BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Online MLM 1.rész

Szerző: | febr 7, 2016 | Affiliate. Online MLM

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

online mlmOnline MLM rendszerek

Nem elég, hogy MLM még Online is? 

Mlm rendszerek mint kereseti lehetőség? Igen! Ha csak nem tettél le arról, hogy előre hozd a “nyugdíjad” vagy, hogy függetlenné válsz másoktól azaz leválsz a napi robotról, és megteremted anyagi biztonságodat…( szóval a szokásos mókuskerék példa  😀 )

ONLINE MLM VAGY HAGYOMÁNYOS ÜZLETÉPÍTÉS?

A téma több aspektusból is megközelíthető – és szinte kimeríthetetlen, ezért nagy a valószínűsége, hogy itt ezen az oldalon is fogunk még ezzel foglalkozni, most viszont következzen az a 3 dolog, ami az Online Üzletépítés mellet szól a Hagyományos MLM- el szemben.

1.  Költségek: Napjainkban a háztartások nagy része rendelkezik már Internet eléréssel, asztali számítógéppel, mobil eszközökkel. Az internet segítségével jutunk rengeteg információhoz, vannak szolgáltatások amelyek már csak neten elérhetőek. Segítségével tudjuk tartani a világ más pontjain tartózkodó ismerőseinkkel a kapcsolatot. Naponta használjuk a közösségi médiát a levelezőket vagy mondjuk a  chat-et.

A hagyományos üzletépítésben az induló költségek (melyek lehetnek nagyon alacsonyak, és persze irreálisan drágák) mellet a legnagyobb kiadást a személyes találkozók üzemanyag költsége-járulékosan a telefon hívások, névjegykártyák, ott hagyott katalógusok, kávék/üdítők költsége- adja. Ezek ráadásul nem egyszeri hanem rendszeres kiadások, és miután a “találati arány” a nagy számok törvénye alapján is csekély több esetben nincs szinkronban a megtérüléssel. A tanult tárgyalási technikák, és módszerek gyakorlatban való megfelelő hasznosításáig számos rendezvényen képzésen bemutatón kell személyesen “csiszolódni” (pl: gyémánttá  😉  ), aminek megint csak vannak kézzel fogható költségei.

Online Mlm vagyis online üzletépítés

Az Online Üzletépítés jellemzően alacsonyabb költségekkel is elkezdhető, jelentősen automatizálható- azaz a személyes közreműködés kiváltható- , és ugyanannyi egységnyi idő alatt sokkal több ember elérhető-akár világ viszonylatban is ( nem helyhez kötött, nincsenek földrajzi korlátok, nem kell a személyes találkozó okán utazgatni…).

Ahol erre igény van ( üzleti lehetőségenként eltérő) a személyes találkozók online konferenciákkal, más eszközökkel (pl:skype) vagy chat-el kiválthatóak. Ezekre időpontot lényegesen könnyebb találni, mint a személyes találkozókra – miután mindenki az otthonában a saját életritmusához tudja azt igazítani. Ugyanez vonatkozik költség oldalon a képzésekre. Merthogy ezek jellemzően vagy már letölthetőek, vagy megint csak online formában elérhetőek, nem kell utazgatni belépőjegyet vásárolni, sorba állni-ülni stb

Az online mlm rendszerek kilövik a rossz szájízű tukmálós beszélgetéseket

2. Emberek: Névlista!Ismerősök zaklatása!Tukmálás!Plázázos kávézások..Eredménytelen megbeszélések! 😉 ?

Ha ezeket nem tudod vagy nem akarod vállalni, akkor olyan “vállalkozást” kell keresned, ami Online is végezhető, ahol a tovább ajánláshoz nem szükséges a személyes közreműködés-és persze az olyanokat keressünk akik keresnek valamit-vagy olyan hálózatot keres ami engedi -esetleg eszközökkel támogatja- az interneten való üzletépítést.

Az ONLINE MLM lehetőségek promotálása a másolódás elvén nagyobb lehetőséget hordoznak magukban, hiszen az emberek jelentős része hasonló módon viszolyog ezektől az “élményektől”, és ugye a hasonló a hasonlót vonzza  😛 , és sokan vagyunk ám az Interneten! Miután széles a merítési lehetőség nem fogysz el a névlista kifogyásakor, nem áll meg az üzlet a “kollégák” lemorzsolódásakor. Az üzletedet nem csak az ismerőseiddel sőt nélkülük is építheted – az sem biztos, hogy kell szponzorálnod a belépőket, mert ha a rendszer jól fel van építve, akár ez is automatizálható.

Több olyan hálózat is működik Magyarországon, amelyek kombinálják a hagyományos, és az online üzletépítést, amely ha jól el van találva akár még sikeres is lehet, a legfontosabb az, hogy te el tudod- e képzelni magadat a megvalósítás bármely fázisában.

Az Online MLM-ben jellemzően az a feladatot, hogy valamilyen módon a honlapodra irányítsd a figyelmet ( fizetett hirdetések, blogolás, fórumozás, forgalomcsere oldalak…) ,és ha könnyen értelmezhető, jól kivitelezett, megszerkesztett oldaladon megmarad az érdeklődés (mert az üzleti rész is világos, és van benne fantázia), abból akár csatlakozás is lehetséges. VISZONT és ez egy jelentős különbség a hagyományos üzletépítéssel szemben, ha valakit nem érdekel az egyszerűen tovább áll. Nincs sérülés, nincs rossz szájízű beszélgetés, nincs kényelmetlen visszahívás és a többi, tehát azt aki elutasitotta vagy meg sem nézte az ajánlatodat azt nem is látod!  🙄

Az Online eszközök használatával , rendszerek beállításával kényelmesebben tudod építeni az üzletedet.

Mlm rendszerek online újra töltve

3. Haladás: Ha figyelmesen elolvastad az előző 2. pontot akkor már ki kellet, hogy rajzolódjon ellőtted, hogy mik azok a gátak, és fékek, amelyek kikerülhetőek, avagy nélkülözhetőek az Online Üzletépítésben. Ha egy jól felépített u.n értékesítési tölcsért használsz akkor neked már csak a valóban komoly érdeklődőkkel kell foglalkoznod. Ezzel nagy eséllyel elkerülheted a nagyra vágyó, munka nélkül milliókat keresni akaró, de AZONNAL ” jelölteket”. Valamint a tökhülye 👿  vagy már inkább rosszindulatú emberek sem szívják el az energiáidat, amit így nyilván értékes “munkára” tudsz fordítani.

Az Online MLM világában számos segédanyag (ebben ingyenesek, és fizetősök) is segiti az előrehaladásodat, és bármikor képes lehetsz megújulni, akár új eddig felfedezetlen területeken való megjelenéssel -ezáltal a potenciális érdeklődők számának növelésével- vagy a folyamatosan változó internetes marketing lehetőségek kiaknázásával.

A cikk sorozat többi része:

Online MLM 2.rész

Online MLM 3.rész

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam