FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Sunmoney változások

Megújult a Sunmoney!

 

 

 

Az elsődlegesen észrevehető változás a honlap dizájnjában van, ami sokkal modernebb, és már mobilra is optimalizálva van. Az oldal a magyar mellet, angolul , és oroszul is elérhető (és még az új promós videó is ezeken a nyelveken lett feliratozva). Az orosz nyelvterület még magában hordozhat számos ezidáig kiaknázatlan lehetőséget!

Az új bemutató videó sokkal tetszetősebb az előző verziókhoz képest, amit az alábbi képre kattintva tudsz megnézni (a magyar felirat ha nem indul el automatikusan abban az esetben kattints az alsó sorban lévő felirat gombra).

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=XDOlpIaj0DI’]

Változtak a szerződési feltételek (elviekben már nincs akadálya annak, hogy nemzetközi szinten is a mindenkori szabályozásoknak is megfelelően tudjon működni a Sunmoney), amelyeket ha belépsz (nyilván) minden esetben olvass el, és csak azt követően fogadd el ha azokkal egyetértesz.

Az eddigi 3 oldal helyett 1 oldalon összpontosulnak a sunmoney-val kapcsolatos infók (korábban a webiroda vagyis kommunikációs központ is külön volt elérhető). A főoldalon egy kalkulátorral is számolgathatsz, hogy milyen lehetőségeid vannak ha szeretnél belefogni ebbe a lehetőségbe!

Az alapelvek változatlanok: Keress megújuló energiával pénzt-tegyél szert passzív jövedelemre napelem csomag vásárlásával. Védd meg a környezeted.
Csatlakozz a folyamatosan növekvő Organikus üzleti közösséghez!

regisztráció

A Közösségi Naperőmű Program célja, hogy a világ legnagyobb környezetvédelmi programjainak egyike lehessen. Valódi változást szeretnénk indukálni, és biztosítani egy olyan működést, mely nem a kevesek javainak forrása, hanem bizonyítottan egy közösségépítő és közösségjobbító vállalkozás.

Fontos, és érdekes hír még, hogy a SUNMONEY bekerült az ENSZ Global Compact programjába.

“170 ország 9000 cége és 4000 szervezete dolgozik egyszerre azon, hogy olyan kérdésekben hozzon változást, mint a környezetvédelem, a fenntarthatóság vagy éppen a szociális kérdések. A SUNMONEY fókuszában, mint cég, mint közösség és mint a UNGCrésztvevője is a környezetvédelmi kérdések állnak, ezen belül is az, hogy ráébresszük az embereket, hogy a környezetünk sorsa a mi sorsunk, amit csak összefogással, mint közösség tudunk jobbá tenni. ” A szervezetről itt olvashatsz bővebben: www.unglobalcompact.org vagy nézd meg a SUNMONEY profiloldalát >>>

Egyébként továbbra is hetente tartanak Budapesten üzleti bemutatót a Sunmoney vezetői, ha mégis erre lenne igény  🙂

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial