BLOG

Online marketing. Online pénzkeresés. Tippek, és ötletek. Hasznos leírások…

E-mail lista oldalak. E-mail marketing

Szerző: | aug 27, 2016 | Hirdesd a lehetőségeidet

Ez a bejegyzés bizony már több mint egy éve íródott, ezért elképzelhető, hogy elvesztette aktualitását. Hasznos infókat, inspirációkat természetesen igy is szerezhetsz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a neten gyakran, és gyorsan változnak a dolgok. Köszi olvass tovább 🙂

EmailIngyenes e-mail marketing lehetőségek.

SPAM nélkül!

E-mail marketing kicsit másképp. Ha szeretnéd, hogy ref linkjeid vagy reklámozott oldalaid eljussanak e-mailben is minél több felhasználóhoz, és mindezt úgy hogy ez ne SPAM (kéretlen mail) legyen, akkor azokat az oldalakat is remekül használhatod erre, amelyek hasonló elven működnek, mint a forgalom csere oldalak azaz megnyitsz maileket, és azokat mondjuk 10mp-ig nézed, amiért pontot, krediteket kapsz amit a saját oldalad reklámjára tudsz majd fordítani!

Az ilyen típusú oldalakban közös, hogy amikor csatlakozol te magad is hozzájárulsz, hogy maileket erről az oldalról illetve ennek az oldalnak a felhasználóitól kaphass, és a te reklámjaidat is értelemszerűen csak azon felhasználóknak küldhetik ki akik ezt a csatlakozáskor szintén elfogadták!

Jellemzően be lehet állítani, hogy mi az a mennyiség amit naponta szeretnél megkapni, és bármikor fel is függesztheted (pl nyaraláskor) a levelek fogadását-azért egy napi 50 levelecske a 7 napos szabin 6 email listás oldalon az nem nagy matek kiszámolni, hogy rengeteg 😮 , de ha nem szeretnéd, hogy tele legyen a leveleződ ebben az időszakban akkor érdemes ezt a funkciót is kihasználnod.

E-mail marketing. SPAM mentesen

Ezt a módszert egyébként Virus marketingnek hívják, de nem kell megijedni a névtől mi még szó szerint, és valóban vírust ezekről az oldalakról ezidáig nem kaptunk, mivel az adminok szűrik, és ellenőrzik rendszeresen az oldalakat- ezért is van az, hogy ezek az oldalak már több éve neten vannak, és jellemzően 10.000 feletti taglétszámokat tudhatnak maguk mögött!

Az összegyűjtött pontokat banner, vagy szöveges megjelenésre is tudod használni, és természetesen a referáltak után is kapsz jutalékot-ami elég magas alkalmanként 50% is lehet, tehát érdemes tovább ajánlani másoknak is. Minden oldalon van lehetőség még további extra pontok gyűjtésére ami lehet megtekintett e-mailek száma alapján, bejelentkezési aktivitáshoz kötött…

E-mai marketinggel elérheted, hogy az oldalad látogatottsága jelentősen megnőjön, és akár még referáltakat is szerezhetsz partneroldalaidhoz. Az oldalak használatával van lehetőség pénzt is keresni, de egyelőre funkcionálisan csak az e-mail marketing-re használtuk ezidáig.

Ingyenes e-mail marketing lehetőségek.

Mindegyik oldalon van lehetőség un. kuponkódokkal extra pontokra szert tenni, amihez jellemzően egy kisebb feladatot kapunk, pl beírva a kuponkódot legalább nyissunk meg 25 mailt, és ezzel aktiválódik jutalmad  ami mondjuk 500 pont vagy credit, és hasonlók. Általában kérik az oldalak az aktivitást is, de ezek sem túlzóak mondjuk minden hónapban 50 levél megtekintése, vagy 3 havonta 5 mail megnyitása….

Jó ha olyan e-mail címmel regisztrálsz, mondjuk amit már a forgalom csere oldalakon is használtál, nehogy elkeveredjenek a privát leveleid a nagy “sokaságban”

Az oldalakra való belépést követően jellemzően meg kel várni míg egy főoldali hirdetés lemegy (20 mp)-amivel egyébiránt vagy mail crediteket vagy banner megjelenéseket kapsz bónuszba rögtön az elején 🙂

Erre a 6 oldalra minden hónapban -persze mailben 🙂 – kapsz majd egy értesítőt, amiben az aktuális hónapban felhasználható jutalom kódja lesz! -mivel, hogy minden hónapban kapsz egyet az aktív tagság ideje alatt! Ezek a jutalom kódok lehetnek mail db számhoz vagy időtartamhoz kötve, tehát bármikor aktiválható, és korlátozottan felhasználható.

1.

Lista szörfözés - Közösségi Reklám Hálózat

Itt van lehetőség surföléssel is pontokat gyűjteni!

GF1XD9AT-írd be ezt a kódot nézz meg 50 mailt, és 500 creditet kapsz!

2.

Jövedelmező e-mail marketing

NEWMEMBER-írd be ezt a kódot nézz meg 25 mailt, és 300 creditet kapsz!

3.

Downline épület a Maxx felé

NEWMEMBER-írd be ezt a kódot nézz meg 25 mailt, és 300 creditet kapsz!

4.

Megállíthatatlan vírusforgalom!
XSCASH-írd be ezt a kódot nézz meg 10 mailt, és 1000 creditet kapsz!

5.
Felrobban a listám!

VIRALBONUSES -írd be ezt a kódot nézz meg 25 mailt, és 500 creditet kapsz!

6.

Fizessen, hogy csatlakozzon a weboldalakhoz

T9VBCKH5 -írd be ezt a kódot nézz meg 50 mailt, és 1000 creditet kapsz!

Legutóbbi bejegyzések

BITCOIN Árfolyam