Elindultunk!

netpolip favicon De miért ez a név?

Sajnos a “nagy nevek” már foglaltak voltak 🙂  , de kellet valami ami egyedivé megkülönböztethetővé teszi oldalunkat, ami könnyen megjegyezhető, könnyen emészthető, és persze még nem épült fel mögé milliárdos nemzetközi konzorcium 🙂

Nos a név megalkotása egy külön művészet, amivel amennyiben hoztál már létre bármit vagy csak megpróbáltál valamit elindítani biztosan találkoztál már, amikor is a sok sok jól csengő név már foglalt, amikor próbálsz valahogy már az oldal nevével utalni arra, amivel foglalkozol vagy, amit kínálsz….teleírod a füzetet sok változós egyenlettel….keresed a neten vajon hány embernek jutott eszébe ugyanaz, mint neked, és persze fordítva…. 🙂

Szóval kellet valami amiből asszociálni lehetett a sokszínűségre, a “több lábon” állásra, a széles látókörre, a gyorsaságra stb stb, és ez lett belőle. PONT!

Hidd el a net szócskával egy kontexusban sok állatnév (akik mondjuk gyűjtögetnek, bulvárosan színeskednek…stb, stb) még röhejesebben nézett ki, úgy hogy ha ez nem gond ezentúl ne a néven “lovagoljunk” hanem merüljünk el a tartalom hullámaiban.

Mit kínál neked ez az oldal?

Az oldal alapvetően online marketinggel kapcsolatos tippeket, ötleteket, hasznos, és érdekes legtöbb esetben ingyenes vagy legalább költséghatékony megoldásokat kínál azok számára, akik vagy a neten szeretnének érvényesülni, vagy szeretnék kicsit feldobni netes jelenlétüket vagy csak, mert hobbi szinten érdeklődnek a téma iránt. (pont úgy, mint mi 🙂 ).

Felhívjuk figyelmedet, hogy oldalaink nyomokban otthon végezhető munkákat,  vagy affiliate lehetőségeket is tartalmazhatnak!

Remélhetőleg életszagúbb megközelítésével megférünk majd a doktori disszertáció szintjén, olykor érthetetlen magasságba emelt hasonló tartalmú oldalak mellett, és segítségedre lehetünk akár több témakörben is. Ha tetszik, amit látsz nyugodtan oszd meg másokkal is (és persze dobj 1like-t Fb oldalunkra – ezt már szinte nem is lehet kihagyni  🙂 )

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük, és töltjük meg tartalommal, de igyekszünk nem lemaradni a jelentőséggel bíró infókkal sem, ezért érdemes gyakrabban visszanézned vagy követni minket a közösségi oldalakon.

Hal-i!