BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Dressplanner tudnivalók

Szerző: | máj 1, 2018 | Affiliate. Online MLM

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Dressplanner –

LEGYEN SAJÁT RUHA WEBSHOPOD!

Ezidáig az un. előregisztrációs fázisban volt a Dressplanner oldala, de miután mostantól már élesben is mehet a dolog, ezért biztosan jól jön majd az alábbi összeállítás a legfontosabb tudnivalókról.

Mi is az a Dressplanner? Leegyszerűsítve egy ruhákat, táskákat, cipőket, kiegészítőket MLM rendszerben forgalmazó vállalkozás. A divattal kapcsolatos népszerű trendeket köti össze az online MLM üzletépítésben már megszokott elemekkel. Itt is van lehetőség csapatot építeni, képzéseken részt venni melyhez az oldal egyébkánt számos eszközt biztosít is. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy ezt teljesen magyar nyelven érhetjük el. Számos Európai országba vállalnak a Németországi központból kiszállitást, és tervben van a nemzetközi terjeszkedés is.

Az üzlet online is építhető, és ha még most ismerkedsz az Online MLM-el mint témakör akkor ezek is biztosan hasznosak lehetnek számodra >>> 

Szóval a “klasszikus” tovább ajánlással minél több partnert sikerül behozni. A REGISZTRÁCIÓ INGYENES ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES, NINCS KEZDŐCSOMAG SEM- (akik mondjuk vásárolnak is  😛 ) annál többet kereshetsz vele. 7 mélységben tudsz (innen kapod a jutalékokat a vásárlásokból a szintednek megfelelően) építkezni. rendszeresen töltik fel a webshopot új árukészlettel. A webshopból csak partner linken keresztül lehet vásárolni tehát “utcáról ” be esve nem  ;-).

Dressplanner a ruha MLM

Nagy lehetőség, hogy nem kizárólag Magyarországon hanem Európában is gyűjthetsz partnereket illetve vásárlókat! Webinárok, divat tanácsadás, és élő divatbemutatók is segítik a “munkádat”. 7 karrier szint van, amit a havi meghatározott forgalom elérésekor automatikusan megkapsz (pl az első karrier szint: Dressplanner Pionier amihez havi 100 pont forgalomnak kell meglennie – ez lehet csapat pontszám, de lehet egyéni vásárlás pont érték is). Induláskor még mindenki “csak”  😆 Dressplanner Partner.

Az oldal a jutalékok el avagy kiszámításához belső pontrendszert alkalmaz. Ahhoz, hogy a jutalékodat megkaphasd neked is adott hónapban 15 pont (Standard tagság) értékben vásárolnod kell. Lehetőséged van hónap végén akár kupon vásárlására is (ha nem vásárolsz terméket), amit a következő 12 hónap alatt felhasználhatsz – ez akkor lehet hasznos ha egy nagyobb értékű dolgot néztél ki magadnak.

Egyelőre a szállítási költségek nem annyira alacsonyak -persze ha Németországi rendelés van ott alacsony, hiszen innen történik a kiszállítás-, de vélelmezhetően ha beindul a “biznisz”  😆 ezek a tarifák is lejjebb mennek.

Szóval ha kedvet kaptál minőségi divatáruk értékesítéséhez webshopból akkor ez a lehetőség neked szól!

ONLINE MLM – hez további remek TIPPEK ITT >>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam