BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Bitcoin pénzkeresés – CoinPayU

Szerző: | ápr 13, 2020 | Bitcoin & kripto

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Bitcoin pénzkeresés a CoinPayU oldalon

bitcoinos pénzkeresés

Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban jelentősen megrotálódott a “kattingatós” vagyis a PTC típusú oldalak száma üde színfolt ez a most már több hónapja stabilan működő Bitcoinos oldal. Gyakorlatilag reklámokat kell nézegetni, és ezekkel satoshikat gyűjtesz, ami ha eléri a 10.000-et akkor ki is kérheted Bitcoin tárcára. 2 típusú hirdetés van. Az egyik a fókuszos (ebből van kevesebb), ami azt jelenti, hogy a megadott másodpercig nyitva kell lennie az ablaknak. A másik a sima surf típusú vagyis rákattintatsz, aztán mehet a háttérben amíg te épp máshol böngészgetsz például 🙂 .

A bejegyzés készítéséig 2 kikérés is rendben megérkezett, ezért jelenleg ajánlott az oldalon való részvétel!

Nézzük mit kell tudni a használatáról.

A regisztráció során a szokásos e-mail cím, felhasználó név megadása+ adatvédelem elfogadása után e-mailben kapsz egy 6 jegyű kódot, amit be kell másolnod, ezzel véglegesíted a regisztrációdat. Az oldal ugyanezt a megoldást használja kikérésnél is, vagyis egy e-mail ben kapott 6 jegyű kóddal tudod azt megerősíteni. Már itt találkozhatsz egy viszonylag új captha megoldás típussal, amit jó ha megszoksz, mert pl a fókuszos (Window Ads) hirdetéseknél ezek megoldásával tudsz tovább lépni.

Ez a QbkRecaptcha. Ha találkoztál már ezzel a nem vagyok robot, és spam ellenőrző lehetőséggel akkor nem biztosan tudtad elöször mit is kell vele csinálni 😉
Nos az ellenőrző dobozban van egy feladat, amit meg kell oldani pl most a képen a kérdés, hogy 8+2 végeredménye mennyi. Itt a képen található számokból oda kell mozgasd a végeredménynek megfelelő számokat (jelen esetben 10), és aztán ha nyomsz egy verify-t enged tovább. 😊😉QbkRecaptcha

TIPP. Az oldalra belépve görgess az alsó menüsorra, és csatlakozz vagy a CoinPayU twitter vagy facebook oldalához, mert időközönként indítanak egy un. macskás 👀 játékot, ahol limitált részt vevő számmal részt vehetsz ingyen kuponok szerzésében. A tapasztalat az, hogy elég gyorsan megvan a több száz részt vevő is akár. Ez azon túl, hogy ingyen bitcoinokat szerezhetsz azt is mutatja, hogy sok aktív felhasználója van a coinpayu oldalnak.

Úgy néz ki a “macskás” játék.

bitcoinos pénzkereset

CoinPayU regisztráció

Nos a legfontosabb teendők, és persze ami a rendszeres bitcoinos pénzkereset -et biztosítja az a reklám “nézegetés” . Ezt egy rövid videóban meg is tudod nézni, hogyan kell.

Naponta egyszer 10-15 perc használatával akár 200-400 satoshit is össze tudsz gyűjtögetni (ez persze függ a hirdetők számától is).

További menüpontok

Az Offers részen különböző kérdőives lehetőségekből választhatsz. Részt vehetsz nagyon komoly pénzekért különböző versenyekben mint Referral Contest vagyis ha jó sok referáltad van akár 1000$- is ütheti a markodat 😛

Az oldal egyik különlegessége, hogy a megszerzett referáltakat az Affiliate/Referral Market részen felajánlhatód eladásra, és persze ugyanitt tudsz venni is. Itt mielőtt bármit csinálsz nézd meg a statisztikákat, mert az oldal ebben is segít (utolsó 7 nap aktivitása). A totál earning azt mutatja eddig mennyit keresett az eladásra kerülő referált, és itt minél több annál jobb, mert akkor nem csak egy beregisztráló aztán várja, hogy legyen valami tagról van szó 😎 .

Az Advertise résznél neked is van lehetőséged reklámozni, és ha épp referáltakat gyűjtesz valamelyik oldaladra itt a megszerzett satoshikat “vissza forgatod” hirdetésbe kvázi ingyen reklámozol.

A History résznél láthatod az eddigi kikéréseidet. Az alsó menüben a Payment Proof-nál pedig a valós idejű (blockchain oldalon) tehát nem oda rajzolt meg befényképezett!  kifizetéseket a blokklánc jóváhagyásokkal!

A Profile résznél ne felejtsd el rögzíteni a bitcoin tárcád címét (Bitcoin Address).

TIPP! Promozd a CoinPayU oldalt 3 nyelvterületen (Angol, Orosz, Spanyol) , és szerezz újabb referáltakat. Olvas el hogyan >>>

Ha kedvet kaptál az oldalhoz Itt tudsz regisztrálni

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam