FIGYELEM! Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább :)

Marketing-Akció napok

Péntek 13Péntek 13?  Halloween? Mikulás?

Használd ki  a különleges napok adta Marketingezés lehetőségeit!

 

 

Tervezd meg kampányaidat úgy, hogy azok igazodjanak a jeles napokhoz, ünnepekhez . Kupon vagy ajándék utalvány akció, kedvezményes vásárlás, ingyen letölthető valami ? Egy jól eltalált kép, egy kifejezetten ehhez igazodó figyelemfelkeltő szöveg, és már mehet is a célpiacodnak! A jól időzített kampányokkal rakéta sebességgel hagyhatod el a konkurenciádat!

Hallowenn napi akció

Egy vásárlási kedvezmény összekötve a Halloween nappal!

Jól szokott elsülni, és viszonylag több látogatót érdeklődőt hozhat ha egy vicces képet párosítasz valami frappáns vagy mókás megjegyzéssel – ezek a közösségi médiában is gyorsabban terjednek! Készíthetsz témaspecifikus videókat, és vagy érkező oldalakat is, melyek szintén jól összeköthetőek az ezekre a napokra tervezett kampányaiddal!

Az ünnepek alkalmával sokkal, de sokkal több ember ül le a “gép” elé ezért ne csak blogunkban, hírleveleinkben, hanem a közösségi médiában is legyünk aktívabbak. Tegyünk fel a jeles naphoz kapcsolódó bejegyzéseket, osszunk meg vicces posztokat, és persze eközben jelenjünk meg az ajánlatunkkal 😉  !

Célszerű időzíteni a kampányainkat, és jó előre megtervezni mikor, és mit szeretnénk vagy tudunk éppen ajánlani illetve, hogy kinek. Ha lehetőség van rá minden platformon ugyanazzal a kampánnyal jelenjünk meg, és minél szélesebb rétegeket kell megszólítani, amelyhez akár fizetett hirdetéseket is igénybe vehetünk.

Marketingre, akciókra alkalmas napok események lehetnek a következők :

(A különböző világnapokkal, évfordulókkal valamint nemzetközi jeles napokkal a lista szabadon bővíthető 😀 )

Január – Újév. Hóemberek világnapja.

Február – Farsang.Karnevál. Valentin nap. Torkos csütörtök

Március – Nőnap.

Április – Bolondok napja.Húsvét.

Május – Munka ünnepe. Anyák napja. Pünkösd. Gyermeknap.

Június –  Apák napja. Szentivánéj.

Július – Ölelés napja.

Augusztus – Új kenyér napja.

Szeptember – Indul a suli. Szüret. Vénasszonyok nyara.

Október – Zene világnapja. Állatok világnapja. Halloween.

November – Black friday- Karácsonyi láz indul -AKCIÓKKAL!

December – Mikulás. Karácsony. Szilveszter.

 

Tetszik, megosztom:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial