heti lottó sorsoláson, vagy hagyd, hogy kamatozzon neked, amit gyűjtögettél…Mindezt a 2013 óta a piacon lévő egyik legjobb, és legmegbízhatóbb (vagyis kifizetős 🙂 )  ingyenes Bitcoin faucet oldalán.

Erről a remek ingyen BitCoin lelőhelyről (faucet oldal)  ITT olvashatsz részletesebben >>>

Hogy mi az a faucet oldal arról pedig ITT találsz infókat >>> 

Újabb év, és a FreeBitco.in oldal még mindig müködik (9 éve alapították!)  😛 .Sőt ahogy azt a poszt címében is láthatód igyekszik minél több új felhasználót bevonzani, és ha már ott van akkor meg is tartani  🙂 . A freebitco.in megint remek újdonságot épített be a bitcoin gyűjtögetőknek!

Ugye az alap az, hogy óránként pörgetsz azért kapsz valamennyi satoshit (meg jutalom pontokat), és azt különböző játékokon többszörözheted meg. Nos ezek lehetősége bővült. Most már van lehetőséged Online fogadásokban részt venni, amelyek, ahogy most látszik elég hosszú lefolyásúak, de mindenképpen izgalmasak.

Lehetőséged van megfogadni pl: Ki nyeri meg az UEFA Bajnokok Ligáját 2018-19 as szezonban, vagy, hogy Ki nyeri a 2019-es Formula-1 világbajnokságot?. Pl ez is jópofa dolog : Tippeld meg mi lesz a bitcoin ára 2019. december 31-én éjfélkor?

freebitco.in véleményekAz oldalra belépve ezt a játékot a BETTING fül alatt találod. Az egyes dobozokban lévő játékoknál az alábbiakat láthatód: PRIZE POOL – a nyeremény várható összege, ENDING IN – ez egy visszaszámláló, hogy meddig lehet még fogadni adott eseményre. BET NOW – erre kattintva jutsz el oda, ahol kiválaszthatód pl: melyik csapat is lesz (szerinted legalábbis 😎 az UEFA bajnok.

Freebitcoin az egyik legjobb legmegbízhatóbb faucet oldal!

A fogadási oldal a hagyományos elemeket tartalmazza, mint mennyi az esélye %-ban egy kimenetelnek, vagy mennyi is a becsült eredmény szorzója. Persze minél kisebb esélye van valaminek annál nagyobb a nyeremény  😀  -. Egyébként az oldal használ itt egy un. időtömeg szorzót is, ami azt jelenti magyarra lefordítva, hogy minél hamarabb fogadsz egy kimenetelre annál több lehet a nyereményed.

freebitco.in vélemények

A BET AMOUNT résznél tudod megadni a tétet, hogy mennyit szánsz rá – itt kipróbáltuk akár a legkisebb is lehet a tét vagyis 0.00000001  BTC -.  A fogadásaid megjelennek majd az oldal alján a YOUR BETS ON THIS EVENT – résznél, de erre kb 1 órát várni kell, hogy megjelenjen.

Amúgy itt lehet kellene egy figyelem felhívás – vagy nem 😎  – , hogy ez szerencsejáték meg ilyesmi, és hogy ennek milyen kockázatai lehetnek vagy vannak-e. DE! miután a pörgetésekkel ingyen jutsz azokhoz a coinokhoz, amiket ezen a módon többszörözhetsz meg gyakorlatilag INGYEN játszol. Ahogy itt már megszokhattátok befizetős, vagyis valódi pénzt igénylő ajánlatokat az oldalunk nem kínál. Úgyhogy jó játékot, sok szerencsét a fogadásokhoz  😆

ITT tudsz az oldalra regizni >>>

ÉÉÉÉÉÉS 😮 , ha ezen a linken keresztül regisztrálsz az utánad kapott ref jutalék 40 IGEN a 40%-át minden héten vasárnap automatikusan visszakapod tőlünk!freebitco.in vélemények

Itt a REF BACK (referált mennyi jutalékot kap) beállításról egy kép!

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam