BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Clixsense-Kérdőiv

Szerző: | okt 28, 2016 | Kérdőíves pénzkeresés

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Clixsense pénzkereset kérdőívekkel

Ha már túl vagy az 1000.-ik  0,001 centes hirdetés lekattintáson akkor biztosan értékeled majd, hogy ha 5-15 percnyi munkával 0,85- vagy akár 1$-t is meg kereshetsz, mert hogy a Clixsense-vel erre is van lehetőséged!

Attól függetlenül, hogy alapjában véve egy PTC oldalról van szó, ne elégedj meg a napi lekattintásokkal, hanem használd ki a benne rejlő egyéb potenciálokat is -HIDD el megéri 🙂 ! Ugye használód a Clixaddon alkalmazást is , ami mindig informál a böngésződőn keresztül, ha újabb lehetőségeid vannak! –Erről bővebben ITT olvashatsz >>> )

Akarsz 10 perc alatt 1 heti kattintással megegyező $-okat keresni?

Szeretnél ilyen értékű  felmérésekben rész venni?
clixsense-kerdoivNos ehhez nem kell más, mint hogy az oldalon rákattintasz a Surveys menüpontra. Rrkattintasz a CINT, OPINION WORLD, és a TOLUNA lehetőségekre, és miután megnyitottad ezeket külön-külön egyszerűen kitöltöd a kért, és részletes információkkal. Ezek segíthetnek majd az alkalmazásoknak, hogy a lehető legrelevansabb felhasználóknak küldhessék ki egy egy témakörben kérdőíveiket. (A megadott információkat láthatód a Survey Profile menüpontban is.)

A kérdőívek kitöltésére egyébiránt jellemzően e-mailt küldenek, amelyek  ha jól adtad meg az adataidat akkor azok magyar nyelven lesznek számodra elérhetőek Tehát nem kell angol tanárt fogadnod  😉 ). FONTOS, hogy ezek általában limitált válaszadáshoz kötöttek. Ha úgy döntesz, hogy majd hétvégén megcsinálod (egyszerre) akkor már az a képernyő fog fogadni, hogy bocs, de erről most lecsúsztál. A kérdőívek elérhetőek random módban is, amikor mondjuk bejelentkezel az oldalra, és megpróbálsz rákattintatni, de ennek nagyon kicsi az esélye. daily-sureys

A profilodhoz leginkább illő kérdőíveket teljesen rendszertelenül küldi a rendszer. Nem ritka, hogy akár egy héten belül több alkalommal is kapsz a kitöltésre való felkérést. Fontos, hogy lehetőleg őszinte válaszokat adj, és ha már elkezdted kitölteni, akkor ne lépj ki belőle, mert ezért kizárás is járhat. A kérdőív kitöltése során hamar kiderülhet akár néhány válasz után, hogy igazából nem téged kerestek. Ilyenkor vége-kész, és nem is keresel vele semmit, de ne aggódj majd a következővel  :-).

Nagy segítség lehet, hogy azonnal értesülj ezekről a lehetőségekről ha használód a Clixaddon alkalmazást!

toluna-kerdoiv

Az email értesítőd fejlécében minden esetben látod, hogy éppen melyik kérdőívezéssel foglalkozó lehetőség talált meg. Amennyiben sikerült kitöltened a kérdőíved abban az esetben azonnal jóváírják azt a fiókodban, de előfordul, hogy a kérdőív végén leírjak, hogy mennyi időn belül aktiválják a jutalmadat (ez sem vesz igénybe napokat  🙂 )

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésedet, és még nem vagy regisztrált tag akkor itt el is kezdheted >>>

Egy kifizetési bizonylat (jól jöttek a kérdőív kitöltésekért kapott $-k 🙂 )

clixsense-kifizetes

2017. Január – Kitöltött kérdőívek history (és ebben nincs benne az amiről lemaradtunk, merthogy egy bizonyos számú részvevő ha megvan bezárul a lehetőség, ahogy arról a bejegyzésben is olvashatsz)

 

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam