BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Miért hasznosak a mesterséges intelligencia alapú tartalom gyártók.

Szerző: | máj 7, 2023 | Mesterséges Intelligencia

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

A mesterséges intelligencia (AI) már jó ideje hullámokat vet az online digitális világban. Számos iparágban alkalmazzák, az egészségügytől a pénzügyekig, hogy hatékonyabbá és pontosabbá tegyék a folyamatokat. A mesterséges intelligencia egyik legnépszerűbb alkalmazása a tartalomkészítés területén található. Az AI tartalomkészítők egyre népszerűbbek azon vállalkozások számára, amelyek tartalmakat hoznak létre és ezzel is akarják növelni vagy megerősíteni az online jelenlétüket.

Az AI tartalomkészítő alkalmazások nagy mértékben segíthetik az online vállalkozásodat és az online marketingedet.

Használatának előnyei:

  • Ezeknek a megoldásoknak a segítségével gyorsan és pontosan lehet tartalmakat létrehozni, ezzel rengeteg időt és pénzt meg takarítva.
  • Az AI tartalomkészítők betekintést nyújthatnak abba is, hogy a felhasználók hogyan lépnek kapcsolatba az általunk készített tartalommal és hogyan reagálnak rá. Ez segíthet abban, hogy tartalmaidat a  jobban a célközönségedhez igazítsd.
  • Mivel ezek a tartalom készítők nem egy tőről fakadnak mint amikor egy emberhez tartozott a tartalom készítés így sokkal vonzóbb és online marketing szempontból sokkal hatékonyabb tartalmakat hozhatsz létre.
  • Ezen felül több blog cikk készítő is segít abban, hogy a szövegidet a keresőmotorok optimalizáltak legyenek. Ez segít biztosítani, hogy pl a blogbejegyzéseid magasabb helyezést érjenek el a keresőmotorok találati oldalain, és ezzel is növelheted a látogatottságot.

A piacon ma már számos AI tartalomkészítő áll rendelkezésre.
A legnépszerűbbek közé tartozik a Quillbot, a GPT-3 és az OpenAI GPT-3. A Quillbot egy természetes nyelvfeldolgozó (NLP) eszköz, amely eredeti szövegek generálására használható, már meglévő forrásokból. A GPT-3 az OpenAI által kifejlesztett mélytanulási modell, amely a felhasználói bemenet alapján képes emberhez hasonló szöveget generálni. Az OpenAI GPT-3 a GPT-2 továbbfejlesztett változata, amelyet arra terveztek, hogy az ember által írt szövegtől megkülönböztethetetlen szöveget generáljon.

Az AI tartalomkészítők olyan tartalmakat készíthetsz, amelyeknek számos típusa van, az alábbiak közül néhány példa:

  • Szöveges tartalmak: az AI tartalomkészítők képesek különböző típusú szöveges tartalmakat előállítani, például cikkeket, blogbejegyzéseket, híreket, PR-cikkeket, termékleírásokat, szolgáltatásleírásokat és más marketing tartalmakat. Nézd meg ezeket a magyar nyelven is szöveges tartalmakat készítő oldalakat >>>
  • Hanganyagok: Az AI képes hanganyagok előállítására, például podcastek, audiokönyvek, reklámok és egyéb hangos kommunikációk készítésére.
  • Videók: Az AI képes videók előállítására is, például animációs videókra, promóciós videókra, termékleírásokhoz és egyéb marketing videókra.
  • Adatok elemzése: Az AI-t használhatják adatok elemzésére, jelentések készítésére, pénzügyi előrejelzésekre, piackutatásokra és egyéb elemzésekre.
  • Chatbotok: Az AI chatbotok létrehozására is használhatók, amelyek képesek válaszolni az ügyfelek kérdéseire, kezelni az ügyfélkapcsolatokat és egyéb feladatokat.

A mesterséges intelligencia tartalom készítők robbanásszerű fejlődésével az online marketing szakemberek is egyre inkább felismerik ezeket a lehetőségeket, amelyeket ez a technológia kínál. A mesterséges intelligencia alapú tartalomkészítők által generált tartalmak minimális emberi beavatkozással is készülhetnek, így az online marketingesek időt spórolhatnak, és szakszerű, tökéletesen kidolgozott tartalmakkal rukkolhatnak elő.

Az AI tartalom készítés azonban nem helyettesítheti teljes mértékben az emberi kreativitást és tapasztalatot. Továbbra is ügyelned kell a minőségre és az eredményességre, valamint azokra az apró részletekre, amelyek az emberi interakciók során fontosak. Ilyen például az egyedülálló vagy tőled megszokott hangnem, a humorszínvonal, vagy akár az érzelmi töltet ami eddig is jellemezte a kommunikációdat. Ja és mielőtt bármit azonnal elfogadnál és publikálnál – amit ilyen módon készítettél el egy programmal – mindenképpen olvasd át adott tartalmat, mert néha elég nagy blődségeket is belefogalmazhat az AI  😎

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam