BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

Buxenger – magyar leirás

Szerző: | ápr 9, 2017 | Hasznos vagy érdekes

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

Ha már benne vagy a PTC világában ezt az alkalmazást semmiképpen NE hagyd ki!

De miben tud neked segíteni ez a fantasztikus program a Buxenger?

  • Ingyenes felhasználóként 5 PTC oldalon tudsz lényegesen hatékonyabban haladni – a programban felsorolt PTC oldalakon Igen teljesen legálisan- .
  • Pontos statisztikát kapsz a használt oldalakról (elérhető hirdetések, keresett $-ok, referáltak)
  • Egy felületen be tudsz lépni az oldalakra – ha a jelszó elmentést választod még ezzel sem kell az időt húzni-
  • A partner program keretében újabb referáltakra tehetsz szert PTC oldalaidra!

Lényegében a Buxenger egy olyan alkalmazás, ami segít felgyorsítani a PTC oldalak hirdetéseinek lekattintását, és könnyen átlátható módon támogatja azok kezelését. Jelenleg 4 nyelven elérhető, de a használata nem igényel különösebb nyelvtudást, és erőfeszítést – pláne, hogy itt még támpontokat is kapsz hozzá ugyebár 🙂

Fontos!

A PTC oldalak tiltással honorálnák ha automatákat un. auto clikereket használnál, de mivel itt minden egyes ellenőrző kódot, capcthát te kattintasz le egy – egy oldal lefutása után ez nem számít annak tehát ezért tiltást nem kapsz! Fontos viszont tudnod, hogy a programot biztosan támogató, és az azt elfogadó PTC oldalakat (köztük a világ legnagyobb, és legmegbízhatóbb PTC oldalát is) az Officially Supported menüpont alatt találhatód (ezzel ezen oldalak is jól járnak egyébiránt, mert a nézettséget vagyis a felhasználói aktivitást ilyen módon is tovább tuningolhatják).

Minden más ebben a menüpontban nem szereplő oldal esetén érdemes jól körüljárni a témát, mert bár használható lenne maga a program több mint 400 PTC oldal esetében is, de pl a Neobux mégsem támogatja (azért még így is van hol kattintgatni  😆 ).

Ha a hivatalosan támogatott oldalak mellet szeretnél megkeresni egy oldalt abban az esetben elég ha csak beírod a nevét az Add Website keresőmezőjébe. Az itt talált oldalak jellemzően a részben támogatott (Partially supported) felirattal vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy manuálisan ugyan hozzáadhatod a programot a listádhoz, de itt még nem erősítette meg az együttműködést a két oldal adminja vagy nem ment át bizonyos szűrökön, feltételeken stb.

Regisztrációt követően az oldal felajánlja, hogy a használt böngészőnek megfelelő alkalmazást (böngésző kiterjesztést) töltsd le, miután ez sikerült egy kis ikont fog elhelyezni a böngésződ jobb felső sarkában, amire ha rákattintasz azonnal eléred az oldalt.

Egyszerre több PTC oldalon tudsz lényegesen hatékonyabban haladni

Belépést követően keresd a My Websites menüpontot, és add hozzá azokat az oldalakat (ingyenes verzió esetén 5db ), amiket szeretnél ezen az alkalmazáson keresztül majd használni. Az Add Website – ra kattintva felhoz egy olyan menüsort amiben a kedvenc, az ajánlott (Recommended), és a hivatalosan ajánlott (Officially Supported) oldalakból választhatsz (és persze a keresőmezöböl több száz másik oldal érhető el lásd fentebb).

Érdemes a hivatalosan elfogadott oldalakból szemezgetni (Officially Supported), és azokra az oldalakra belépni ahol már be vagy regisztrálva. Egyébkánt itt kapsz további ötleteket is újabb oldalakhoz való csatlakozásra.

Amennyiben már tagja vagy valamelyik PTC oldalnak, úgy az +Add kék gombra kattintva tudod hozzáadni a listádhoz, és mégpedig úgy, hogy amikor megkérdezi az oldal, hogy “Do you want to add an existing account or create a new one?” tehát, hogy meglévő fiókkal  kívánsz csatlakozni, vagy új fiókot kívánsz létrehozni, akkor az Exsiting gombra kattintasz, és már a My Website listában is van a kijelölt oldal.

Ha olyan oldalt jelöltél ki, amelyhez nem vagy még csatlakozva, akkor a New gombra kattintva rögtön az adott oldal regisztrációs felületére jutsz, – ÉS ITT AZ OLDALBAN REJLŐ EGYIK LEGNAGYOBB LEHETŐSÉG!– mert, hogy ha azokon az oldalakon történik a regisztráció, amelyeken te a ref kódodat rögzítetted a programban-Account/SHARE LINKS– ott automatikusan hozzád kerül a regisztráció!

A partner program keretében újabb referáltakra tehetsz szert PTC oldalaidra!

Így még hatékonyabban tudod gyarapítani a referáltjaid számát a PTC oldalaidon. Sajna ez az ingyenes verzióban csak 5 oldal ref linkjével megy, viszont már a legkisebb prémium csomag megvásárlásával is korlátlanná válik ez a lehetőség (akárcsak a kezelhető oldalak száma, és azok statisztikáihoz való hozzáférés) mindezt 2$-ért havonta, amelyből ha szintén valaki ezt megvásárolja 1$-vissza is kapsz! Van még éves, és örökös tagság is gyakorlatilag ugyanezekkel a kondíciókkal.

Ha új fiókot hozol létre jó ha tudod, hogy az oldal a felhasználóneved, és mail címed már előre elhelyezi a kiválasztott oldal regisztrációs felületén- amit persze meg is változtathatsz-, és egy jelszó generáló is segít neked, hogy ez is a leggördülékenyebben megvalósuljon- szóval egy újabb fantasztikusan egyszerű megoldás!

Rögzíteni a PTC oldalaid ref linkjét az Account/SHARE LINKS menüpont alatt tudod ahol is a Website lenyíló fülből csak ki kell választanod a megfelelő PTC oldalt, és ki kell egészítened a ref linkedet a “?” vagy ref felirat utáni szám vagy egyedi azonosító beillesztésével, és az Add gombra kattintva elmenteni.  Innentől kezdve már nem kell egyesével az oldalakat promotálni elég lesz a Buxenger ref linkedet tolni 😛 , és ezzel válik jelentősen hatékonyabbá a ref gyűjtésed!

Használd ezt a remek szoftvert, és kezelj egyidejűleg több ptc oldalt!

Ha hozzáadtad az oldalakat a My Website-hoz akkor az ingyenes verzióban 5 ilyen kék ablakot fogsz látni (ha piros az már a hatodik, és prémium tagsággal elérhető). Ezek lementődnek az alkalmazásban tehát nem kell minden egyes alkalommal hozzáadnod, de persze ezeken az összeállításokon folyamatosan változtathatsz pl ha egy egy PTC oldal már gyengébben teljesít vagyis kevesebb fizetős hirdetést ad vagy menet közben be Scamm-elt  😈 .

Választhatsz azonban, hogy minden belépéskor (a böngészőben lévő kis ikonra kattintva) begépeled a felhasználóneved, és jelszavadat az oldalakhoz, vagy elmented, és automatikusan csatlakozol. Azok a PTC oldalak ahol még Captha is kell a a belépéshez azok itt is fogják azt kérni, ha el is vannak mentve a belépő adataid akkor is.

A kiválasztott, és listába helyezett oldalak jelenlegi kereseti állását is nyomon követheted, illetve azok összesítését is, amiből jól lekövethető mennyit sikerült összekattolnod az oldalakon.

A frissítés gombra kattintva megmutatja az oldal mennyi lekattolható fizetős hirdetés érhető el jelen pillanatban. Ezt követően nincs más dolgod, mint a hirdetések “könnyített” lekattolása. Ehhez kattints a View ads (kis play gomb)-ra, és az adott oldalon (ahol be vagy lépve) egyszerűen csak kattints a fizetős hirdetésekre (érdemes a legnagyobb értékűektől kezdeni, és sorba menni), amikor is az alkalmazás ezeket saját listába rendezi, amit az oldal alján megjelenő szürke sávban tudsz megnézni.

Egy felületen be tudsz lépni az oldalakra -ha a jelszó elmentést választod még ezzel sem kell az időt húzni

Fontos! A hirdetések kiválasztása során ügyelj arra, hogy az adott oldal szabályait továbbra is be kell tartanod azaz ha figyelned kell arra , hogy +++anti cheap, DO NOT CLICK, STOP CLICK, Stop táblás  vagy hasonló tiltott oldalakat nem szabad megnézni, akkor azokat ebbe a listába se pakold bele   😆 .

Minden oldal külön – külön böngésző ablakban jelenik meg (tehát 1 oldal 1 ablak), és ha nem fókuszosak elég csak akkor az ablakra menni, amikor a számláló már lejárt, és be kell ütni a capthát vagy ki kell választani a képet, számot stb. Ezután megnyomod a > gombot a felső sávban, és a program automatikusan lép a következő oldalra, ami a lejátszási listájába lett helyezve, azaz nem kell bezárni az ablakot új hirdetést keresgélni, kerülgetni a csapdákat, új ablakokat megnyitni bezárni stb.A felső sávban minden esetben mutatja adott oldalon mennyi kattolható hirdetés van még hátra a lejátszási listában. A captha beütése után elég csak a következő nyílra kattintani, és már indul is a következő hirdetés vissza számlálása.

Egy egy oldal esetében azt tapasztalhatód, hogy ez a felső sáv mintha eltűnne, de egyébként meg nem, mert ha felé viszed az egeret (vagy picit vársz) újra megjelenik, és már is tudsz tovább léptetni. Ha mégis ledobna a program az egyszerre megnyitott ablakok valamelyikén ott csak egyszerűen lépj be a menübe, és indítsd újra a dolgot (addig persze a főleg nem fókuszosak azért a háttérben szépen futnak 😆 ).

A buxenger jelentősen megnöveli a hatékonyságot

Még egy apróság ami már az abszolút gyakorlat: elöször a captha kód vagy képet üsd le, és utána a > léptetésre kattintás következzen a felső sávban, és így nem fogsz haragudni a program készítőire, hogy kimaradt egy oldal meg nem müködik etc. etc  😮 . Eddig az oldal nagyon jól teljesített abból a szempontból is, hogy a “lejátszási listán” ugyan 46, és vele párhuzamosan 126 hirdetés is volt már begyűjtve egy-egy ablakban ettől függetlenül szépen futott, nem fagyott le, nem kellet újra tölteni.

Érdemes lehet még az oldalakat a captha használatának gyakorlata alapján is összeállítani (egyfajta sorrendiséget felállítva), és így az ablakok között lépegetve nem kell különböző helyeken különböző megoldásokat keresgélni hanem egy helyen egy módszerrel tudsz haladni (persze az ilyen fajta összeállításokhoz már több oldal egyidejű kezelése válik szükségszerűvé, amihez már prémium szinten érdemes gondolkodni).

Válts prémium tagságra, és tovább növelheted hatékonyságod

Premier tagságnál ahol ugye korlátlan az ahhoz, hogy be férjen a képernyőbe a sok sok PTC oldal érdemes a CTRL ,és egér görgetővel 67-75 % ra lekicsinyíteni a képernyőt ebben az ablakban, amivel még azért értékelhető képünk van, és együtt látjuk az oldalakat, valamint használni a Ctrl+A billentyű kombinációt amivel az összes oldalt ki tudod jelölni egyszerre!,  azaz  belépés, frissítés egy gomb nyomással több tíz oldal esettén is. Az alul megjelenő gombsorból a View ads (multitabs)- ra kattintva, pedig automatikusan minden oldal megnyílik egy egy külön böngésző ablakban használatra készen!

Ezt a vezérlősort alul úgy tudod előhívni, hogy bármelyik oldalra a Ctrl billentyű megnyomása közben rákattintasz. Ha nem szeretnéd kihasználni a Ctrl+A kombináció tömeges mozgósító erejét  🙂 abban az esetben a használni kívánt oldalakat úgy tudod megjelölni, hogy a Ctrl billentyű nyomva tartása mellet bal egérgombot nyomsz az adott oldalakra egymás után. Ezt követően már csak az így kijelölt oldalak indulnak a login (ehhez nagy segítség lehet a mentett jelszó – amely az oldal szerint titkosítva vannak és biztonságos a tárolásuk), és frissítés, valamint a lejátszási listák vonatkozásában.

Ha hasznosnak találod ezt az alkalmazást akkor kattints ide, és regisztrálj Ingyen Most>>>

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam