BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

I-Say market tapasztalatok

Szerző: | nov 5, 2020 | Kérdőíves munka

Az I-Say kérdőíves oldal, és az I-Say market tapasztalatok

Az egyik legmegbízhatóbb, és legjobb kérdőíves oldal az I-Say és mivel elég rendszeresen küld kérdőíveket érdemes lehet regisztrálnod ha még nem vagy tagja ennek a közösségnek.

A kitőzött kérdőívekért pontokat kapsz, amiket be tudsz váltani vásárlási utalványokra, el tudod adományozni, és beválthatod az I-Say saját piacterének utalványára is, amit ott azon a felületen tudsz levásárolni (külön belépő felülete van).

I-Say market

Jelenleg több mint 20.000 termék közül választhatsz, de ha már vásárlási utalvány inkább az E-mag utalványt javasoljuk beváltani, de miért is?

És most jöjjenek az I-Say market tapasztalatok 😎 :
 • Jelenleg legkevesebb 1500 pontért vannak termékek az I-Say market piacterén, ami alsó hangon is egy legalább egy 1667 pontért beváltható 10 euro értékű utalvány igénylését/beváltását jelenti.
 • Az árfolyam ugyan változhat, de számoljunk most azzal, hogy van 3200 Ft nálunk, amit elkölthetünk.  Sajna ez lesz az a rész, amely miatt úgy tűnik inkább a nemzetközi felhasználóknak készült a piactér, és nem a magyar pénztárcákhoz (bocsánat felhasználókhoz 😁)  lett belőve, mivel ebben a pont értékben – jelenleg – kulcstartók, karkötők, és hasonlók szerepelnek 😊.
 • Az első, és meghatározó élményekhez tartozik még az egyik ismert márka dezodorja, ami potom 1780 pontért elérhető sacc per kb 6000Ft-ért  😁, amit persze ha úgy veszünk, hogy igazából kérdőívezesért kapott pontokból megvehetünk akár még jó is lehet (sima ára boltban kb 700ft), de ha igazán hasznosan el akarjuk ezt a pénzt költeni akkor vagy PayPal-re kérjük ki, vagy váltsuk be E-magos utalványra.

I-Say market tapasztalatok

Ettől még az oldal nagyon népszerű, és tényleg lehet vele haladni.

Nagyon szép, és érthető a kezelő felülete, sokszor indítanak remek nyeremény játékokat, és a küldött kérdőívek sem maratoni hosszúságúak, de a piacterükön való jutalom pont elköltés az inkább az olyan országok felhasználóinál lehet érdekes, ahol mondjuk lényegesen több kérdőívet kapnak, és viszonylag hamar össze tudják gyűjteni a sok sok pontot, ami már a jobb termékekhez kell, mert egészen komoly műszaki cikkek, gyerekjátékok, szépség ápolási kellékek is vannak rajta, de ahogy fentebb is olvashattad nagyon sok pontot össze kell érte gyűjtened!

Az oldalra ITT tudsz regisztrálni >>>

Ha neked van más tapasztalatod az I-Say markettel kapcsolatban írd meg itt a bejegyzés alatt kommentben.

 

Legutóbbi bejegyzések

 • isaymarketI-Say market tapasztalatok
  Az I-Say kérdőíves oldal, és az I-Say market tapasztalatok Az egyik legmegbízhatóbb, és legjobb kérdőíves
 • tgm kérdőives oldalTGM – kifizetés változás
  Változott a TGM kérdőíves oldal kifizetési gyakorlata, és a jó irányba! Nem mondhatni, hogy nagyon gyorsan
 • EasyHits4U - Splash BuilderEasyHits4U – Splash Builder
  EasyHits4U – Splash Builder. Már elérhető az EasyHits4U oldalon a Wizard at Easy Splash Builder, ami
 • web kvízWeb kvíz az ySense oldalon
  Web kvíz az ySense oldalon Nos ezekkel az un. Offers mini munkákkal, amelyek többek között az ySense
 • bitcoinos pénzkeresésBitcoin pénzkeresés – CoinPayU
  Bitcoin pénzkeresés a CoinPayU oldalon Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban jelentősen megrotálódott a

BITCOIN Árfolyam