BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Sunmoney változások

Szerző: | márc 10, 2017 | Affiliate. Online MLM

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Megújult a Sunmoney!

sunmoney vélemények

Az elsődlegesen észrevehető változás a honlap dizájnjában van, ami sokkal modernebb, és már mobilra is optimalizálva van. Az oldal a magyar mellet, angolul , és oroszul is elérhető (és még az új promós videó is ezeken a nyelveken lett feliratozva). Az orosz nyelvterület még magában hordozhat számos ezidáig kiaknázatlan lehetőséget!

Változtak a szerződési feltételek! Elviekben már nincs akadálya annak, hogy nemzetközi szinten is a mindenkori szabályozásoknak is megfelelően tudjon működni a Sunmoney. Ezeket ha belépsz (nyilván) minden esetben olvass el, és csak azt követően fogadd el ha azokkal egyetértesz.

Az eddigi 3 oldal helyett 1 oldalon összpontosulnak a sunmoney-val kapcsolatos infók. Korábban a webiroda vagyis kommunikációs központ is külön volt elérhető. A főoldalon egy kalkulátorral is számolgathatsz, hogy milyen lehetőségeid vannak ha szeretnél belefogni ebbe a lehetőségbe!

SunMoney vélemény: ez egy innovatív online mlm megoldás!

Az alapelvek változatlanok: Keress megújuló energiával pénzt-tegyél szert passzív jövedelemre napelem csomag vásárlásával. Védd meg a környezeted.
Csatlakozz a folyamatosan növekvő Organikus üzleti közösséghez!

regisztráció

A Közösségi Naperőmű Program célja, hogy a világ legnagyobb környezetvédelmi programjainak egyike lehessen. Valódi változást szeretnénk indukálni, és biztosítani egy olyan működést, mely nem a kevesek javainak forrása, hanem bizonyítottan egy közösségépítő és közösségjobbító vállalkozás.

Fontos, és érdekes hír még, hogy a SUNMONEY bekerült az ENSZ Global Compact programjába.

“170 ország 9000 cége és 4000 szervezete dolgozik egyszerre azon, hogy olyan kérdésekben hozzon változást, mint a környezetvédelem, a fenntarthatóság vagy éppen a szociális kérdések. A SUNMONEY fókuszában, mint cég, mint közösség és mint a UNGCrésztvevője is a környezetvédelmi kérdések állnak, ezen belül is az, hogy ráébresszük az embereket, hogy a környezetünk sorsa a mi sorsunk, amit csak összefogással, mint közösség tudunk jobbá tenni. ” A szervezetről itt olvashatsz bővebben: www.unglobalcompact.org vagy nézd meg a SUNMONEY profiloldalát >>>

Egyébként továbbra is hetente tartanak Budapesten üzleti bemutatót a Sunmoney vezetői, ha mégis erre lenne igény  🙂

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam