BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

FutureNetClub-Közösségi oldal

Szerző: | márc 14, 2016 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

futurenet 125_125Építsd fel saját Online vállalkozásodat! Használd a közösségi médiát úgy ahogyan eddig, csak most már profitálj is belőle 😛 !

Ossz meg, jelölj, like-olj, játssz online játékokkal, nézz meg reklámokat…. azaz   >>> Legyél Aktív, és részesülj a reklámbevételekből!

A FutureNet pont ugyanazon az elven működik, mint a “nagyok” azzal a különbséggel, hogy ha itt töltöd az idődet itt még pénzt is kereshetsz.

Szóval ugyanazt kell tenned, mint ahol sokszor órákat lógsz  🙄  : Posztolj olyan tartalmakat, ami másokat is érdekelhet, amit kedvelnek megosztanak, és ha te is találkozol like-ra érdemes poszttal tedd meg vagy kommentelj ez ugye eddig nem is olyan bonyolult, és lehet ebben jelentős tapasztalatokkal is rendelkezel  🙂 ?! Kattints reklám bannerekre nézz meg videókat, vagy hívd meg barátaidat/ismerőseidet és az aktivitásoddal keress pénzt!banner7e_468_60

A Futurenet a reklámbevételek 90%-át osztja vissza tagjai között! 

futurenet regisztráció

Miután rákattintottál bármelyik bannere az alábbi főoldalon lévő regisztrációs felülettel fogsz találkozni, amit értelemszerűen ki kell töltened.  A szokásos név, e-mail cím, és születési dátum (ez nagyon jó pofa, mert születésnapodon egy üdvözlő mailt is kapsz majd a FutureNet-től  😆 ) felhasználónév, és jelszó, felhasználási feltételek megismerése, nem vagyok robot, és megkapod mailben a megerősítő linket, amire ha kattintottál lesz érvényes, és befejezett a regisztrációd!

A regisztrációd Ingyenes, de van lehetőséged később egyszeri 10$-ért prémium tagságot vásárolni, amellyel nyilván szélesebbek lesznek a lehetőségeid (minél magasabb összeggel indulsz annál több un médiapontot kapsz, és nagyobbak a bevételi lehetőségek is).

A nyitó oldal, és regisztrációs felület nagy valószínűséggel magyar nyelven fog megjelenni. Bejelentkezést követően ki lehet választani a magyar nyelvű kezelőfelületet, ami jelenleg egy angol magyar vegyes koprodukció formájában látható, de érdemes jól körülnézni 🙄  mielőtt elkezded használni.

futurenet letöltések

Az oldalra belépve érdemes rögtön (persze profil kép + háttérkép feltöltés meg egyéb csinosítgatások után) a Letöltések menüpontot megkeresni (bal oldali menüsorban/ Business/ Letöltések). Itt a FutureNet magazin Download FutureNet Magazine menüpont lesz hasznos számunkra, ahonnan egy részletes Magyar nyelvű prezentációt tudunk letölteni, amely számos első körben felmerülő kérdésünkre választ adhat. A Letöltések menüpontban találhatsz még számos nagyon modern, és szép eszközt, melyek segítségével tudod az oldalt tovább ajánlani.

futurenet kék

A FutureNet 2014-ben indult, és folyamatosan bővül terjeszkedik-VILÁGSZERTE-! A céget a marketing, az üzlet, a tanácsadás és az internet területén jártas szakemberek 2 éves előkészület után indították útjára. A multimédiás termékek kínálata naponta bővül. Az oldal rendszeresen küld hírleveleket az újdonságokról, és lehetőség van webkonferenciákon (webinárium) is részt venni-hasznosak lehetnek ha nemzetközi üzletet építesz a különböző nyelveken megjelenő prezentációk, és webinárok-. Ingyenes Mobil applikációjával magaddal viheted  😛

Légy te is tagja a sikeres, globálisan működő Futurenet Multimédia Hálózati Klubnak!

A Futurenet egy lenyűgöző és
zseniális lehetőséget kínál neked a saját online vállalkozásod felépítésére.

future net banner9b_336_280

Alapjában véve a rendszer a Hálózati marketing elvén működik azaz ha szeretnél gyorsabban haladni akkor hívj meg minél több embert a használatára (a meghívottak a te fádban jelennek meg). Ingyenes tagsággal ha már “kitermelted” az árát érdemes a prémium tagságot megvásárolni belőle, és ezt követően törekedj arra, hogy mind magasabb pozíciókat érj el- ehhez egy un. mátrix típusú fában van lehetőséged (felminősülés).

A FutureNet az alábbi jutalékrendszert ajánlja:1. Login Bonus 2. Social Media Bonus 3. Multimedia Bonus 4. Sales Bonus 5. Friends Bonus 6. New Position Bonus 7. Matching Bonus 8. Advertising Bonus = passive income 9. Leader Bonus (Infinity) 10.Career Plan (prizes)

Ha szeretnéd mihamarabb megismerni ezt a lehetőséget Kattints a Bannere, és Regisztrálj MOST >>>

futurenet 2016

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam