FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Paypal változások

Paypal vs forgalom csere, és PTC oldalak!

 

Elég sok érdekes dolog történt az elmúlt évben a legnagyobb online fizetési processzor körül abból a szempontból, hogy különböző okokra hivatkozva, de fagyasztott be oldalakat, minősített rossz kategóriába forgalom csere vagy PTC lehetőségeket, de jelenleg már ott tartunk, hogy az eddigi legnagyobb, és legmegbízhatóbb PTC oldal is levette (levetette) a PayPal kifizetés lehetőségét az oldaláról 😯 .

Aki figyelemmel kíséri a forgalom csere, és PTC oldalakat az láthatta, hogyan mentek napról napra tönkre, vagy kezdtek hosszas vegetációba az ilyen típusú oldalak (most a direkt jól jött ez a balhé oldal tulajokat, és a rendszeresen küldött ígérgető hírleveleiket hagyjuk  😈 ), és hogy milyen illúzió romboló volt látni a pending – kifizetés felfüggesztve feliratokat!

A Paypal, most úgy tűnik globális “támadást” indít az ilyen típusú oldalakkal szemben! Igazából egyértelmű magyarázatot nem találni a jelenségre, de vélhetően az a funkció lehet a háttérben, aminek a paypal anno a vezető szerepét is köszönhette, nevezetesen az ügyfél védelem azaz reklamáció lehetősége, ami a számos kamu PTC oldal esetében verhette ki a biztosítékot a paypal-nél (nem teljesített kifizetések, befizetésékért semmit nem adó oldalak).

Olvashattunk arról is, hogy a 100% ref jutalékot kifizető oldalak miatt kezdte tavaly a paypal ráncolni a homlokát?! Az egyik ilyen “nagy áldozat” 2016-ban a Trafficmonsoon volt, ami sok sok felhasználó több millió dollárjával (persze ez csak rosszindulatú pletyka) tűnt el a süllyesztőben.

Szóval megoldásként párhuzamos online pénztárcák bevezetése, és mondjuk a paypal -mint fő fizetési processzor- egyértelmű cseréje jöhet szóba, amint az már több oldal esetében is tapasztalható. A legnépszerűbb alternatíva, amelyet preferálnak ezen oldalak a Payza fizetési processzor, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy egy-egy oldal ne használhatna akár több fizetési processzort is egymás mellet párhuzamosan (persze maradhatnak a paypal-nél is).

ITT NÉZD MEG, milyen egyéb lehetőségeid vannak>>>

Ez a váltás persze nem jelenti azt, hogy a paypal beleroggyanna a forgalom csere, és egyéb online pénzkereseti -jellemzően PTC-  oldalakkal “vívott” küzdelembe (azért még mindig a legtöbbet használt, népszerű fizetési processzor)! Ez a helyzet viszont a többi online pénztárcának remek lehetőség, hogy felhasználókat “édesgessenek” magukhoz, így vélhetőleg lesznek majd vevő csalogató akciók/módosítgatások is, amiből így mégis a felhasználó jöhet ki nyertesként.  🙂

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial