BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

PTC átverések

Szerző: | jan 24, 2016 | Hasznos vagy érdekes

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

csaló ptc oldalak

Ptc átverések – Te is csalódtál már PTC oldalakban, és …

fektettél be nem kevés időt+energiát, hogy aztán a kifizetésed elmaradjon, vagy már a “befizetős” profitmegosztók is osztottak neked mindent csak nem profitot?

Üdv a NETEN online pénzkereső?! ismeretlen ismerős 🙂 !

5 dolog ami árulkodó jel lehet, hogy inkább hagyd a felkínálkozó “lehetőséget”! 

1. Megjelenés: Valamikor még első ránézésre azaz vizuálisan meg lehetett állapítani egy PTC oldalról, hogy az nem lesz hosszú életű. Ezek az oldalak jellemzően valamilyen programozási hibát tartalmaztak ( elcsúszott betűk,  furcsa karakterek, bannerek- képek összevissza…). Ez pl adódhatott abból is, hogy nem az eredeti scriptet (azaz clon vagy hackelt scriptek) használták. Ne tévesszen meg a napjainkban oly jellemző szépen kivitelezett oldalak látványa sem, mert “nem mind arany ám ami fénylik” .

Sajnos több olyan oldal kerül SCAM listára amelyek grafikailag, és tartalmilag is teljesen megfelelnek az elvárásoknak csak ugyebár fizetni nem tudnak, vagy nem is akarnak. Szép business képek, grafikus, és lélegzetelállító háterek …de ne dőlj be a látványnak inkább ellenőrizd, mielőtt belekezdenél, hogy nincs -e SCAM listán ITT 

2. Regisztráció: A regisztrációkor kapott un. megerősítő linkkel kapott üzenet is megmutathatja, hogy mennyire kell komolyan venni az oldalt! Például ha nem lehet érteni, mit is szeretne az admin (tört angolság, vagy több nyelv keveredése). Ettől erősebb ha már az első e-mail után rövid időn belül kapsz egy értesítőt az admintól, hogy jelenleg a kifizetések szünetelnek, de már dolgoznak a problémán (fizetési processzor vagy kódolás ). Ezzel már rögtön hintába is kerültél, mert ha valami oknál fogva mégsem lesz meg a kifizetésed nyugodtan hivatkozhatnak rá, hogy ezt előre jelezték  👿

A Ptc átverések gyakran ott indulnak, hogy neked fizetned, hogy csinálhasd!

3. Feltételek: Most teszteltünk a napokban egy oldalt, ahol ahhoz, hogy ki kérhessük a közel egy hónap alatt összekatollt 117$-t! vagy egy részét? – ez nem derül ki egyértelműen az oldalról. DE?! ahhoz meg kell vennünk egy minimum 15$-os csomagot (nyilvánvaló volt , hogy ez nem igaz, de kíváncsiságból “végig mentünk” a programon) . Az oldalba vetett bizalomnak végett vetett az is, hogy nem az ismert, és megbízható fizetési processzorokat használta hanem más nem annyira ismert bankoknál kellet volna ehhez a tranzakcióhoz számlát nyitni.

Szóval mielőtt belekezdesz a kattintgatásba olvasd el a Felhasználási feltételeket (már ha van!). Ha azt látod azért kell befizetned, hogy kifizessenek azon érdemes elgondolkodnod  😆 .Ha nincs felhasználási feltételek meg adatvédelmi irányelvek az az oldal komolytalanságát is megmutatja. Illetve ha van is, de annyira túl van bonyolítva, hogy inkább érdemesebb lett volna kihagyni az sem jó. A jól működő oldalak szabályrendszere, feltételei átláthatóak, egyszerűek (még egy sima pl: google fordítóval is könnyen értelmezhetőek)

4. Befizetés: Örök szabály az internetes pénzkeresésben, hogy csak annyit fektess be, amennyit elbírsz vagy nem érzed meg a hiányát ha mégsem jönne össze a dolog. A gyanúsan magas “induló összegek” , és különböző csomagok a kapzsiság melegágyai ezért ezt feltétlenül gondold át mielőtt belevágsz. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy kisebb összeggel ez nem fordulhat elő- de ott az ígéret, és a  csábítás is kisebb.

Vigyázz a semmit mondó ha most azonnal befizetsz 10 $-t küldjük a Siker titkok e-book ot is mailben dolgoktól is! Ugyanis vagy egy amúgy ingyenesen is elérhető leírásról vagy valami pár oldalas gagyi iromány vevője leszel (sok száz-ezer érdeklődővel egyetemben, ami így nem rossz bevétel az ötletgazdának  😐 )

A Ptc átverések sokszor csak akkor tudatosulnak, amikor már mennél a kasszához!

5. Kifizetés: Ha azt látod, hogy keresetedet 100$-tól kérheted ki nyugodtan zárd be az oldalt, mert az addigra mire összegyűjtöd már nagy valószínűséggel már nem lesz! Befektethetsz bérelt referensekbe, vehetsz csomagokat, akár direct refeket is vásárolhatsz, ezt a minimumot nem fogod tudni “emberi” időben teljesíteni. Ha az oldalon folyamatosan változnak a kifizetési limitek – jellemzően felfelé- az is arra mutathat, hogy finanszírozási problémák állnak a háttérben, ami ugye a te szempontból megint csak nem jó.

Figyelj arra is, hogy ha nincs megfelelően karbantartva! Az ilyen oldalakon összeszedhetsz jó kis vírusokat, adathalász programokat, amivel szerezhetsz magadnak kényelmetlen, és nem örömteli pillanatokat. Amikor ezzel találkozzunk lehet jelezni az adminnak, ami egyben lehet egy újabb teszt is mennyire törődnek az oldallal.

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam