BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

A Bitcoin értéke 60.000 $

Szerző: | okt 17, 2021 | Bitcoin & kripto

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

A bejegyzés írásakor 1 Bitcoin 60.000 $ azaz sacc/kb 17. 979. 600 Ft-ot ér!

Persze azt gyorsan le kell szögezni, hogy ez a mai állapot (de azért eléggé fel villanyozó 😎 nem? ) és igen könnyen előfordulhat, hogy mikor – akár már másnap szembejön veled ez a bejegyzés már a közelében sincs vagy rosszabb esetben megint le száguld a senki földjére az értéke.

Ez nyilván azoknak jó hír akik befektetésként tekintenek erre a kriptovalutára, és már korábban bevásároltak belőle- mondjuk pár éve, amikor még a 3. 000$-t kostált az árfolyama-.

DE! Jó hír ez azoknak is, akik szorgosan gyűjtögették a különböző ingyenesen elérhető lehetőségekkel a coinokat, mert hogy most ért be csak igazán a befektetett munkájuk. 🙂

Ime egy kis visszatekintés az egyik legnépszerűbb, és a mai napig biztosan kifizető Ingyenes Bitcoin gyűjtő oldal Facebook oldalunkon történő promojára (vagyis arról, hogy mi bizony szóltunk 😉 )

2020.december 27 🤑27.000 $ 1db Bitcoin?

2021.augusztus 15 🤑45.000 $ 1db Bitcoin?

Szóval a konklúzió, hogy ha pár hónapja szorgalmasan lekattintgattad a néhány másodperces hirdetéseket (fókuszos, és nem fókuszos), megnézted azt a pár YT videót vagy az újdonságok között használtad az oldal saját Faucetjét akkor a sok kicsi Satoshi most bizony sokra is megy elv működött!

Ha elkezdted volna ezt az oldalt használni az első blog bejegyzésünk megjelenésekor >>>  amikor még kb 6.000 $ volt egy Bitcoin akkor mostanra a gyűjtögetett pénzed már 10x annyit érne!

Sokan beregisztrálnak a hasonló oldalakra aztán mivel nem jön a nagy zsé 😎  – persze munka nélkül – gyorsan tovább is állnak. Hogy is van ez? Aki a kicsit nem becsüli … vagy Türelem rózsát terem …

A CoinPayU oldalon egyébként már van lehetőséged nemcsak Bitcoin hanem Payeer, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Tron, Tether, Bitcoin Cash, Dash, Binance, BitTorrent, Cardano tárcákra is kikérni. A kikérési minimumok a választott tárcáknak megfelelően változik (1000-11.000 satoshi).

coinpayu

A  Faucet menü pontban van lehetőséged az oldal saját Faucetjét használni, itt 3 kripto valutát tudsz 60 percenként igényelni. Az Offer résznél kérdőívek, és minimunkáka várnak, de a napi rendszereséggel való gyűjtögetést a View Ads menü pontban találod (hirdetések megnézése).

TIPP! Promozd a CoinPayU oldalt 3 nyelvterületen (Angol, Orosz, Spanyol) , és szerezz újabb referáltakat. Olvasd el hogyan >>>

Ha kedvet kaptál az oldalhoz Itt tudsz regisztrálni

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam