FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Serpnet – Elindult

serpnet

BEZÁRT! NEM ELÉRHETŐ …

2016. Július 1.-én Elindult a SERPNET!

Vegyél részt kérdőívek kitöltésében- szerezz vásárlási utalványokat. Egy új típusú online kereseti lehetőség, melyet mindenképpen érdemes kipróbálnod. A regisztráció, és a csatlakozás ingyenes!

Hosszú hónapok előkészületeit követően most már kézzel fogható mozgás is tapasztalható a SERPNET hivatalosan is bejelentett indulásával párhuzamosan. Ezidáig a hírlevelekből max arról tájékozódhatunk, hogy majd fog indulni, és hogy milyen típusú együttműködésekre lesz lehetőség.

Nos csak azok kedvéért akik nem futottak még össze a neten ennek a lehetőségnek a promós anyagaival íme egy rövid bemutató a SERPNET-ről. A három évtizedes  piaci tapasztalattal rendelkező szakértői csapat négy év alatt dolgozta ki azt a vállalatirányítási rendszert (Spirál Vállalati Erőforrás program – azaz Seven Spiral Marketing), amely a feltétel rendszerének köszönhetően nagy eséllyel hozza win to win helyzetbe az eladókat, vevőket, és természetesen az üzletkötőket.  A vállalat külföldi bejelentett székhellyel rendelkezik (egyébkánt Svéd-Angol társaság).

” Üzletkötőként végtelen mélységből, különböző féle jutalékokat nyújt neked a SERP!

regisztráció

A csatlakozás ingyenes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel azaz:

  • Nincs kőtelező vásárlás – Nem kell felhalmoznod “raktár” készleteket csak, hogy hozzájuss a jutalékodhoz  🙂 .
  • Nem kell kezdőkészletet megvásárolnod, hogy “dolgozhass”.
  • Nem kell az ismerőseid zaklatni hiszen itt a kereslet, és a kínálat találkozik egymással.
  • Nem kell keserű szájízzel kávézgatnod, és termékbemutatókat tartanod -erőn felül  😈
“Minden rossz dolog, amit eddig tapasztaltál az mlm-ről és az ügynökhálózatokról, az már a múlté! Itt a Spirál-marketing!”

Miért a SERPNET?

06

  • Az üzletedet nemzetközi szinten tudod építeni, és teljesen online! Képzések, és marketing eszközök segítik a munkád hatékonyságát!
  • Végtelen mélységből származó jutalék! Nincs szint lezárás (mélység) szóval határ a csillagos ég  😛
  • Kezdők is jelentős jutalékhoz juthatnak a SERP felépítésének köszönhetően. Ha csak kérdőíveket töltesz, és nem építesz hálózatot is jól jársz, mert ezeket le tudod vásárolni.
  • Nem kell vállalkozói igazolvány, hogy hozzájuthass a jutalékaidhoz – vásárlási utalványaidhoz. 9 különböző kifizetési forma!
  • Reális árszínvonalú  szolgáltatások, és termékek. Elég a túlárazott, és kamu semmire nem való termékekből vagy akár az alapvetően ingyenes szolgáltatások megvásárlásából.
  • Megbízható partnercégek. Te is hozhatsz be együttműködő partnereket!

Jutalékok a kérdőívekért, oktatásokért, szolgáltatásokért, termékvásárlásokért, előtakarékosságért!

vélemény

Regisztráció során add meg adataidat (név, születési dátum, e-mail cím -lehetőleg g-mailes, felhasználónév), és ezt követően kapsz egy megerősítő linket a megadott e-mail címre, amire kattintva már bent is lehetsz a saját webirodádban. Érdemes minden menüponton végig menni, és elolvasni -különösen javasolt a webkonferenciák hang anyagait, és a hírekben is található videókat vagy a saját youtube csatornán lévő tájékoztatókat is megnézni, hogy teljesen képbe kerülj ezzel a fantasztikus lehetőséggel.

regisztráció

A jutalékokhoz, és esetleges vásárlásokhoz az OKPAY fizetési processzort kell használnod, amelyre a regisztráció ingyenes, és nagy mértékben megkönyiti a megértését, hogy teljes Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik.

Itt tudsz egy fiókot nyitni >>>
Sign up for OKPAY and start accepting payments instantly.

Amennyiben a profilod megfelelő módon kitöltésre került, máris kitöltheted az első kérdőívedet, amivel rögtön 24 angol fontocskát! írnak jóvá a webirodádban! Egyébként a webiroda kerül mindenféle felugró hirdetést meg maszlagot, egyszerű letisztult kezelőfelületével még azok is megbirkóznak akik ezidáig nem szereztek gyakorlatot az online marketing világában!

Mivel semmi sem kötelező abszolút nem veszíthetsz azzal ha kipróbálod. Csatlakozz Ingyen a Serpnethez most (regisztrálni csak a meghívó linken keresztül van lehetőséged) >>>

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial